|
Родовід - Банкрот |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 22 кві, 2011 13:27
Ура!!! Я их получила! На Краковской 18 (Киев). Получали те, кто вчера регистрировался. 2 чел. Уже целый час хожу с удивленным лицом.
Удачи всем!
-
lenat
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 22 кві, 2011 13:29
Alex321 написав: w написав:Мені здавалось,що все ж таки ощад дасть спочатку зелену вулицю тим , у кого вклади закінчились і вони вже багато місяців % не мають. Навідь таке робив рдбанк при переводах з укрпром.Штрафних санкцій пообіцяли не робити і всі побігли. А могли все ж по індефN звести таких вкладників в приоритетну групу і обслуговувати перший тиждень тільки іх.Добре ,що я вчора випадково пробився. А то з листопада 2010 гроші не віддали і % не маю вже 5-й місяць. А чим вкладники , в яких термін договір скінчився, кращі від інших, які вимушені були переоформляти (продовжувати термін)знову договори, бо кошти не видавались???... Да і проценти вкладники, зазначені останніми, теж не скористалися, бо отримати їх через банкомат було на грані фантастики, особливо для працюючого! Так що не важайте себе обділеним або умнішим за інших! 
Не гірші і не кращі,просто у тих,хто переоформив депо, відсотки і зараз капають...
-
bob247
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 22 кві, 2011 13:30
Alex321 написав: w написав:Мені здавалось,що все ж таки ощад дасть спочатку зелену вулицю тим , у кого вклади закінчились і вони вже багато місяців % не мають. Навідь таке робив рдбанк при переводах з укрпром.Штрафних санкцій пообіцяли не робити і всі побігли. А могли все ж по індефN звести таких вкладників в приоритетну групу і обслуговувати перший тиждень тільки іх.Добре ,що я вчора випадково пробився. А то з листопада 2010 гроші не віддали і % не маю вже 5-й місяць. А чим вкладники , в яких термін договір скінчився, кращі від інших, які вимушені були переоформляти (продовжувати термін)знову договори, бо кошти не видавались???... Да і проценти вкладники, зазначені останніми, теж не скористалися, бо отримати їх через банкомат було на грані фантастики, особливо для працюючого! Так що не важайте себе обділеним або умнішим за інших!  Alex321 Отличаются тем, что те кто не продливал, ничего не получит, а те кто вынужденно продлевал получат проценты.Разве это не очевидно? 
-
Милый друг
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 22 кві, 2011 13:40
Вiтаю всiх хто вже з грiшми! Бажаю бiльш нiколи не попадати в аналоги родо i т.д.
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 кві, 2011 13:57
Alex321 А чим вкладники , в яких термін договір скінчився, кращі від інших, які вимушені були переоформляти (продовжувати термін)знову договори, бо кошти не видавались??? Да і проценти вкладники, зазначені останніми, теж не скористалися, бо отримати їх через банкомат було на грані фантастики, особливо для працюючого! Так що не важайте себе обділеним або умнішим за інших!
Чи я казав хто кращий, а хто хірший .Всі однакові.Треба ж бути адекватним до того ,що говориться. А якщо різницю не зрозумів,то пояснюю. Пів року людині зовсім нічого не нараховуєтся , а не затримується. І ще пів року не буде нараховано поки він із-за таких спритників вочевить як ти зарегіструється.Навідь рдбанк давав таким людям переваги. Там ,де затримали відсотки, все одно іх віддадуть. І не треба давати характеристики на людей, яких не знаеш .
-
w
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 кві, 2011 14:35
MARFA мне тоже отказались заверить печатью договор а оригинал старого договора забрали когда открывали карточный счет что делать есть только договор на картчет что делать? регистрация завтра!!!!!!! есть ли у кого телефон Ларцева
-
Lena3
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 22 кві, 2011 14:38
ЛЕД ТРОНУЛСЯ!!!
Поздравления всем кто уже получил деньги.
-
alexkkbk
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 кві, 2011 14:40
w Але ж всі інші, кого вимусили перезаключити в Родике договір, не винні в тому, що ви цього не зробили, а зараз жалкуєте!... Просто сьогодні, як виявилось, дещо ми на коні, а ви, можливо будете на ньому завтра! ...Бажаю успіху! 
Востаннє редагувалось Alex321 в П'ят 22 кві, 2011 14:50, всього редагувалось 2 разів.
-
Alex321
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 22 кві, 2011 14:41
Зарегистрировался на 26.04 за 20 минут...наверное просто повезло.)
-
Чавес
-
-
- Подякував: 130 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 кві, 2011 14:41
Я вчера зарегистрировалась, а сегодня забрала депозит в Ощадбанке. 
-
kanni
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему