Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2011

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 802803804805806 ... 831>
Повідомлення Додано: Нед 25 гру, 2011 23:51

htz написав:budivelnik про гаражные многоэтажные кооперативы вы не упоминались лично. но как говорится:- на воре и шапка горит! с такими проектами как у вас действительно пора сегмент менять. скиньте фотку. очень повеселите :lol:

1 Тут є один , не далі як пів-години тому обіцяв завтра провести фотозвіт - попросіть нехай він скине.
2 Як мінімум моя архітектура і якість виконання робіт буде кращою ніж зображена на фото кількома постами вище
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 00:18

Ukrainian написав:[url=http://fotohost.org/images/a1cbc221-58kB.jpg]
http://fotohost.org/images/a1f9a9f4-12kB.jpg

от скажіть навіщо такі великі будинки :D
здавати кімнати миргородським курортникам :wink: :?:

До кризиса было совсем другое понимание ситуации , да и реалии ...
Теперь это никому не нужный мотлоХ !
obval

Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 00:21

budivelnik написав:
  zahar_ написав:Пане постоянно обделывающийся манипулятор получите ещё одну "дулю" - тыкаю вас очередной раз носом в очередной Ваш пшик.

Часть квартир которые пан брюховецький свистун "продал" продаются нынче через Авизо.

Там у Вас в списке от 18.10.10 выставлена КГС на Алма-атинской 109 на продажу 3к на 9 этаже за 753434 грн или 8295 грн за метр
Квартира 3----46,69---90,83---753 434,85------8295

В декабрьком прайсе этой квартиры нет - и по Вашему это означает что квартира продана.

Тогда членораздельно объясните почему "проданая" квартира продаётся в Aviso-Киев
№ 96 /1846/ от 13.12.2011 по более низкой цене чем была в КГС и хто её уценил?Алма-Атинская ул. 109, 9/25кер-бет, 91/46.5/14.2 кв.м, сер.КТУ-термо, лоджия из залы, два санузла, стеклопакеты, строительная отделка, линолеум, сантехника, столярка, бронедвери, 92000у.е.
++++++++++++++++++++
Что скажите обделывающийся Вы наш?

1 Навчись відрізняти квартири
В тебе _________________________91/46,5 по 92000 ує х 8,02 сьогодні = 737 840
Ту що приводив КГС в 2010 році__90,83/46,69 по 8295 ________________= 753 434
Не факт , що те що приводиш ти , хтось купив в 2010 по 7900 , а тепер по тільки йому відомим причинам - перепродає
Так само не факт , що сьогоднішніх 92 000 - це кінцева ціна
І так далі і тому подібне .
А на рахунок того що я прадав - якщо приведеш приклад , що я продаю сьогодні квартири в різних рівнях - з мене ящик коньяку на вибір , а те що ти можеш побачити в Авізо , чи ще десь там , це вже квартири другої черги , яка до твого відому вже збудована , але не здана в експлуатацію .
До речі просвіти мене яка там ціна на мої обєкти в Авізо , а то мені лінь шукати .

Похоже Ваш мОск от полученых "дуль" и постояного обделывания перегрелся и Вы начинаете нести ахинею -"хтось купив в 2010 по 7900 , а тепер по тільки йому відомим причинам - перепродає".

Это что-то новое в продажах - неведомые меценаты выкупают у КГС квартиры, а потом продают их с дисконтом. :mrgreen:

Не расказывайте басни: квартира которую я привёл и прайса КГС от 18.10.10 и выставленная на продажу квартира в Авизо та же самая квартира из дома сданого КГС в этом на Алма-атиской 109.

