Мене цікавить Ви мене в чомусь звинувачуєте чи Вас реально цікавить моя думка ? Якщо звинувачуєте ( при чому на голому місці і без глибокого знання предмету ) - то чому вважаєте що я буду з Вами нормально спілкуватись ? А якщо хочете взнати реалії - то спробуйте змінити свій стиль постановки питання. А пояснення моїм 8000-9000 грн м2 і статистичним 5649 грн/м2 - просте як двері 1 5649 Це ціна будівництва м2 обєкта , а не квартири , а в обєкті є як мінімум 20-30% площ які будуються , але при цьому не продаються(підвали , сходові, горища). Тому 5649 х 100 м2 збудованих / 70( які при цьому можна продати) = 8070 грн м2
зачем мне вас в чем то обвинять? я не прокурор у вас тут уже на ветке видать паранойя появилась все на вас кидаются насколько я вижу по сдаваемым объектам продаются и подвальные помещения под офисы, при том довольно таки активно... и техэтажи переделываются в жилые помещения... так что не выходим мы никуда...
1 Обєм будівництва нового житла в Києві 2007 - 1 млн м2 2008 - 1,4 млн м2 2009 - 0,9 млн м2 2010 - 1 млн м2 2011 - 1,5 млн м2
1) Будьте ласкаві, вкажіть джерело. 2) Ві самі не раз апелювали, що будівництво - процес тривалий, близько 3 років. І об"єми зданого визначаються об"ємами закладеного - затримки, чи не так? То може у Вашій табличці роки змістити на 3 назад?
2 Тепер згадайте два моїх твердження а - хоча житло експлуатується більше 100 років , воно також підлягає амортизації і виводиться з експлуатації б - є гримаси статистики , в одному варіанті вона показує кількість збудованих метрів( разом з технічними площами ) , а в другому враховує тільки площі квартир , а деколи і змінює правила підрахунків ( то враховує балкони і літні кухні то ні , так само з гуртожитками , то вони в них враховуються як власність підприємств і не відносяться до житлових , то перетворюються в житло ) 3 Найпростіше це порівняти дві таблички. Отже припустимо , що данні в обох станом на 31-12-року , тоді 31-12-2010=59,73 млн м2____31-12-2005=55,23 млн м2 ___різниця 4,5 млн м2 Тепер збудовано в 2006,2007,2008,2009,2010 1,301+1,401+1,43+0,948+1,012=_________________________________6,092 млн м2
Таким чином ми можемо припустити що : а - за 5 років виведенно з експлуатації 6,092-4,5=1,592 млн м2( 0,4 млн м2 в рік , що й не дивно , адже 59,7 млн м2/0,4 млн м2 в рік =149 років експлуатації.) б - статистика будівництва житла враховує все збудоване , а статистика житлового фонду -тільки площу квартир ( також не дивно , 6 млн м2 х 75% = 4,5 млн м2 )
budivelnik написав:А пояснення моїм 8000-9000 грн м2 і статистичним 5649 грн/м2 - просте як двері 1 5649 Це ціна будівництва м2 обєкта , а не квартири , а в обєкті є як мінімум 20-30% площ які будуються , але при цьому не продаються(підвали , сходові, горища). Тому 5649 х 100 м2 збудованих / 70( які при цьому можна продати) = 8070 грн м2
Як бачите , без хабарів і так далі - легко вийшли на нижню мою границю.
Кстати, когда я присматривал себе квартирку в Болгарии (Варне), то долга не мог прохавать их стоимость квартиры относительно квадратных метров. Только потом мне объяснили, что у них квартира обмеривается по НАРУЖНЫМ стенам дома и к квадратуре добавляется метраж лестничной площадки, поделенный на количество квартир на ней. То есть примерная формула, общие квадратные метры дома поделены на количество квартир в примерно равных пропорциях.
Мене цікавить Ви мене в чомусь звинувачуєте чи Вас реально цікавить моя думка ? Якщо звинувачуєте ( при чому на голому місці і без глибокого знання предмету ) - то чому вважаєте що я буду з Вами нормально спілкуватись ? А якщо хочете взнати реалії - то спробуйте змінити свій стиль постановки питання. А пояснення моїм 8000-9000 грн м2 і статистичним 5649 грн/м2 - просте як двері 1 5649 Це ціна будівництва м2 обєкта , а не квартири , а в обєкті є як мінімум 20-30% площ які будуються , але при цьому не продаються(підвали , сходові, горища). Тому 5649 х 100 м2 збудованих / 70( які при цьому можна продати) = 8070 грн м2
зачем мне вас в чем то обвинять? я не прокурор у вас тут уже на ветке видать паранойя появилась все на вас кидаются насколько я вижу по сдаваемым объектам продаются и подвальные помещения под офисы, при том довольно таки активно... и техэтажи переделываются в жилые помещения... так что не выходим мы никуда...
