Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 279280281282283 ... 1209>
Повідомлення Додано: Нед 05 лют, 2012 20:18

Lano написав:вижу прогресс в понимании появился и глаза открылись?
пришли наконец к тому что с 2000 подорожала не только недвига в разы, а ТАКЖЕ - и ТНП и энергоносители и услуги; и доходы выросли в 8-9 раз в грн (с 480 грн в 2000 до 4200 в 2012)!

да это так, все выросло, особенно то , шо привязано к мировым ценам
но бетон поболее всего
сравнивать надо не с тем, чем вам удобно, а с продукцией внутреннего пр-ва, к примеру с Ланосом, либо другой продукцией местного машиностроения

как не крути, а цены на бетон ПЕРЕГРЕТЫ в силу 100 раз указанных причин

и бетон буиттокадешеветь, не взирая на то, шо кто то в нем застрял ипатечно
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 лют, 2012 20:23

budivelnik написав:Ти хоч знаєш пропусну спроможність наших митниць і їх кількість в 1990-2000 роки на західному напрямку ?
..

в любом случае не взирая на все это дифсита авто не было
цены на них не могли быть перегреты и следовательно бетон подорожал значительно поболее, чем продукция машиностроения внутреннего пр-ва(не обязательно лайнос)

т.е. Пузырь, типичный, банальный, спекулятивный итдитп
Андрей_В

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 лют, 2012 20:26

убийца эфира написав:помню в 2000 году когда всё было дёшево. при этом всё ж дёшево было по словам Андрея_В

да все буит хорошо - бетон даражать, а грн на депо тока крепчать

а про 2000, ну так ты маленький был исчо, жить хорошо
т.е. ты не являлся участником РН
Андрей_В

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 лют, 2012 20:32

Андрей_В написав:
  budivelnik написав:Ти хоч знаєш пропусну спроможність наших митниць і їх кількість в 1990-2000 роки на західному напрямку ?
..

в любом случае не взирая на все это дифсита авто не было
цены на них не могли быть перегреты и следовательно бетон подорожал значительно поболее, чем продукция машиностроения внутреннего пр-ва(не обязательно лайнос)
т.е. Пузырь, типичный, банальный, спекулятивный итдитп

Андрій
А чи знаєш ти як нормальні гравці регулюють , щоб не було дефіциту ?
Я знаю як мінімум два важелі .
1 Знаючи скільки є потенційно грошей на продукцію яку я випускаю і знаючи максимальні обєми у фізичному виразі які я зможу доставити на ринок я використаю як кількість товару так і його ціну. Тому в мене ринок завжди буде врівноваженим.
2 Яскравий приклад - це зменшення обємів будівництва в Україні і не зменшення цих обємів в Києві . Висновок простий.
В державі загалом грошей на житло не вистарчає ( для сьогоднішнього рівня цін ) , а в Києві - достатньо , тому в Києві нарощуються обєми , а в Україні - стабілізуються.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 05 лют, 2012 20:36

budivelnik написав:Висновок простий.

да начхать
население сокращается
хрущи нихто не сносит (т.е. из эксплуатации жилье не выпадает - токма не нужно госкомстата))) - я лучше своими глазами как нибудь обойдусь)))
народ самостроиться потихоньку

без первички обойдемся
скорей бы они все распродали "успешным" и свернули деятельность - вторичка побыстрей прийдет к адекватным ценам)))
Андрей_В

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 лют, 2012 20:38

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Андрей_В написав:без первички обойдемся
скорей бы они все распродали "успешным" и свернули деятельность - вторичка побыстрей прийдет к адекватным ценам)))

100% быстрее бы уже те АленИ покупали :mrgreen:
obval

Повідомлення Додано: Нед 05 лют, 2012 20:46

Андрей_В написав:
без первички обойдемся

сокращение производства приведет к падению цены????
дааа, и это заявляет человек который тут позиционирует себя как супермега гуру финансово-экономических реалий да и вообще во всех сферах типа спец... :shock: :shock:

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0% ... 0%B8%D1%8F
Сокращение реального объема национального производства, которое при стабильном уровне денежной массы приводит к росту цен, так как меньшему объему товаров и услуг соответствует прежнее количество денег.
Lano

Повідомлення Додано: Нед 05 лют, 2012 20:50

Андрей_В написав:
  budivelnik написав:Висновок простий.

да начхать
население сокращается
хрущи нихто не сносит (т.е. из эксплуатации жилье не выпадает - токма не нужно госкомстата))) - я лучше своими глазами как нибудь обойдусь)))
народ самостроиться потихоньку
без первички обойдемся

1 Я що заперечував що населення скорочується ?
Я завжди писав ( вже роки зо три)
За рахунок зменшення кількості населення , щорічно житлові умови середньостатистичного покращуються на 0,1 м2 в рік .
Для Андрія_в
За рахунок зменшеня населення , за 40 років , твоя кількість м2 збільшиться на 4 м2 :D , правда і за них прийдеться заплатити.( + отримаєш спадщину , при умові що батьки були розумніші ніж твої сьогоднішні висновки)
2 Яка різниця для кого будують ? На продаж , чи для себе. В будь якому випадку - це первинка . На рахунок дорожче це чи дешевше - я вважаю ( і закликаю всіх ) що будувати для себе дешевше , але при цьому впевнений що без послуг подібних до мене Вам все одно не обійтисю
3 Як тільки прихід нового житла наблизитьбся до 0 , так відразу на вторинному ринку зникне обмежувач під назвою ціна на нове житло . Якщо на цей момент житла буде більше ніж кількість бажаючих його купити - ціна вниз , якщо бажаючих більше - ціна вверх .
Поки що потреба в житлі ( в крайньому випадку в Києві - вища ніж кількість житла. Всі і Андрій в тому числі не проти розширитись).
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 05 лют, 2012 20:53

Lano написав:
  Андрей_В написав:
без первички обойдемся

сокращение производства приведет к падению цены????
дааа, и это заявляет человек который тут позиционирует себя как супермега гуру финансово-экономических реалий да и вообще во всех сферах типа спец... :shock: :shock:

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0% ... 0%B8%D1%8F
Сокращение реального объема национального производства, которое при стабильном уровне денежной массы приводит к росту цен, так как меньшему объему товаров и услуг соответствует прежнее количество денег.

Товарищь Лано оно (производство бетона) и так сократилось , а где рост цен ?
НавпакЫ акции устраивают :mrgreen:
Щось не тЭ !!!
Востаннє редагувалось obval в Нед 05 лют, 2012 20:55, всього редагувалось 1 раз.
obval

Повідомлення Додано: Нед 05 лют, 2012 20:54

Андрей_В написав:без первички обойдемся

тоже нравится жить в панельных помойках среди "тихих алкашей", как сеску? :D а, я забыл, там же звукоизоляция лучше, чем в монолите :lol: ох и смешные же вы ребята.
unrokan_pff

#<1 ... 279280281282283 ... 1209>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє