Kolop написав:Собирать же нада. Копить. Соответственно сбережения, а не зарплата. Ясно, что не пить, не курить при этом - вообщем все делать, что бы на уровень не менее 1000 дол / мес сбережений выйти.
Правильно вы всё сказали . Может этому Львовскому товарищу рассказать , что нужно , типа строить не 5-10 лет ,а за 1-2 года максимум ; не воровать материалы; качественно строить (ценники же рисуют европейские а халтурят по нашему) риски , ответственность на себя брать хоть какие ! Гарантию давать на жильё в конце концов и выполнять её и тд
Саша - до Вас на жаль вже ніколи не дійде ( бо самі звикли красти і халтурити на своєму робочому місці бо працюєте на дядю ) , що мені красти - не потрібно . Я що красти сам в себе буду ? І яка в мене для цього мотивація ? Чи терміни будівництва - я вкладаю свої і чим довше будую , тим менше отримую . Тому знову - яка в цьому мотивація ?
Так що перестаньте перекладати з хворої голови ( знання якої отримані при соціалізмі і більше не поновлювались ) на сьогоднішні капіталістичні реалії . Вам особисто - до одного місця повинна бути моя собівартість , бо продам я все одно по ринковій ціні , і якщо ця ціна вища моєї собівартості - я в прибутках і розвиваюсь , якщо нижча - банкротую і перетворююсь в сашу якому не догодили . Поки що я не саша і не збираюсь в нього перетворюватись.
Oven написав:budivelnik "прийдеться пожертвувати" - почему в этой стране, на протяжение столетий нужно чем-то жертвовать? Даже для того, что бы купить квартиру!! Есть второй способ (как минимум) - не покупать без крайней необходимости недвижимость. Это рыночный механизм снижения цены предложения.
Я хіба проти ? Чи стою з автоматним дулом напрямленим Вам в голову ? Не хочете - не купуйте. Я також не купую мерседеси , не їм фуагру і не купую чоботи по 500 доларів за пару.
Але з іншого боку і Ви тоді не нагнітайте. У Вас є право не купувати - я проти цього нічого не маю . А от чи є у Вас право хаїти як мою роботу , так і моїх колег ? Думаю що не має. Так що притримуйтесь балансу і все буде чудово.
kuynka написав:budivelnik так мы снова упираемся в зарплату в 8000 гривень чтобы кому- то арендовать за 500 баксов квартиру и и еще жить целый месяц, что же остается для откладывания.... берем другую сторону, у кого есть такая квартира, что можно сдавать в аренду так ему проще продать ее, самому арендовать по 500 или дешевле а сумму от продажи генерировать на депо в банке
1 Ви не уважно читаєте. Я писав про заощадження в 8000 грн в місяць - сімї , а не кожного члена сімї . 2 Моя діяльність тут , спрямована не на видачу кожному універсального рецепту як отримати житло подешевше , а для того щоб кожен розумів чим йому прийдеться пожертвувати для того щоб вирішити поставлену задачу по набуттю власного житла , тому мною і була створена табличка не тільки по Києву , а й по іншим територіям нашої держави , для того , щоб ті хто чітко бачуть що в них не має можливості купити житло в Києві - могли вибрати для себе альтернативну пропозицію , спеціально для Вас дублюю цю табличку( з умовою , що на житло кошти повинні бути зібрані на протязі 5 років ) ще раз : територія____1-кім____оренда___проживання____заощадження___дохід на сімю Київ__________60 000____500______500__________1000___________2000 Київ__________60 000_____0_______800__________1000___________1800 Топ-5_________45 000____400______400___________750___________1550 Топ-5_________45 000_____0_______600___________750___________1350 Обл.центр_____30 000____300______350___________500___________1150 Обл.центр_____30 000_____0_______400___________500____________900 Рай.центр_____18 000____200______400___________300____________900 Рай.центр_____18 000_____0_______400___________300____________700 Село___________3 000_____50______400____________50____________500 Село___________3 000_____0_______400____________50____________450
А тепер , той хто вміє планувати своє життя , і хто краще від мене знає своє фінансове становище , нехай самостійно вибирає варіанти власного розвитку і напрямки у власному життя.
