|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 03 лют, 2012 14:06
1 Мені 46 , я думаю що за 5 років я й без витіснень покину цей ринок 2 В 1861 в кріпаків була мрія про доброго царя , зараз мріють про китайців з турками .... На мій погляд Якщо самі собі робити не навчитесь - ніхто Вам не допоможе , тим більше люди з іншою релігією і менталітетом ( в кращому випадку асимілюєтесь в їдоків рису без сала )
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 03 лют, 2012 14:12
budivelnik Почти 40% киевлян готовы работать нелегально ради высокой заработной платы, говорится в результатах опроса, проведенного Киевским городским центром занятости в декабре 2011 года - январе 2012 года.
«Опрос подтвердил, что 37% респондентов при отсутствии других вариантов согласятся на выплаты в конвертах, чтобы иметь работу и стабильный заработок.
Напомним, премьер-министр Николай Азаров недавно заявил, что из 20,5 млн трудоспособного населения Украины 6 млн человек являются неофициально трудоустроенными.
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лют, 2012 14:14
kuynka написав:budivelnik Почти 40% киевлян готовы работать нелегально ради высокой заработной платы, говорится в результатах опроса, проведенного Киевским городским центром занятости в декабре 2011 года - январе 2012 года. «Опрос подтвердил, что 37% респондентов при отсутствии других вариантов согласятся на выплаты в конвертах, чтобы иметь работу и стабильный заработок. Напомним, премьер-министр Николай Азаров недавно заявил, что из 20,5 млн трудоспособного населения Украины 6 млн человек являются неофициально трудоустроенными.
Готові - і готові . До цін на нерухомість це яким боком ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 03 лют, 2012 14:16
finansist2012 написав:Danilov777 Предложение для опроса: Когда будет средняя 500 долл за метр в Киеве? 1. В этом 2012 году. 2. Через 1 год. 3. Через 2-3 года. 4. Через 4-6 лет. 5. Никогда Никогда - доллар также подвержен инфляции... Вариант ливийского развития событий в Украине не берем т.к. в кошмар верить нет желания...
Ша, тихо, не пали контору! Опрос предложен мною с целью понять сколько сторонников такого малореалистичного варианта. Они много пишут, сопровождая текст «эхе-хе», «пащетай» , «буитдешеветь» и «токавниз». Так что лучше их «пащетать».
-
Danilov777
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 03 лют, 2012 14:16
budivelnik написав: kuynka написав:budivelnik Почти 40% киевлян готовы работать нелегально ради высокой заработной платы, говорится в результатах опроса, проведенного Киевским городским центром занятости в декабре 2011 года - январе 2012 года. «Опрос подтвердил, что 37% респондентов при отсутствии других вариантов согласятся на выплаты в конвертах, чтобы иметь работу и стабильный заработок. Напомним, премьер-министр Николай Азаров недавно заявил, что из 20,5 млн трудоспособного населения Украины 6 млн человек являются неофициально трудоустроенными.
самым прямым - что все равно не могут себе позволить откладывать на недвигу ибо черная зарплата, тоже имеет место не выплачиваться  и заметьте Киевлян, а сколько приезжих нелегально работает? так кто у нас откладывает на недвигу? какой сегмент работающих,а? для кого строим  ?
Востаннє редагувалось kievlyanka в П'ят 03 лют, 2012 14:23, всього редагувалось 2 разів.
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лют, 2012 14:18
kuynka написав:Напомним, премьер-министр Николай Азаров недавно заявил, что из 20,5 млн трудоспособного населения Украины 6 млн человек являются неофициально трудоустроенными.
Потому что уехали из Украины на заработки. Многие уже не вернутся.
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лют, 2012 14:20
budivelnik finansist2012 писал(а): Китайцы с турками нас заселят лет через 30 и вытеснят Будивельныка с рынка... возможно значительно раньше этого срока 1 Мені 46 , я думаю що за 5 років я й без витіснень покину цей ринок 2 В 1861 в кріпаків була мрія про доброго царя , зараз мріють про китайців з турками .... На мій погляд Якщо самі собі робити не навчитесь - ніхто Вам не допоможе , тим більше люди з іншою релігією і менталітетом ( в кращому випадку асимілюєтесь в їдоків рису без сала ) Уважаемый budivelnik, я пару дней назад здесь писал, что уважаю вас как человека зарабатывающего своим нелегким трудом! Но когда вы перекручиваете факты и суть молчать не собираюсь! Я крипаком не являюсь, напротив явлюсь вполне обеспеченным человеком, на царя(президента, власть) не надеюсь. Просто хочу за свои деньги покупать качественные товары, услуги по более дешевым ценам  вполне нормальное желание  И в этом нам помогут исключительно найомные турки/китайцы... Опыт Германии, Франции, США вам не пример? Вы откажитесь нанять китайца, который будет качесвенее работать (т.к. не пьет!) за умеренную з/п ?