Вот Вы конкретно и КГС спалили и сами в лужу сели с заявлением - ВСЁ ВЫКУПЛЕНО ПАТАМУШТА в ПРАЙСАХ квАртир нет.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 00:21

budivelnik написав:
  htz написав:budivelnik про гаражные многоэтажные кооперативы вы не упоминались лично. но как говорится:- на воре и шапка горит! с такими проектами как у вас действительно пора сегмент менять. скиньте фотку. очень повеселите :lol:

1 Тут є один , не далі як пів-години тому обіцяв завтра провести фотозвіт - попросіть нехай він скине.
2 Як мінімум моя архітектура і якість виконання робіт буде кращою ніж зображена на фото кількома постами вище

единственный недостаток этого дома -шо большой. а так не понятно як якисть робит определить по фотографии? :roll:
htz

Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 00:23

htz написав:
  budivelnik написав:

единственный недостаток этого дома -шо большой. а так не понятно як якисть робит определить по фотографии? :roll:

Скажемо по іншому
Зовнішній вигляд фасаду того що я будую - набагато приємніший .
Так Вас влаштує ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 00:24

наверное, есть люди, которые любят жить вместе большой дружной семьей, с братьями, сестрами, родителями с двух сторон, бабушками, сватами, кумовьями и т.д. им такое родовое поместье под шифером было бы в самый раз :)
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 00:26

htz написав:
  budivelnik написав:

наверное, имеется ввиду отсутствие внешнего утепления и сверхбюджетное покрытие крыши
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 00:29

zahar_
"хтось купив в 2010 по 7900 , а тепер по тільки йому відомим причинам - перепродає".

Это что-то новое в продажах - неведомые меценаты выкупают у КГС квартиры, а потом продают их с дисконтом. :mrgreen:

Людина в якої досвіду життя як кіт наплакав і при цьому амбіцій як в наполеона - ще багато чого може не знати .
1 Хто тут розповідав про невидимі тіньові схеми продажу ? Допускаєте що хтось викупив в 2009 на стадії котловану , під час кризи за якусь смішну по сьогоднішнім міркам ціну ( ну наприклад , я кажу що в мене сьогоднішня ціна на 30% вища від цін 2009 року , тоді 8200 - 30% = 5800 . А тепер просто фіксить прибуток )
2 Уважно прочитайте мій підпис . Там є фраза про 95% точності , так от щоб не відповідати всяким дулетримачам, я не зобовязаний перечисляти поіменно всіх покупців/продавців на ринку нерухомості . Мені до одного місця причини , по яким один з 200 власників квартири на Алмаатинські 109 - вирішив продати свою .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 00:30

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

htz написав:а наши строят с размахом

Приведу примеры обладателей недвиги в частном секторе в 20-километровой зоне от Киева:
- Владельцы-пенсионеры 2-эт.дома на 140 кв.м - обрезали отопление на 2-м этаже, тусуются на 1-м.
- Владельцы-пенсионерки-одинокие бабки в своих хатах днем не топят, ходят в тулупах и валенках, а на ночь собираются впятером у одной из них, отапливают хату и там ночуют.
- владелец-работающий мужчина 40 лет, с осени закрыл ч.дом и перебрался до весны к своей подруге в 1-к.кв-ру
- и т.д....

Примечание:
все персонажи до 2011 года ПРЕКРАСНО жили в своем жилье, не прибегая к экономии.

Вывод:
Время вносит свои коррективы, лишние метры (Киев, в том числе) сегодня дороги в обслуживании, поэтому поговорка "в тесноте, да не в обиде" может быть для многих ДОБРОВОЛЬНЫМ решением вопроса. Отсюда цепочка: вынужденное кучкование :arrow: сброс балласта :arrow: увеличение предложения :arrow: падение цен на РН
ТЧК

Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 00:35

budivelnik
це дуже типова ваша поведінка - говорити про що завгодно, але ухилятись від прямого запитання.
ви встигли і юристом мене наректи, і фотозвіт в обовязок поставити, попутньо надавши характеристику іншим користувачам форуму, але відповіді на пряме питання не надали.
vasul_lviv

#<1 ... 802803804805806 ... 831>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє