|
Надра Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Пон 19 лис, 2012 18:52
grape написав:Представники банку "Надра", якщо Ви заглядаєте на цю гілку, зверніть увагу на відділення №2605 що біля Палацу України у Києві. Працюю давно і з різними фінустановами, проте у даному відділенні банку Надра була вперше і отримала дуже негативні враження як від організації роботи у даному відділенні так і від дисципліни, а відверто кажучи повного по-фі-гіз-му у відношенні до клієнтів банку зі сторони деяких, уточнюю деяких, працівників даного відділення. Можливо це пояснюється низькими зарплатами у пересічних працівників, але це не виправдання. Іміджу банку жирний мінус. Надіюсь, звернете увагу і виправитесь.
Давно не был в Надрах, но пофигизм напрямую связан с ЗП. Если в первой половине 2008г. (внутренний проект "Культура") сотрудники панически боялись нагрубить клиенту потому что это больно било по карману и карману всех остальных сотрудников (1 виноват - страдает виновный, страдают все). То если мне не изменяет память сейчас на банковском рынке у них одни из самых низких з/п. Но это не может служить оправданием для сотрудников НБ. Надоело, мало платят - уйди, найди другую работу, не мучай себя и других!
-
S-Grey
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лис, 2012 17:13
ponch08 написав: Sergey_Kozlov написав: ponch08 написав:Я бы не сказал, что в ближайшие 2-4 года, Надра опасен. 
Для кого опасен?
Не опасен, для размещения средств.
То есть вы туда уже новый депозит занесли ? Или только посторонним советуете ?
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лис, 2012 18:54
У меня в декабре будет поддепозитная сумма, Надра в претендентах, ПИБ из них выпал, Альфа, ОТП, Райф в списке. Не столько советую, сколько делюсь мыслями.
-
ponch08
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 77 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лис, 2012 19:02
Да, ну его нафиг, участвовать потом в судебных баталиях за свой депозит, лучше не повторять чужих ошибок по размещению вклада, тем более, что Альфа и Райфазен, думаю, намного лучше будут этой банки, которая конретно помучала столько людей с возвратом своих денежных средств.
-
Triton
-
-
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лис, 2012 19:20
Triton написав:Да, ну его нафиг, участвовать потом в судебных баталиях за свой депозит, лучше не повторять чужих ошибок по размещению вклада, тем более, что Альфа и Райфазен, думаю, намного лучше будут этой банки, которая конретно помучала столько людей с возвратом своих денежных средств.
Зараз в Надрах лише 2,5 депо фізиків. Так що, якщо впаде лише Надра, то і Фонд гарантування зможе віддати. Але це банк з зіпсутою репутацією. І таких любих друзів Нашого Межигірськог як Д. Фірташ не хочеться підтримувати власними грошима.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 лис, 2012 00:22
Triton написав:Да, ну его нафиг, участвовать потом в судебных баталиях за свой депозит, лучше не повторять чужих ошибок по размещению вклада, тем более, что Альфа и Райфазен, думаю, намного лучше будут этой банки, которая конретно помучала столько людей с возвратом своих денежных средств.
А смысл туда класть ? С такими процентами , можно просто под матрац деньги упаковывать .
-
Incisio
-
-
- Подякував: 64 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 лис, 2012 11:02
Як я давно тут не був!!! Прочитав по діагоналі - кілька сторінок, про бажаючих покласти гроші в цей банк. На західній Україні, дівку заміж не візьмуть, якщо репутація підмочена. Так само з банком. Мені за 2 роки витягування депозиту хватило адреналіну на все життя. Це і пікети Львівського офісу, і друк - розклейка листівок, і листи в прокуратуру, на телебачення, Нацбанк. І вершина - пікет на Артема, а потім спілкування з Гаспажой Жуковской, новообраним депутатом. Як гроші кишеню тиснуть - то скоро Миколая, купіть подарунків в дитячий будинок, ніж несіть гроші в цей банк.
-
ostrig
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 лис, 2012 11:14
ostrig написав:Як я давно тут не був!!! Прочитав по діагоналі - кілька сторінок, про бажаючих покласти гроші в цей банк. На західній Україні, дівку заміж не візьмуть, якщо репутація підмочена. Так само з банком. Мені за 2 роки витягування депозиту хватило адреналіну на все життя. Це і пікети Львівського офісу, і друк - розклейка листівок, і листи в прокуратуру, на телебачення, Нацбанк. І вершина - пікет на Артема, а потім спілкування з Гаспажой Жуковской, новообраним депутатом. Як гроші кишеню тиснуть - то скоро Миколая, купіть подарунків в дитячий будинок, ніж несіть гроші в цей банк.
Жуковську не обрали. Але той округ де вона балотувалась ЦВК зарізала. Вчора по ЕРІ на Першому національному була розмова з Дробязко. Він зараз в Надрі. Минулого року було цікаве його інтервю, коли він був головою правління Таврики. Так він там сказав, що вже в лютому прогнозує відсотки за депо 16-17% річних. Бідака бідкався що 5 років мучився з Євровим кредитом, який взяв перед кризою.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 лис, 2012 17:03
Щойно прочитав, що Таврика перестала віддавати депозити. І по новому законодавству, Тимчасову адміністрацію призначає не Нацбанк, а ФГВФО. Він більш зацікавлений, щоб фіз.особам повернути депозити, інакше -самим доведеться віддавати. Про Жуковську-депутата - я помилився, дійсно.
-
ostrig
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
|