|
Платинум Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 23 тра, 2014 10:50
Platinum Bank написав: kmm3 написав:Як можна дізнатися телефон відділення у м. Львові на вул. Володимира Великого 35а?
Добрый день! Чтобы все наши клиенты получали одинаково исчерпывающую информацию, по всем возникающим вопросам рекомендуем обращаться в контакт-центр Банка.
Дуже незадоволений спілкуванням з представником відділення. Виявляється, вона не може по телефону прийняти замовлення готівки на суму понад 25 000!!! Бачте, хтось інший може телефонувати від мого імені. Обов'язково слід писати заяву. Тобто, мені потрібно їхати за 100 км, писати заяву, а тоді через 2 дні ще раз їхати! Що за безглуздя?! Взагалі в голові не вкладається, як до такого могли додуматися. Сподіваюся, цю безглузду процедуру придумали на відділенні. Там, взагалі кажучи, некомпетентні люди працюють. При відкритті поточного рахунку мені сказали, що для нарахування 15% річних кошти слід зберігати на ньому. Як виявилося пізніше, таки треба було відкривати депозит. Втрати, звичайно, не повернули. Продукти банку подобаються, але рівень персоналу нікудишній (принаймні в тому відділенні). Це вже другий серйозний огріх, певно доведеться завершити співпрацю
-
kmm3
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 тра, 2014 11:22
чик написав:говорят, шо заранее, до того, как деньги упадут на счёт, заказать ничего нельзя...
Бред. Специалистов в отделении не должно волновать есть у Вас деньги на счете по факту заказа или нет. Просто сообщаете, что Вам надо 25 000 грн на 26 число, например. Так должно быть, а как в Платине - не знаю.
-
good_times
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 137 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 тра, 2014 11:42
>>При відкритті поточного рахунку мені сказали, що для нарахування 15% річних кошти слід зберігати на ньому. Як виявилося пізніше, таки треба було відкривати депозит. Втрати, звичайно, не повернули. Вы друг друга неправильно поняли. Есть обычный текущий счёт и "Ощадний рахунок" (далее по тексту-ОР). Обычный текущий счёт (далее по тексту-ТС) даёт 1% или 2% годовых. ОР даёт 15% годовых. Но вот ОР нужно открыть, как депозит. Если же будете хранить деньги на ТС - 1 или 2 процента годовых ваши. В следующий раз переспрашивайте. И вообще максимально дотошно всё выясняйте. Лучше показаться занудой, чем получить как минимум упущенную выгоду, а то и прямые убытки.
-
Sanyok77
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 тра, 2014 11:51
Вот думаю....если б вместо сберегательного ...была карта с 15% на остаток...бабоса бы в платине прибавилось....а так пресно... 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 тра, 2014 11:56
Тарас Бульба написав:Платінум молодці. Повернули депо в гривнях без проблем...
Подтверждаю. Молодцы. Сегодня забрал депозит. 20 тысяч были на текущем счету уже через 15 минут. Отправил в другой банк, через пол-часа деньги уже были получены! Платина умнички! Проценты платят, депозиты отдают без проблем.
-
Депозитчик
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 тра, 2014 11:58
Sanyok77 написав:>>При відкритті поточного рахунку мені сказали, що для нарахування 15% річних кошти слід зберігати на ньому... В следующий раз переспрашивайте...
Читать условия и тарифы надо самому и повнимательней еще до похода в банк. И не ленитесь. На сайтах банков информации хватает. Многие сотрудники банков ориентируются в продуктах банка меньше, чем клиенты... это я по собственному опыту. А бывает что и не договаривают - клиент потом платит штрафы, коомиссии...
Востаннє редагувалось ramazzz в П'ят 23 тра, 2014 11:59, всього редагувалось 1 раз.
-
ramazzz
-
-
- Заблокований
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 тра, 2014 12:06
Sanyok77 написав:>>При відкритті поточного рахунку мені сказали, що для нарахування 15% річних кошти слід зберігати на ньому. Як виявилося пізніше, таки треба було відкривати депозит. Втрати, звичайно, не повернули. Вы друг друга неправильно поняли. Есть обычный текущий счёт и "Ощадний рахунок" (далее по тексту-ОР). Обычный текущий счёт (далее по тексту-ТС) даёт 1% или 2% годовых. ОР даёт 15% годовых. Но вот ОР нужно открыть, как депозит. Если же будете хранить деньги на ТС - 1 или 2 процента годовых ваши. В следующий раз переспрашивайте. И вообще максимально дотошно всё выясняйте. Лучше показаться занудой, чем получить как минимум упущенную выгоду, а то и прямые убытки.
Та тепер я все це знаю. В тому то й річ, що працівниця банку мене неправильно проконсультувала (говорила, що перекидувати треба було з поточного на картковий для зняття). Некомпетентна й неввічлива (бачив її спілкування з іншим клієнтом). Правда наступного разу під час відвідування банку її не бачив. А якби банк був людський, то вони ж легко могли перевірити, що кошти лежали на поточному, я їх не рухав. Не захотіли, на жаль
Востаннє редагувалось kmm3 в П'ят 23 тра, 2014 12:09, всього редагувалось 1 раз.
-
kmm3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 тра, 2014 12:06
dollar911 написав: Козак-характерник написав:Вот думаю....если б вместо сберегательного ...была карта с 15% на остаток...бабоса бы в платине прибавилось....а так пресно... 
Дк, гоу в Дельту. Там именно такие условия. Сам не могу понять, зачем эти перекидывания денег с ОР на карту...
Я есть в Дельте...но там 13%...а если б тут было 15%...то мона б було тут пастись.. 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 тра, 2014 12:07
dollar911 написав: Козак-характерник написав:Вот думаю....если б вместо сберегательного ...была карта с 15% на остаток...бабоса бы в платине прибавилось....а так пресно... 
Дк, гоу в Дельту. Там именно такие условия. Сам не могу понять, зачем эти перекидывания денег с ОР на карту...
А мені це якраз подобається. Додаткова безпека коштів
-
kmm3
-
-
-
-
Профіль
-
-