Arberto89
Мова скоріше за все йде про внутрішній список банку, з якого Ви мали намір отримати гроші. Наведена в листі інформація не відповідає дійсності. Ми не відмовляємось проводити платежі клієнтів і вони завжди отримують переказані гроші.
|
|
![]() Arberto89
Мова скоріше за все йде про внутрішній список банку, з якого Ви мали намір отримати гроші. Наведена в листі інформація не відповідає дійсності. Ми не відмовляємось проводити платежі клієнтів і вони завжди отримують переказані гроші.
![]() Re: НадраЦе дуже гарна новина. Сподіваюся, коли все так гарно, ви з радістю заплатите мені пеню за невиконаний півтора року тому переказ. Маю слухання в апеляційному суді с цього приводу сьогодні.
![]()
мене ребрендінгом та іншими цяцьками не заманеш... ![]() Nadra Bank
Що ж такий стабільний та розвиваючийся банк так довго невиконував рішення судів, клав на закони і загальнолюдські принципи..... Мені здається що розумніше було створити новий банк, процвітаючого і стабільного оголосити банкрутом і скупити у нього все майно.... розігнавши верхівку топ-менеджменту..... Хоча з іншої сторони я своє забрав і нагнув розвиваючогося, щей людям допоміг.... Свою війну я виграв ![]() ![]() Re: НадраС 2009-го года весь топ-менеджмент уже сменился два раза в полном составе.
![]() Re: НадраНе в целях рекламы, а просто хочу сказать, что в Надре обслуживаюсь с начала 2008 года, претензий почти нет. Проценты мне платят ежемесячно, и платили все время, хотя в дни кризиса, конечно, не так стабильно, как хотелось бы. Сейчас все более-менее нормально, переводы идут, деньги за границей с карты снимаются, платежи проходят, выбор депозитов-пакетов неплохой, претензий нет. Печалит тот факт, что не могу оплатить коммуналку по Единой книжке, мне было очень удобно, уже давно про программа не работает, как говорят менеджеры, жаль! А насчет ребрендинга не совсем согласна, у меня, например, плохие ассоциации с Ощадбанком, но никто его особо с советских времен не менял)))) В каждом банке свои недостатки, нужно просто внимательным быть и взвешивать все "за" и "против", как будто кто-то тащит кого-то насильно на аркане, выбор большой, и вкладчик руководствуется целым рядом факторов, а не только картинкой на логотипе.
![]() vasilev80
А я дякуючи Monya3 вивів давним-давно гроші через Альфу і у злодійський банк, який фактично вкрав і користувався моїми грощима, без сплати відсотків майже 2 роки, більше навіть копійки не занесу. Наглі злодії натури не змінять ніколи. Востаннє редагувалось staticx3m в П'ят 21 чер, 2013 14:33, всього редагувалось 1 раз.
|
|