Где Вы такие цены на однокомнатные квартиры находите? В глаза бросилось ТОП-5, областные центры, дальше не пишу.
sashaa250174 finansist2012 писал(а): Хрущев за 1-2 года целые районы строил с инфраструктурой под ключ Ой куда уж там спеЦиалистам , хотя бы 1-2 было уже терпимо
Эх... если б не украинская ментальность "моя хата скраю" и инертность - давно бы пустили на строй рынок китайцев и турков! Моментально избавились бы от "відчизняних будівельників" при уменьшении стоимости и увеличении качества РНЖ !!!
kuynka написав:budivelnik так мы снова упираемся в зарплату в 8000 гривень чтобы кому- то арендовать за 500 баксов квартиру и и еще жить целый месяц, что же остается для откладывания.... берем другую сторону, у кого есть такая квартира, что можно сдавать в аренду так ему проще продать ее, самому арендовать по 500 или дешевле а сумму от продажи генерировать на депо в банке
1 Ви не уважно читаєте. Я писав про заощадження в 8000 грн в місяць - сімї , а не кожного члена сімї . 2 Моя діяльність тут , спрямована не на видачу кожному універсального рецепту як отримати житло подешевше , а для того щоб кожен розумів чим йому прийдеться пожертвувати для того щоб вирішити поставлену задачу по набуттю власного житла , тому мною і була створена табличка не тільки по Києву , а й по іншим територіям нашої держави , для того , щоб ті хто чітко бачуть що в них не має можливості купити житло в Києві - могли вибрати для себе альтернативну пропозицію , спеціально для Вас дублюю цю табличку( з умовою , що на житло кошти повинні бути зібрані на протязі 5 років ) ще раз : територія____1-кім____оренда___проживання____заощадження___дохід на сімю Київ__________60 000____500______500__________1000___________2000 Київ__________60 000_____0_______800__________1000___________1800 Топ-5_________45 000____400______400___________750___________1550 Топ-5_________45 000_____0_______600___________750___________1350 Обл.центр_____30 000____300______350___________500___________1150 Обл.центр_____30 000_____0_______400___________500____________900 Рай.центр_____18 000____200______400___________300____________900 Рай.центр_____18 000_____0_______400___________300____________700 Село___________3 000_____50______400____________50____________500 Село___________3 000_____0_______400____________50____________450
А тепер , той хто вміє планувати своє життя , і хто краще від мене знає своє фінансове становище , нехай самостійно вибирає варіанти власного розвитку і напрямки у власному життя.
Где Вы такие цены на однокомнатные квартиры находите? В глаза бросилось ТОП-5, областные центры, дальше не пишу.
Я не зрозумів - Вам не подобається що мало чи багато ? 60 000 - У Києві - є навіть в прайсах КГС 45 000 - у Львові , який відноситься до Топ-5 - нормальна ціна за однокімнатну , 30 000 - у тому ж Чернігові, Івано-Франківську - також думаю що не проблема.
Тому в подальшому якось чіткіше висловлюйте свою позицію.
Oven написав:budivelnik "прийдеться пожертвувати" - почему в этой стране, на протяжение столетий нужно чем-то жертвовать? Даже для того, что бы купить квартиру!! Есть второй способ (как минимум) - не покупать без крайней необходимости недвижимость. Это рыночный механизм снижения цены предложения.
Я хіба проти ? Чи стою з автоматним дулом напрямленим Вам в голову ? Не хочете - не купуйте. Я також не купую мерседеси , не їм фуагру і не купую чоботи по 500 доларів за пару. Але з іншого боку і Ви тоді не нагнітайте. У Вас є право не купувати - я проти цього нічого не маю . А от чи є у Вас право хаїти як мою роботу , так і моїх колег ? Думаю що не має. Так що притримуйтесь балансу і все буде чудово.
Вы меня с кем-то спутали. По поводу того, что вы строите я ни писал ровным счетом ничего. Я пишу для покупателей - есть рыночный механизм снижение цены предложения, и не нужно с автоматом стоять. Вы имеете полное право живя в свободной, демократической, рыночной стране строить то, что считаете нужным, не нарушая при этом законов (естественно). Такое-же право есть и у остальных граждан - не покупать у вас, и вообще отказаться от покупки жилья без крайней необходимости. И посмотрим кто дольше выдержит, те кто живет в тесноте и с наличкой, или те кто не может реализовать свои продукт/услугу.
finansist2012 написав:sashaa250174 finansist2012 писал(а): Хрущев за 1-2 года целые районы строил с инфраструктурой под ключ Ой куда уж там спеЦиалистам , хотя бы 1-2 было уже терпимо
Эх... если б не украинская ментальность "моя хата скраю" и инертность - давно бы пустили на строй рынок китайцев и турков! Моментально избавились бы от "відчизняних будівельників" при уменьшении стоимости и увеличении качества РНЖ !!!
sashaa250174 finansist2012 писал(а): sashaa250174 finansist2012 писал(а): Хрущев за 1-2 года целые районы строил с инфраструктурой под ключ Ой куда уж там спеЦиалистам , хотя бы 1-2 было уже терпимо
Эх... если б не украинская ментальность "моя хата скраю" и инертность - давно бы пустили на строй рынок китайцев и турков! Моментально избавились бы от "відчизняних будівельників" при уменьшении стоимости и увеличении качества РНЖ !!! Вот вам китайцы бросают гранату : http://kino.tr200.ru/v.php?id=905613 Китайцы с турками нас заселят лет через 30 и вытеснят Будивельныка с рынка... возмежно значительно раньше этого срока