Дубровский написав:vasul_lviv У Канаді мені не світило б мати навіть половини 1к квартири на мої гроші. Тобто треба було би залазити ще й у іпотеку. До того ж я вважаю, що канадці будують гірше за українців. + РН Канади не падав, як це зробив РН США, Європи та України. Мені вигідніше купувати за півціни в Україні, ніж за повну згодом. Мій вибір, я ввавжаю, - правильний. Тому що краще здавати житло у Львові, а в Канаді знімати житло для проживання. Це мені сильно розв;язує руки для пересування на випадок зміни роботи. У Канаді досить часто до роботи доводиться добиратися від 30 хв. власним транспортом, а це - витрати, тому завжди користуюсь громадським і намагаюся працювати поблизу місця проживання. Краще на випадок зміни роботи, змінювати також і місце проживання (поблизу кожної нової роботи). Такі тут реалії: країна - велика, населення мало. Відстані доводиться долати значні.
Я вот помню сдавал двушку в 2000 году за 90 долларов. Из них 15 уходило на коммуналку. Такое при серьёзном кризисе может возвратиться. Как 75 долларов могут подсобить для жизни в Канаде? Ещё и перевод денег стоит. Во Львове ещё дешевле. Продав на пике в 2008 году наверное вся сумма на канадском депозите приносила бы бОльшую радость. Хоть Вы и стремитесь к знаниям, но секта бетонофилов отключила Вам разум при проведении финансовых операции.
Востаннє редагувалось sesk в Суб 21 січ, 2012 21:30, всього редагувалось 2 разів.
http://www.svdevelopment.com/ru/web/ Вон рапортуют что земелька падает и по всей стране кстати .. Так что уже будут "легше" новые объкты при наймни на цену падения стоимости земельки ..
slonic32 написав:jde Поняттями "заморожений актив" користуються тільки люди, що мають відношення до сфери фінансів. Більшість нормальних людей не цікавлять індекси РН, акції, ціни на золото і т.д. Більшість власників надлишкової (не для власного проживання) нерухомості люди конскрвативні.
Несколько страниц назад мы обсуждали ВЛОЖЕНИЯ! именно они подчиняются экономическим законам. А то что называете вы - просто траты денег на обустройство собственной жизни - к эффективности вложений не имеет никакого отношения Это "для себя любимого" - тут совершенно иные принципы... Надеюсь что эффективность от вложений в Порше Панамера никто обсуждать не начнет
Як тільки щось не по Вашому - так відразу зелені чоловічки... 1 Отже якщо вкладати в житло - то це заморожений актив ( для довідки в Києві 95% житла як мінімум це для власного використання і бможливо 5% - це в тій чи іншій мірі заощадження/бізнес/спекуляції) 2 В національній валюті ціна як мінімум не змінилась ( як на мене , то за три роки виросла приблизно на 20%) , то чому зміни курсу національної валюти в Україні це трагедія , а в США або Євросоюзі - нормальна ситуація , адже там за рахунок зміну курсу долар/Євро від 1,19 до 1 до 1,6 до 1 , ціна валюті протилежної країни на житло всередині країни скакало що навіженне.
Да, подавляющее большинсво квартир используют для их прямого предназначения - чтобы в них жить. Что вас удивляет? Зеленые человечки в вашей голове? Так гоните их прочь!
Наверное потому, что вы передергиваете... Цена на недвигу снизилась даже в нацвалюте - обсуждалось тут тысячу раз. Это абсолютно не свзанные процессы - просто в ту девальвацию так сложилось...
Это не трагедия если вы ничего импортного не потребляете - но это разве что вы отшельник живущий далеко в глубинке. Для всех остальных падение нацвалюты это падение покупательной способности в импорте - это сразу удар по экономике.
Працюючи перекладачем у Львові, я заробляв в районі 1 тис. доларів у міс. (2005-2007 рр.)з 1999 по 2004 рр. було важко (еовоспечений спеціаліст, низткі зарплати, та й обліком своїх фінансів я не займався, тому не можу вам відзвітуватися. Але економії були весь час). + депозити, які на поч. 2000-их рр. обіцяли щедрі відсоткові ставки (до 30 % у грн. і до 20% і валюті). Потім була Канада, де щороку я відкладав 15 тис. дол. Загалом сума кругла набігла. Однак не всі кошти зайшли у житло. У мене є дитина (8 років),якій я відкладаю кошти на освіту, також дбаю про своїх батьків (вже пенсіонерів), томугрошей я побачив чимало і з усіє. впевненістю кажу усім вам, що за 10-15 років праці навіть в Україні можна купити 1к квартиру, гідну проживання.
Працюючи перекладачем у Львові, я заробляв в районі 1 тис. доларів у міс. (2005-2007 рр.)з 1999 по 2004 рр. було важко (еовоспечений спеціаліст, низткі зарплати, та й обліком своїх фінансів я не займався, тому не можу вам відзвітуватися. Але економії були весь час). + депозити, які на поч. 2000-их рр. обіцяли щедрі відсоткові ставки (до 30 % у грн. і до 20% і валюті). Потім була Канада, де щороку я відкладав 15 тис. дол. Загалом сума кругла набігла. Однак не всі кошти зайшли у житло. У мене є дитина (8 років),якій я відкладаю кошти на освіту, також дбаю про своїх батьків (вже пенсіонерів), томугрошей я побачив чимало і з усіє. впевненістю кажу усім вам, що за 10-15 років праці навіть в Україні можна купити 1к квартиру, гідну проживання.
Вообще можна не спорим многие и купили , но на сегодняшнюю эконом ситуацию РН неадекватен ! Вы ещё не поняли ситуацию , пока как накопитель вы преуспели , а вот когда появится нужда делать операции со своими активами в будущем , то не известно будут ли у вас положительные эмоции , об этом речь ...
Востаннє редагувалось obval в Суб 21 січ, 2012 21:41, всього редагувалось 2 разів.
це напевно мрія всіх власників червоних шевроле такума
Василь , для того щоб тобі стало легше на душі то можу повідомити що Такуму я продав приблизно рік тому , на її місце купив сірий нісан прієр ( старенький , але повний привід для мене якраз те чого не вистарчало для активного відпочинку ), періодично в повсякденному житті використовую Таврію .
Ну як полегшало , чи знову хочеш на десятидений бан нарватись за обговорення тем які не відносяться до теми цих сторінок ?
sesk Вы не забывайте, что крупные суммы все-таки лучше инвестировать. Не знаю, какая секта на кого и как повлияла, но то, что мои 2 однокомнатные квартиры не иссякнут, как это делают некоторые банки, это точно. Мой принцип - копить на депозитах, но когда сумма становится приличной для инвестирования - инвестировать. + Покупать на падениях. А это то, что мы сейчас наблюдаем. Будет цена еще ниже, будет покупаться еще одна квартира. Пока что я доволен своими поступками. Так что расстраиваться по поводу вами написанного, думаю, мне не стоит.
Это Вы попали в 2005 году в струю. После оранжевой революции был большой спрос на перевод всяких американских циркуляров с английского на украинский. Таких хороших времён на Украине больше не повторится. Вспоминайте доходы года 2001. Тогда расходы и доходы у Украины практически совпадали.