Nadra Bank . що тяжко написати Термін від 6 до 12 місяців. Виплата в кінці, без поповнення. Гривня 20%, долар 11%, євро 9%. Це я маю банк піарити, чи Ви?
tatop написав:Nadra Bank . що тяжко написати Термін від 6 до 12 місяців. Виплата в кінці, без поповнення. Гривня 20%, долар 11%, євро 9%. Це я маю банк піарити, чи Ви?
дякую, бо на сайтi Надр - не видно, посилання не дало ефекту. чи залежить ставка в долл. вiд строку 6 або 12 м-в?
Pro100r Выдают экспортерам? А у нас что, есть экспортеры способные гасить под 20% в долларах? А каким именно экспортерам они выдают кредиты? Ознакомьте нас, потенциальных депозитчиков, если знаете, плиз
anti_strx написав:Выдают экспортерам?А у нас что, есть экспортеры способные гасить под 20% в долларах?А каким именно экспортерам они выдают кредиты?Ознакомьте нас, потенциальных депозитчиков, если знаете, плиз
А Вы как думаете,экспорт газа и минеральных удобрений никогда не был убыточным делом, поэтому и проценты платят легко.
Є такий депо в Надрі. Під депо оформляють якийсь лівий поточний 81.... Він в пакеті мінімум 2,8 в місяць за обслуговування (якщо є рух коштів по ньому). Через нього заводять долар і після закінчення на нього скидають відсотки і тіло. Хто розраховує на фонд гарантування? Може краще з таким рахунком не звязуватись?
tatop написав:Є такий депо в Надрі. Під депо оформляють якийсь лівий поточний 81.... Він в пакеті мінімум 2,8 в місяць за обслуговування (якщо є рух коштів по ньому). Через нього заводять долар і після закінчення на нього скидають відсотки і тіло. Хто розраховує на фонд гарантування? Може краще з таким рахунком не звязуватись?
Є така проблема, наскільки я зрозумів, ця "гра з наперстками в рахунки" - один із основних стримуючих факторів, при прийнятті рішення щодо розміщення депозиту під цей Надрівський фінансовий туризм.
ps/ але люди несуть гроші - Надра залучила під першу, осінню акцію фінансового туризму 675 млн. гривень. Друга, весняна, що якраз триває, продемонструвала + 86 млн. гривень лише за два тижні - http://www.uabanker.net/daily/2013/04/040513_1220.shtml