Квесторе_поверніться
5,5 в Евро.
|
|
![]()
Так це ж стратегічнйи план до 2018 року - продати УКРСОЦБАНК (в першоджерілі написано "Продаж України" - Sale of Ukraine). За 3 роки може і зуміюють здихатися. Цікаво, що продаж Укрсоцбанку йде під пунктом №1 - головний пріоритет виходить Unicredit ![]() MAIN STRATEGIC ACTIONS TO REACH TARGETS c.18,200 FTE reduction including Sale of Ukraine and Pioneer JV ![]() Про ставлення "европейського банку" до клієнта
Якщо банк заблокував без повідомлення банкінг і не надав альтернативної змоги зняти кошти, то це можна вважати привласненням коштів? Сьогодні Unicredit Bank мав підключити банкінг о 13:00, але тільки на офіційному сайті повідомив, що послуга буде відключена до завтра. Приїхала я значить сюди, а тут мені кажуть, що нічого вдіяти не можуть. А чекову книжку, яку вони мені мали видати не можуть дати (яку вони мені не видали і не пропонували раніше видати. І це виявляється просто провтик менеджера), бо вихідний. Тобто виконати свої зобов'язання і увімкнути банкінг о 13:00, як це було обіцяно не можуть, і надати альтернативу клієнту не можуть, бо вихідний. Керівника відділення працівники якого мені не видали цю чекову книжку напрягати теж не можна, бо ж в нього відпустка. Тобто я повинна виконувати свої зобов'язання, а у них вихідний. Сиджу чекаю поліцію. UPD. Коли приїхала поліція, то все почало працювати і проблеми керівники банку змогли вирішити. Можна сказати, що сьогодні банкірам читала тренінг щодо організації роботи ![]() Re: Укрсоцбанк UniCreditУкраинский банк приобрел 100% акций компании у UniCredit Bank Austria
Укрсоцбанк выкупил 100% акций компании Ферротрейд Интернешнл. Об этом говорится в сообщении банка, размещенном в системе раскрытия информации Национальной комиссии по ценным бумагам и фондовому рынку. Ранее 100% акций компании принадлежало UniCredit Bank Austria - куратору Укрсоцбанка. До выкупа акций Ферротрейд Интернешнл вышел из состава акционеров Укрсоцбанка. ![]()
стыць-п*дыць! не зря я из него депо вывел ![]() Банк продали чтоли? не совсем понятен смысл сообщения и есть ссылка на источник?
![]() стало акционеров на 1 меньше,а UniCredit Bank Austria AG увеличил свою долю. ПАТ "УКРСОЦБАНК" (надалi – Банк) на пiдставi реєстру власникiв iменних цiнних паперiв, складеного станом на кiнець дня 12 листопада 2015 року та отриманого вiд ПАТ "Нацiональний депозитарiй України" 17 листопада 2015 року, повiдомляє про збiльшення частки у статутному капiталi Банку власника iстотної участi - UniCredit Bank Austria AG ("УнiКредит Банк Австрiя АГ"), реєстрацiний номер - FN 150714p; юридична адреса - Австрiя, 1010, Вiдень, Шоттенгассе 6-8, з 80.02% до 91.37%. Збiльшення розмiру частки акцiонера UniCredit Bank Austria AG ("УнiКредит Банк Австрiя АГ") вiдбулося в результатi придбання простих iменних акцiй у iншого власника iстотної участi в Банку - Приватного акцiонерного товариства "Ферротрейд Iнтернешнл". Загальний розмiр пакета акцiй акцiонера UniCredit Bank Austria AG ("УнiКредит Банк Австрiя АГ") з урахуванням збiльшення складає 70 716 814 053 штуки простих та привiлейованих iменних акцiй разом. Розмiр пакета голосуючих (простих) акцiй цього акцiонера з урахуванням збiльшення їх кiлькостi складає 70 715 641 737 штук. Розмiр частки голосуючих акцiй акцiонера до змiни (у вiдсотках до загальної кiлькостi голосуючих акцiй) - 80.03%. Розмiр частки голосуючих акцiй акцiонера пiсля змiни (у вiдсотках до загальної кiлькостi голосуючих акцiй) - 91.37%. ПАТ "УКРСОЦБАНК" (надалi – Банк) на пiдставi реєстру власникiв iменних цiнних паперiв, складеного станом на кiнець дня 12 листопада 2015 року та отриманого вiд ПАТ "Нацiональний депозитарiй України" 17 листопада 2015 року, повiдомляє про зменшення частки з 11.35 % до 0.00% у статутному капiталi Банку та вихiд зi складу учасникiв Банку власника iстотної участi - Приватного акцiонерного товариства "ФЕРРОТРЕЙД IНТЕРНЕШНЛ", код ЄДРПОУ - 21659938; юридична адреса - Україна, 01015, м. Київ, вул. Московська, 41/8, офiс 28 (надалi - Товариство). Розмiр частки голосуючих акцiй акцiонера до змiни (у вiдсотках до загальної кiлькостi голосуючих акцiй) - 11.35%. Розмiр частки голосуючих акцiй акцiонера пiсля змiни (у вiдсотках до загальної кiлькостi голосуючих акцiй) - 0.00%. ![]() Re: Укрсоцбанк UniCreditИ зачем это им? Их же вроде наоборот хотели сплавить, а тут наоборот увеличили долю %)
![]() Karat
Банк купил акции у своего акционера? Это как? Шот туплю на ночь глядя. Тьфу ты, там все не так, как написано в первоначальном посте. Австрийский Уни выкупил акции другого (ушедшего) акционера Урсоца.
|
|