Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
NO PASARAN, он пишуть що 20 лютого ВІЗи ПУМБу блокануть. Теж хочу почути коментар шановного Представника. Пишу куму щоб всі залишки на Мастер скидав, вроді пару Мастерів там в нього завалялось.
NO PASARAN написав:Представитель.Вы так и не уточнили к какому должностному лицу взывать с " зверненням" на "самоуправство" начальника отделения? спасибо
Ви ніби вперше. Якщо не знаєте кому писати, то пишуть найголовнішому, а там вони самі розберуться.
JamesBond написав:З Кол центру телефонують і ставлять перед фактом, що картки Visa будуть заблоковані з 20.02.2015 і замість них будуть видані Master. Нас спроби уточнити чому, відповідають, що ми просто доводимо інфо до відома клієнты і ніякої быльше інформації не повідомляють, кажуть що це все що ім можна сказати.
[b]Квесторе_поверніться[/ Місяць як клієнт але існує нестерпне бажання його покинути здержують відсотки по достроковому. дай Боже діждатися березня місяця...
Квесторе_поверніться написав:Пишу куму щоб всі залишки на Мастер скидав, вроді пару Мастерів там в нього завалялось.
во-первых, не пишут такого во-вторых, деньги не на карте, а на счете
Та то наверное так криво мастер ылитный продвигают У меня есть 2 валютных счета, там есть и визы и мастер допки, предложили сразу на на 2 счетах заменить рабочую визу на мастер, пока вот думаю. Вчера специально спрашивал - выдают как новые визы, так и мастеркарты, на выбор. Так что, думаю жирная утка
NO PASARAN написав:[b]Квесторе_поверніться[/ Місяць як клієнт але існує нестерпне бажання його покинути здержують відсотки по достроковому. дай Боже діждатися березня місяця...
У ПУМБ немає проблем з Visa. Скоріше за все ви попали до списку клієнтів, яким підвищили рівень карти до Platinum в рамках програми обміну карт. Залежно від історії ваших транзакцій вам могли безкоштовно випустити MasterCard рівня Platinum замість існуючої у вас карти. Нова карта дає додаткові привілеї, з якими можна ознайомитись на цій сторінці: http://www.mastercard.com/ua/personal/u ... index.html
Уточнити умови заміни можете, звернувшись до Центру обслуговування клієнтів ПУМБ або відділення банку, в якому обслуговуєтесь.
Перепрошуємо за можливе непорозуміння щодо інформації від співробітників Call Center.