-
finansist2012
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 03 лют, 2012 14:27
finansist2012 Опыт Германии, Франции, США вам не пример? Вы откажитесь нанять китайца, который будет качесвенее работать (т.к. не пьет!) за умеренную з/п ?
Ви хоч маєте зелене уявлення про глобальні причини які дозволили китайцям засипати весь світ дешевими товарами ? Якщо не маєте , то я Вам викладу своє бачення 1 Відсутність в Китаї пенсійних відчислень ( батьків годують діти , тому населення росте , бо чим більше дітей тим менше кожній дитині потрібно витрачати на прогодування батьків)а це як мінімум 30-40% економії в порівнянні з Україною 2 Низький рівень споживання ( в теплій Азії можна енергетичний баланс поповнити за рахунок низькокалорійного рису ). В Україні без сала - нікуди ( особливо зараз при мінум 20-25 ( скільки середньостатистичний українець витрачає на харчування ?) Таким чином Як тільки китаєць потрапляє в Україну ( а будувати в Китаї , щоб потім готове перевести сюди - не рентабельно ) , то відразу на нього діють як українські морози так і українські податкові правила , а тому будувати за чашку рису - він тут не буде. А на рахунок тверезий/пяний - в мене в робочий час не пють , на роботу з перегаром не приходять , а що вони роблять в неробочий час - мене якось не цікавить
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 03 лют, 2012 14:34
budivelnik написав:Але з іншого боку і Ви тоді не нагнітайте. У Вас є право не купувати - я проти цього нічого не маю . А от чи є у Вас право хаїти як мою роботу , так і моїх колег ? Думаю що не має. Так що притримуйтесь балансу і все буде чудово.
Саме дивне - ніхто з форумчан чомусь не їде за Львів і не хоче навіть дивитись на нерухомість, яку побудував бУДівеЛьник з своїми робітниками. Хоча всі знають - кращераз побачити, чим 100 - почути. Тому розповіді бУДівелЬника про те, скільки коштує оренда квартири в Києві - чисто схоластичні і відображають лише його точку зору як людини, яка зацікавлена продавати нерухомість. Інакше кажучи, в силу ринкових реалій ця людина не може давати нам обєктивну інформацію про стан справ на ринку української нерухомості.І - чи варто вірити йому як постачальнику інформації (так само - чи варто засовувати два пальці в розетку 220 В) - це вже нехай кожен вирішує на свій розсуд.
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 03 лют, 2012 14:38, всього редагувалось 1 раз.
-
Frant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 лют, 2012 14:35
kuynka написав: budivelnik написав: kuynka написав:budivelnik Почти 40% киевлян готовы работать нелегально ради высокой заработной платы, говорится в результатах опроса, проведенного Киевским городским центром занятости в декабре 2011 года - январе 2012 года. «Опрос подтвердил, что 37% респондентов при отсутствии других вариантов согласятся на выплаты в конвертах, чтобы иметь работу и стабильный заработок. Напомним, премьер-министр Николай Азаров недавно заявил, что из 20,5 млн трудоспособного населения Украины 6 млн человек являются неофициально трудоустроенными.
самым прямым - что все равно не могут себе позволить откладывать на недвигу ибо черная зарплата, тоже имеет место не выплачиваться  и заметьте Киевлян, а сколько приезжих нелегально работает? так кто у нас откладывает на недвигу? какой сегмент работающих,а? для кого строим ?
На цих сторінках є один форумчанин в якого є дві заявки в підписі Перша - в ігнорі будівельник Друга - ринок житла впаде бо спадщина в рази більша. Я пишу вже давно З 45 млн населення , в рік помирає приблизно 700 000 , і житло цих 700 000 ( яке приблизно дорівнює 12-15 млн м2) потрапляє на ринок нерухомості. З іншого боку в рік будуємо 8 млн м2. Якщо вважати так як вважає основна маса тут присутніх що житло повинно бути доступне з нуля всім - то я пишу що в Києві цією можливістю можуть скористатись тільки 10 000 сімей в рік ( кількість новозбудованих квартир ) Якщо вважати що 70% це житло отримане в спадщину і тільки 30% потрібно оплатити живими коштами ( для Києва це 20 000 доларів ) - то тоді кількість сімей які в стані заощадити 20 000 доларів в Києві ( враховуючи що в них вже є де проживати) - різко збільшується і різко зменшуються вимоги по заробітній платі з 1800 доларів на сімю до 1000 доларів на сімю ( з яких тільки 300 - це заощадження , а 700 - проживання)
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1