Надра Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 476477478479480 ... 820>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Надра Банк - БАНКРОТ 2.3 5 1119
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
41%
455
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
25%
275
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
12%
137
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
12%
137
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
10%
115
Всього голосів : 1119
Повідомлення Додано: Пон 22 сер, 2011 10:31

astor написав:Вас не по суду заставили там отработать за прегрешения.

Думаю, там не по судам, а по ЗУ о соцстраховании от безработицы. Знаете, откажешся от предложенного и уже без помощи. Сами ведь говорите, все новые там. Отсидят положенное, опять уволятся, или если повезет, найдут нормальную работу, не в банках.
Надо ли их жалеть, вопрос философский, но на Руси , традиционно, юродивые в почете.
  Лёнябразер написав:Работники которые там работали после 2008 года все участники и соучастники.

А я уверен, что в первую очередь, учасники, работавшие ДО 2008 года, как создавшие преступную схему обмана, своровавшие деньги, а потом слинявшие и сейчас горлопанящие "держи вора".
:twisted:

Лёнябразер написав: Например в западных облостях тех кто работал в банке просто со света сживали, об этом тут не напишут. Сотрудников которые там работали после 2008 года в другие банки берут со скрипом или со сменой фамилии. Были случаи когда клиенты узнавая что работник ушел в другой банк, заваливали банк жалобами или начинали писать об это в Нете, что подрывало работу банка, например история г-жой Франковской, которая к слову вообще была не виновата в проблемах Надра. Но имидж банкв в котором она работала пострадал, и депо туда несут не охотно.

Что то с трудом верится! Зачем вы тут пропагандируете недалекость проживающих в Западных областях людей? За это можно и по "наглой рыжей морде" половичком получить. Считаю их очень умными и образованными людьми, в отличии от идеализированных вами Куклусклановцев. Анука назовите факты, с сылочками, и не на ваш т.н. "ресурс", а на честный.
ponch08

Подякував: 47 раз.
Подякували: 77 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 сер, 2011 14:12

Лёнябразер
Я не могу разрешить себе дать Вам совет, Вы взрослый самостоятельный человек. Считайте этот пост как некоторые мысли вслух. Недавно видел по ТВ представителя банковского сообщества. Одет импозантно. Кажется он рассказывал о курсовых прогнозах на перспективу. Лицо банка. И есть некий форум, на котором возможно это же лицо высказывает свое мнение. "Лизать анусы"... Ну не может позволить себе должностное лицо банка вести диалог на таком уровне. Репутация зарабатывается годами, десятилетиями, ее нада ценить.
Ивиняюсь, в беседу не вмешиваюсь.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 сер, 2011 17:20

ponch08

то ви про когось там, але не про себе.
я ж вам пишу про пересічного агітатора.

а про те, як космічні кораблі бороздять... будете розповідати своєму начальству. воно вам гроші платить за красномовність
SerhiiM

Повідомлення Додано: Пон 22 сер, 2011 17:23

ну що там по золоту в Надрах? Ще не дозріли? Бо бачу за 10 днів дані по золоту на біржі змінились. Вже не 44% річних зростання, а 50%. Це в доларах. Скільки вони ще себе будуть заганяти у збитки?
SerhiiM

Повідомлення Додано: Пон 22 сер, 2011 17:27

SerhiiM написав:ну що там по золоту в Надрах? Ще не дозріли? Бо бачу за 10 днів дані по золоту на біржі змінились. Вже не 44% річних зростання, а 50%. Це в доларах. Скільки вони ще себе будуть заганяти у збитки?

Пока вы им их убытки не простите

Конвертите все под их курс и платите 1% за снятие+ деньги выдают по лимитам - в итоге еще лежит какой-то срок нашару...

PS это за какой период рост?
ostinmartin

Подякував: 3 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 сер, 2011 17:45

SerhiiM написав:ponch08

то ви про когось там, але не про себе.
я ж вам пишу про пересічного агітатора.

а про те, як космічні кораблі бороздять... будете розповідати своєму начальству. воно вам гроші платить за красномовність

Куди піти розписатись в відомості? І ви не підскажете, як там ваші боси Надровскі, не сильно на мене гніваються, що я тут на Надру трохи гнав, та стимулював народ до жорстких, але справедливих заходів, по отриманні своїх коштів? Штрафувати не будуть? Я ж того, не знав, що можна продатись за 30 копійок Надрі, дякую, що просвітили та приклад вказали. ;)

Надровские клоны, взяли на вооружение новые методы борьбы с "врагами", "троллинг компромата", неужто мой рейтинг в черном блокнотике "Врагов Надра" повысился до 1-й сотни, раз персонального троля запустили? :twisted:
ponch08

Подякував: 47 раз.
Подякували: 77 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 сер, 2011 18:07

ponch08

гра в гарного мента
SerhiiM

Повідомлення Додано: Пон 22 сер, 2011 18:11

ostinmartin

це за рік goldprice.org/gold-price-history.html

за півроку - 33%
за 60 днів 20%
за місяць - 15%

а за два роки , - 96% (Надрі було вигідніше віддати тоді ще золоті зливки, коли вводили ТА)
SerhiiM

Повідомлення Додано: Пон 22 сер, 2011 18:15

ostinmartin

хе. А якщо у когось є і золото і гривня на поточних рахунках? при чому золото розбито по частинах в різних депозитних договорах. То ліміт по кожному договору свій буде чи все в купу? Тоді нема сенсу взагалі вкладнику продавати золото, якщо в нього і гривня і золото зависли. Щось вони там недопрацьовують. По золоту повинна бути окрема програма.
SerhiiM

Повідомлення Додано: Пон 22 сер, 2011 18:16

до речі, а можна розбити золото на маленькі депо і продавати потім банку по 5 грамів в день?
SerhiiM

#<1 ... 476477478479480 ... 820>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє