budivelnik написав:А що обвал ще десь крім твоєї голови відбувся ? І що хтось ще крім тебе побачив не девальвацію національної валюти а обвал ?
Это жесть !!!
Это же надо тогда говорили о ТРЭНДЕ и этим тебя постоянно доставали , а он даже этого понять не может СЕЛО !!! И сам же не говорил что даю прогноз на три месяца , а так JDE приплёл чтоб оказаться сверху ... Село Подение спроса в разы - ЭТО ОБВАЛ , тебе это не понять ...
Ще раз було 3000 х 5 грн = 15 000 грн стало 1850 х 8,04 грн = 14 875 грн - це по графіку доміка. За цей час пройшло 4 роки , різниця між цими значеннями =1%. Де обвал ? В кого обвал ? І як в тебе з головою , коли перевариш отриману інформацію ?
ПС На рахунок попиту Попит - це емферна величина , для мене більш інформативна - обєм будівництва , бо : а - будувати зайве не маючи куди продати - ніхто не буде ( на це навіть грошей шкода) Так от я будую на 50% менше ніж в 2008 і так само як в 2009-2011 , Київ будує - на 10% більше ніж в 2008 і на 50% більше ніж в 2009 . Де обвал ?
було 3000 х 5 грн = 15 000 грн стало 1850 х 8,04 грн = 14 875 грн - це по графіку доміка.
А если так будет : 1000 х 15 грн = 15000 грн тоже не будет обвала ? При этом цены на всё выросли , а твой бетон остался на месте ) к примеру новострои даже упали в гривне теперь от 7500 до 11000 тыс раньше были больше ))) И не видно ажиотажа на РН какжетакже , то ж чем больше в коллекции квартирок тем крутее ты сам ) ?
Попит - це емферна величина , для мене більш інформативна - обєм будівництва , бо : а - будувати зайве не маючи куди продати - ніхто не буде ( на це навіть грошей шкода)
А евро 2012 туда не продают , объёмы он не рисует ?
budivelnik написав:Що я казав ? Це єдине що ти можеш .
ТоварищЪ мне не надо бетон продавать как тебе вот от сюда все твои старания и ветки .. Алень ... Ти сам в 5 раз больше дякував бо цемент крепчат ! Ти ж прогнозы знаешь на ветке не раз озвучивали ОБВАЛ или заблудился ?!
1 Я тобі не товариш і радий з цього 2 Подивись кому я дякував і хто дякував мені - не знайшов прямого звязку ? всі люди різні ? До чого тоді цей приклад 3 Я продаю не тільки бетон , а й алкоголь з сигаретами , тому по можливості вишли своє фото , щоб дівчата не зробили тобі вавку продавши щось з вищеперечисленного , ти й без легальних наркотиків - попіст.
А що обвал ще десь крім твоєї голови відбувся ? І що хтось ще крім тебе побачив не девальвацію національної валюти а обвал ?
Тоді й хліб обвалився в доларах в рази .
Собака продает алкоголь и сигареты - травит украинский народ, на здоровье наживается. как можно вообще слушать такого низкоморального ур**???
Наверное и недвигу он может напарить только последним алкашам и укурышам безмозглым???
budivelnik написав:1 Щоб мені потім не закидали неповагу , то сцикливо-паршиво-прищавим студентам я відповідати не маю наміру 2 По підпису 2010 року До березня дешевшати не буде , а далі ріст 1-3% в місяць , в середині 2010 , підпис був трасформований До березня дешевшати не буде , а далі ріст до 1850 А тепер глянемо на графік доміка 2010 року http://fotohost.org/images/a1bd932f-102kB.jpg Коло яких цифр крутиться графік доміка ? То може мене хвалити треба , а собі голову посипати за прогноз падіння в 15% в рік ? А те що попісти як дурники чекають попу в надії що вона їм допоможе - так це їх справа , а не моя.
От село забите батогами.... Считать то научится уже пора. 1850, "ріст 1-3% в місяць" - берем среднее 2%. Итог, на март 2012 прогноз по budivelnik, метр в Киеве $2700. Хорош то позорится, лучше "про реактор и любимый лунный трактор...."
1 Ти себе батогами похлещи , може порозумнішаєш , тільки єдине прохання , по голові себе не бий , це найслабіше твоє місце. 2 Тільки попісти вважають що завжди навколо них буде попа. Всі інші знають що є світлі і темні відрізки життя , при чому з градаціями .
Я особисто вважав що в 2010 буде ріст ціни . Судячи по графіку в своєму підписі( До березня дешевшати не буде , а далі ріст до 1850 ) я помилився : в трьох частинах а - до березня дешевшати не буде - ( а воно дешевшало ) б - з березня ріс ( а ріст відбувся з квітня) в - до 1850 ( а воно піднялось тільки до 1750 )
А тепер ти покажи хочаб один свій прогноз який відбувся з такою ж точністю . .
Пане "пiдрахуй" когда вы уже брехать перестанете7
В конце 2011 Вы на этом топике лично вещали о том, что по Вашим наблюдениям цены продаж на КРЖН последние два года росли, а падение показывали только хотелки.
Теверь когда Вас ткнули носом, что Вы неправильно прогнозировали тренд цен продаж на КРЖН с весны 2010 до нынешнего времени, Вы выкручиваетесь найдя на домике нужную Вам цифру хотелки и выдвигаете эту хотелку как аргумент своей правоты говоря ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО о 2010 годе,
http://www.radikal.ru Индекс стоимости является индикатором текущего уровня цен на недвижимость. Он не отражает цены какой-то конкретной квартиры, а определяет единицу измерения на рынке жилья. Он позволяет выделять существенные тенденции рынка к повышению или понижению на фоне скачкообразного характера изменения цен предложения по отдельным обьектам.
Полагаю участники форума поймут, что Вы снова сели в лужу "господин Соврамши".
zahar_ написав: Цены бы продаж упали бы ещё больше, но из-за того что основных шаромыг застройщиков Киева усиленно подпитывают бюджетной "сиськой" у них есть возможность за её счёт значительно пополнять оборотные средства и удерживать цены продаж от более значительного падения.
Захар, ты прав, но не во всём. З асчёт подпитки из бюджета цены удерживают, но оборотки не получают и прибыли-тоже. Это эффективное приватно-государственное партнёрство: обнал денег на выборы. Себестоимость 600, продажа 1100, из которых 500 выводятся на обнал. Думаю, КГС подмяли под себя люди из ПР и сказали: или так или никак не будете продавать