сколько у тебя этого *г**** осталось? кто бы знал, что остатки от самой вонючей и бестолковой прогарммы лояльности за всю историю человечества перед ее окончательной смертью можно будет конвертировать в живые по сути деньги да еще и по курсу 1 к 1 ... кусаю себе локти ...
І на маминому акаунті більше 100 тис.
П.С. А Ти куди подів свої бали?
Востаннє редагувалось Козак-характерник в П'ят 24 сер, 2018 22:47, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник написав:Ukrsotsbank Привіт! Хочу ньюанси уточнити... Яка мінімальна сума покупки, щоб бали перенесли? Оплата мобільного в інтернеті (портмоне) зараховується як покупка для міграції балів? Дякую!
Доброго дня, Козак-характерник! Мінімальної суми операції не має. Операції, які не беруть участь в акції, описані в пункті 4.2 та 4.2.1 офіційних правил даної акції.
Ще хочу уточнити, я поміняв купон, з'явився штрих код. Було написано, що треба його пред'явити продавцю і він використаний. Цей штрих код комусь треба пред'явити? Чи міграція відбудеться автоматично і система знайде клієнта без пред'явлення цього штрих - кода? В Альфа - банку є пакет "Комфорт". В який термін будуть перенесені бали після виконання умов міграції (здійснення покупки до 14.09.2018)? Дякую!
Доброго дня, Козак-характерник! Купон щодо акції є інформативним і його можна не купувати, вартість його - 0 балів. Основними умовами є розрахуватися карткою Альфа-банку, яка приймає участь в Cash`U CLUB, в строк до 14.09.2018. Мігрувати будуть тільки ті бали, які не будуть використані на день закриття програми лояльності. Так, картка за тарифом «Комфорт» приймає участь в акції. Бали будуть переводитися після визначення переможців, починаючи з 26 вересня, максимально в термін до 30 днів.
Ukrsotsbank написав:Доброго дня, Козак-характерник! Купон щодо акції є інформативним і його можна не купувати, вартість його - 0 балів. Основними умовами є розрахуватися карткою Альфа-банку, яка приймає участь в Cash`U CLUB, в строк до 14.09.2018. Мігрувати будуть тільки ті бали, які не будуть використані на день закриття програми лояльності. Так, картка за тарифом «Комфорт» приймає участь в акції. Бали будуть переводитися після визначення переможців, починаючи з 26 вересня, максимально в термін до 30 днів.
По виділеному...У громади сумніви виникли. Хто такі переможці? Тобто не всім клієнтам, що виконали умови означені бали будуть переведені в Cash`U CLUB? А лише обраним (переможцям)? Там жеребкування буде серед тих, хто виконав умови? Чи то процес суто формальний і всім бали переведуть в Cash`U CLUB? Тобто всі є переможцями, хто виконав умови... Дякую!
Ukrsotsbank написав:Доброго дня, Козак-характерник! Купон щодо акції є інформативним і його можна не купувати, вартість його - 0 балів. Основними умовами є розрахуватися карткою Альфа-банку, яка приймає участь в Cash`U CLUB, в строк до 14.09.2018. Мігрувати будуть тільки ті бали, які не будуть використані на день закриття програми лояльності. Так, картка за тарифом «Комфорт» приймає участь в акції. Бали будуть переводитися після визначення переможців, починаючи з 26 вересня, максимально в термін до 30 днів.
По виділеному...У громади сумніви виникли. Хто такі переможці? Тобто не всім клієнтам, що виконали умови означені бали будуть переведені в Cash`U CLUB? А лише обраним (переможцям)? Там жеребкування буде серед тих, хто виконав умови? Чи то процес суто формальний і всім бали переведуть в Cash`U CLUB? Тобто всі є переможцями, хто виконав умови... Дякую!
Искатель написав:Приятно видеть на ветке представителя банка. Задам и я вопрос. На этой неделе позвонили мне с "Альфа-банка" по поводу депозита в долларах, который у меня в "Укрсоце" до июня 2019 года, и на который я уже подписал допсоглашение о том, что по окончании сумма и % будут перечислены на мою карту "Ультра" в "Альфа-банке" (т.к. я давний клиент Альфы). Так вот, мне стали настойчиво предлагать разорвать этот депозит (с сохранением %), и переоформить под тот же процент в "Альфа-банке". Я говорю: "Так в июне следующего года деньги и так упадут на карту!", а мне: "В следующем году останется всего 8 отделений Укрсоцбанка по всей Украине" и еще много чего (какая мне разница, сколько отделений останется?) Вот сижу и думаю, что значил этот звонок? Может, представитель Укрсоцбанка сможет объяснить? И, судя по ответам на ветке "Альфа-банка", такие звонки были не только мне.
Добрый день, Искатель! В настоящее время для клиентов Укрсоцбанка действует акция «Сохранение условий», которая дает возможность переоформить депозит, который еще не закончился, без потери процентов и на тех же условиях. Акция действует до конца этого года. Мы предлагаем воспользоваться этой акцией также и тем клиентам, которые оформили доп. соглашение.