Не знав, що мої слова:
- гроші фактично безктоштовно дай банку
- Заробіток за 3 міс !!!
Треба трактувати так -
Ви в кожному слові бачите контекст, якого немає

Про ставки 20% я так і не зрозумів де я писав

|
|
![]() Re: Укрсоцбанк UniCreditBobb все з Вами ясно
![]() Не знав, що мої слова: - гроші фактично безктоштовно дай банку - Заробіток за 3 міс !!! Треба трактувати так - Ви в кожному слові бачите контекст, якого немає ![]() Про ставки 20% я так і не зрозумів де я писав ![]()
![]() Вірно, саме тому я і обрав його півтора роки тому і був задоволений. Зараз є деяка кількість нехорошої інформації, тому я частково переводжу гроші у інший банк. ВанХельсинг Дивіться як я Вас розумію: Ви хочете отримувати відчутний прибуток з валютного депозиту і сваритесь, що 3-4% Вам мало, а 6-7% якраз. При 3% з 1 тис USD місячний прибуток - 2$ (50 грн), при 7% - 4,5$ (113 грн). Різниця - 63 грн на місяць. На мою думку - вона не дуже значна. Проявляти сильні емоції і сварити банк з купою знаків оклику в кінці речень від різниці в 60 грн/міс - мені здається не варто. От при 25% - місячний дохід складатиме 400-420 грн. Тут вже є про що говорити, правда? Однак в валюті таких ставок немає ніде. Якийсь прибуток отримати можливо тільки в гривневих депозитах. Однак там багато ризиків - від девальвації, до проблемності банків. Разом з тим, при короткострокових вкладеннях можна отримати помітний прибуток. В цьому випадку мені б була зрозумілою риторика щодо прибутковості/неприбутковості депозиту. ![]() Re: Укрсоцбанк UniCreditЯ працював раніше з Укрсоцбанк UniCredit. Восени минулого року і ставки там також не були високі. Я вибирав його не за ставками, а за надійністю. Тому зараз також розглядаю його як один з варіантів розміщення своїх коштів.
Мені не ставка не подобається, а різні підводні камінці, які можуть бути. Краще би банк поставив меншу ставку, а не придумував різні там % при знятті з поточного. Мені потрібна прозора схема.
![]() ВанХельсинг
О, це той Ваш пост, з який я емоційно згоден на всі 100%. Хоча, гадаю, що це так вийшло випадково. Швидше за все, банк ввів комісію на зняття валюти з поточних рахунків (таке, як мені здається, практикує більшість банків). А при закінченні депозиту, кошти потрапляють саме на поточний рахунок. У них немає розділення на "просто поточний рахунок" та "поточний рахунок з депозитними коштами". Тому доводиться переходити в ручний режим, вигадувати різні "костилі" типу додаткової угоди. Однак, таке рішення для великого банку це, по перше, не зовсім зручно, а по друге (як ми бачимо навіть з цього форуму) - тягне за собою репутаційні втрати. Для мене, наприклад, це ще одна з ознак того, що в банку щось негаразд. ![]() Re: Укрсоцбанк UniCreditЧто за дискриминация?
Почему имея счет 2625, но не имея 2620 нельзя открыть Капитал и Класичний в юникредит онлайн? Я тут наоборот позыкрывал 2620, открыл 2625, думал вот буду интернетбанкинг пользовать по полной, а тут такое... Заново теперь 2620 открывать что ли?
![]() Re: Укрсоцбанк UniCreditПочему изменить телефон для интернет-банка можно только в отделении? Еле смог выделить время, чтобы приехать в отделение, а заявление завернули из-за неправильно написанной серии паспорта. Укрсоцбанк, что за это за непробиваемый совок?
![]() Re: Укрсоцбанк UniCreditdvacher
подскажите, в каких банках финансовый номер тел. можно онлайн изменить? ![]() Re: Укрсоцбанк UniCreditНарод, а подскажите с карточного счета можно сейчас валюту снять?
|
|