Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
klug написав:Vivat Це на вибір: або цей, або "[C]покійний" на 3 м. чи тепер це єдиний варіант. Пообіцяли надалі продавати під нього валюту для поповнення? Єдиний схожий на сайті "Накопичувальний", але по ставках і строках не дуже сходиться.
Сказали,що нові умови депозиту... мене вони задовільнили. Може буде більш швидке поповнення (не потрібен новий договір)... може буде потрібно чекати тільки в касу... завтра перевірю.
Пу - рум - пум - пумб... А сегодня козачка хотели развести на страховочку...)) Када говорили шо новіе условия по конвертационному депо... то добавили...шо страховочка в пакете...)) Я такой...- " А отказаться мона?" Мне: "Не-а!"....Я : " А ведь есть закон запрещающий навязівание допуслуг! Мне плиз бЄз страховки! Не хочется мне с вашим начальником юридические тонкости украинского законодательства віяснять!"...)) Дивчина почервоніла...)) Далее все поехало как по маслу...Я грю шо понимаю шо у вас работа такая... но я козак! Тем более донецкий... Че енто Ринат земляков забижает? Разошлись мирно с улібками...)) Пумбовці, привет! Работайте осторожнее! Зарабатівайте козаку на %....Ринату передайте шоб не борзел и не забижал земляков! )))
PUMB Сегодня не удалось пополнить открытый вчера новый (конвертационный) Доходный+. Снова 30мин оформляли новый. Вопрос представителю банка, когда будет возможно пополнение?