1 Ціна на підвали і техповерхи = ціні житла ? 2 Площі сходових клітин і ліфтів + запасних пожежних виходів - також продаються ? 3 У відсотках Скільки техповерхів і підвалів - продано по відношенню до збудованного ?
ПС По тому, як Ви не в стані зрозуміти і усвоїти надану Вам інформацію - я можу зробити висновок ,що параноя швидше за все у Вас.
budivelnik написав:А пояснення моїм 8000-9000 грн м2 і статистичним 5649 грн/м2 - просте як двері 1 5649 Це ціна будівництва м2 обєкта , а не квартири , а в обєкті є як мінімум 20-30% площ які будуються , але при цьому не продаються(підвали , сходові, горища). Тому 5649 х 100 м2 збудованих / 70( які при цьому можна продати) = 8070 грн м2
Як бачите , без хабарів і так далі - легко вийшли на нижню мою границю.
Кстати, когда я присматривал себе квартирку в Болгарии (Варне), то долга не мог прохавать их стоимость квартиры относительно квадратных метров. Только потом мне объяснили, что у них квартира обмеривается по НАРУЖНЫМ стенам дома и к квадратуре добавляется метраж лестничной площадки, поделенный на количество квартир на ней. То есть примерная формула, общие квадратные метры дома поделены на количество квартир в примерно равных пропорциях.
Скільки країн - стільки й варіантів В Словаччині рахують будівельні обєми в м3 ( площа приміщення х на висоту)
Kolop написав:семьи со средним совокупным доходом около 4 тысяч гривен могли участвовать в программах строительства жилья
Это шутка? Семье, пусть из двух человек, в киеве на 4 тысячи только еле-еле прокормиться. И то только если есть где жить (или свое или общага какая-нибудь). Они учавствовать могут разве что на стройке
Kolop написав:семьи со средним совокупным доходом около 4 тысяч гривен могли участвовать в программах строительства жилья
Это шутка? Семье, пусть из двух человек, в киеве на 4 тысячи только еле-еле прокормиться. И то только если есть где жить (или свое или общага какая-нибудь). Они учавствовать могут разве что на стройке
Азаров не міський голова Києва , а премєр України , тому й його вислови стосуються України а не виключно столиці. А в Україні середня ціна в 6000 грн . Якщо знайти варіанти дешевого кредитування забудовника ( наприклад під 5% річних ) , то реально зменшити ціну до 4000 ( по Україні , для Києва це все одно х на 2)
Kolop написав:Самая главная задача — найти этот финансовый ресурс. Также необходимо определить, сколько такая семья может платить и в течение какого периода. И под какой процент ее кредитовать. В течение двух-трех недель ответы на эти вопросы будут найдены», — сказал Николай Азаров...Для реализации этой программы необходимо привлечь средства государственного и местных бюджетов, государственных и коммерческих банков и инвестиционные ресурсы. «Необходимо в комплексе решать эту задачу и мы эти решения найдем», — подчеркнул Николай Азаров.
В цитате - основной смысл статьи Также позволю себе привести чей-то пост из другой ветки, больно уж понравился: "Если едешь на машине - значит, деньги есть. Исходя из этого там законы и принимают. Или думаете, вашей безопасностью озаботились?"
budivelnik написав:Скільки країн - стільки й варіантів В Словаччині рахують будівельні обєми в м3 ( площа приміщення х на висоту)
а шо, в Украине строительные объемы не рахуют в метрах кубических??
площа приміщення х на висоту
слишком просто - на самом деле сложнее щитается - много правил и условий да, ты строитель еще тот
Та і в Україні в м3 , тільки маленький але дуже важливий нюансик який для спеціалістів широкого профілю а-ля ти не доступний для розуміння в Україні рахують м3 конструкції ( стіни чи перекриття), а не м3 кімнати . Так що черговий раз кількість повідомлень - збільшив , а якість своїх повідомлень - зменшив.