Укрсоцбанк (UniCredit Bank, Киев) увеличивает уставный капитал на $250 млн, сообщается в пресс-релизе банка со ссылкой на председателя правления кредитно-финансового учреждения Грациано Камели. "В июне, после общего собрания акционеров, будет завершено увеличение уставного капитала на сумму $250 млн, что дополнит направленные в марте на усиление капитала $250 млн. Такая сумма не только соответствует требованиям НБУ и результатам стресс-тестирования МВФ, но и дает банку дополнительную подушку безопасности на будущее", - сказал он.
Новость конечно положительная, но если UniCredit в своих тарифах не будет более лоялен к клиентам, то он рискует скоро потерять большую часть своих клиентов...
Стас написав:Новость конечно положительная, но если UniCredit в своих тарифах не будет более лоялен к клиентам, то он рискует скоро потерять большую часть своих клиентов...
Свои счета обнулил (как гривну, так и доллар), пока наблюдаю со стороны. Гривну после того как списали комиссию за неактивный счет на который упало тело депозита. Комиссию вернули, но сам факт удручил. Валюту держал пока не ввели комисcию за снятие с текущих счетов - вывел остатки. Якобы сейчас придумали как ее избегать, но мне такие фокусы не нравятся в принципе. Чудите? Чудите пока без меня
Стас написав:Новость конечно положительная, но если UniCredit в своих тарифах не будет более лоялен к клиентам, то он рискует скоро потерять большую часть своих клиентов...
Якобы сейчас придумали как ее избегать, но мне такие фокусы не нравятся в принципе.
Щоб зняти кошти в доларах США в касі банку без комісії ви з менеджером складаєте додаткову угоду, згідно з якою для вашого поточного рахунку (на який зараховуються кошти з депозиту) при знятті готівки в касі встановлюється комісія 0%. В касі касир це бачить. Термін дії договору - якраз щоб забрати необхідну суму порціями в межах максимально дозволеного обсягу видачі валюти населенню - еквівалент 15 000 грн).
Підскажіть хто знає точно. Хочу розмістити певну частину коштів по акції в банку.
Наскільки я зрозумів по закінченню депозиту, він падає на поточний і при видачі банк знімає 1% від суми. Це залежить від суми депозиту чи в рамках 15 тис. грн видача безктоштовно без різних там угод? Наприклад я відкрию 2 депозита по 500 у.е через день, а не 1 тис. в один день.
Раніше працював з банком, проблем не було. Навіть відсотки давали валютою, кратно 1 у.е. До сих пір ще є 2 у.е одною купюрою, яку видали восени ))
ВанХельсинг написав:Підскажіть хто знає точно. Хочу розмістити певну частину коштів по акції в банку.
В мене (рік тому) було так: відкрили два поточних рахунки - гривна, долар та депозитний рахунок - долар. Гроші з депозитного рахунку було переведено на поточний доларовий після закінчення терміну часу депозиту (заздалегідь написав заяву про відмову від автопролонгації). Тарифи на обслуговування пооточних рахунків приведені тут: http://www.unicredit.ua/download_center/ http://www.unicredit.ua/download_center/download/538/f.fileua/ Кому закачувати лінь: "Видача готівки з поточних рахунків (в іноземній валюті): до 3 000,00 грн. (еквівалент) - не тарифікується; від 3 000,01 грн. до 150 000,00 грн. (еквівалент) - 1,00%; більше 150 000,01 грн. (еквівалент) - 0,50%."
В моєму випадку (одне із центральних відділень Києва) - склали додаткову угоду, що для мене протягом часу, за який я порціями зможу забрати необхідну суму, комісія - 0%. Оформлення допугоди зайняло не більше 30 хв. Зараз ходжу, забираю, проблем не має. З не центральних регіонів чути, що жаліються на складність процедури скасування цієї комісії. Такого досвіду не маю. В мене, поки що, все досить гладко.
Скоро закінчується валютний депозит, хотів перевести безналом з поточного рахунку в інший банк, кажуть, - валютні трансфери в межах України заборонені, забирайте кожен день по 500 доларів, якщо будуть в касі і переносьте пішки Оце банківський сервіс