Платинум Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 721722723724725 ... 3068>
Повідомлення Додано: Чет 18 гру, 2014 18:16

Вообще хорошее время для многих банков закрепиться на рынке. Деньги то людям все равно куда-то нести надо, даже отдав в этом году сильно в минус, вернется в следующем, когда забравшие будут думать куда их пристроить.
Желаю Платинуму не оплошать, пока репутация на высоте. Проще поддержать её.
aclan

Подякував: 37 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 гру, 2014 18:18

Haza Откуда Вам знать, "що коїться в банку"? Вы панику поднимаете! неужели не понятно???
Vitaka

Подякував: 96 раз.
Подякували: 143 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 гру, 2014 18:19

Haza написав:Ви для чого заходите на форум? Правильно, щоб отримати відповіді на свої питання + дізнатися ситуацію у банку. Банківські клерки навряд Вам будуть розповідати всю правду. Якщо всі тупо будуть мовчати або писати як все чудово у банку, то де ж та правда візьметься. Я не пишу, що всі повинні забиратися всі свої депозити. Я написав що коїться у банку, яка ситуація наразі + своє бачення розвитку подій.

Думаю цей форум читають не більше кількох відсотків вкладників банку, тому кардинального впливу наша "писанина" немає.

Вы правда не понимаете, что это накатывает как снежный ком?
Банк выполняет свои обязательства дай бог каждому, пока его алени не затопчут, как многие иные банки, все будет отлично
Stringer

Подякував: 346 раз.
Подякували: 1629 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 18 гру, 2014 18:20

aclan написав:Вообще хорошее время для многих банков закрепиться на рынке. Деньги то людям все равно куда-то нести надо, даже отдав в этом году сильно в минус, вернется в следующем, когда забравшие будут думать куда их пристроить.
Желаю Платинуму не оплошать, пока репутация на высоте. Проще поддержать её.

люди (в массе), как овцы, будут носить горшочек от одной банки к другой... Это как круговорот воды в природе :wink:
Vitaka

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 гру, 2014 18:22

Stringer написав:
  kmm3 написав:Дельту завалили своїми "звістками з полів", тепер до Платини взялися. Йолопи (і це ще дуже м'яко кажучи), дописи про проблеми з видачею НЕ ДОПОМАГАЮТЬ видачі вашого депозиту!!! Коли мозок включите?!

Ну так подключайтесь в борьбу с паникерами, я уже подустал с ними сражаться... начинают загонять аленей, а потом удивляются - ах, я так разочарован в банке, набежали все вкладчики сразу и одновременно, а банк не может им депозиты отдать... Какой то поголовный инфантилизм, не позволяющий сязать одно с другим.

Це, ймовірно, безрезультатно. Ось цікава стаття, яка багато пояснює
http://professionali.ru/Soobschestva/bi ... glupostju/
kmm3

Подякував: 45 раз.
Подякували: 207 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 гру, 2014 18:24

ОК, писати на цій гілці форуму більше НЕ БУДУ
Тіштесь тим як Платинум виконує свої зобов'язання :lol:
Haza
3

Подякував: 248 раз.
Подякували: 525 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 18 гру, 2014 18:27

kmm3 Я понял одну простую вещь... Горшочки нужно нести в банки, где проценты чуток пониже... Как результат - в этих банках не будет жадных оленей, которые при большом шухере могут затоптать любой банк.
Vitaka

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 гру, 2014 18:29

Haza написав:ОК, писати на цій гілці форуму більше НЕ БУДУ
Тіштесь тим як Платинум виконує свої зобов'язання :lol:

Да-да... Вы помогли мне утвердиться в своих раздумьях... Так что, спасибо.
Vitaka

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 гру, 2014 18:32

Не отдают депозит в $

Никто панику не подымает. Голые факты. Не отдают депозит в $ в Киеве в отделение на Льва Толстого. Ставлю точку. Завтра схожу опять и сообщу что и как.
Прошу не комментировать данное сообщение, дабы не разводить панику ;)
grampus

Подякував: 2 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 гру, 2014 18:33

Re: Платинум Банк

Haza написав:Ви для чого заходите на форум? Правильно, щоб отримати відповіді на свої питання + дізнатися ситуацію у банку. Банківські клерки навряд Вам будуть розповідати всю правду. Якщо всі тупо будуть мовчати або писати як все чудово у банку, то де ж та правда візьметься. Я не пишу, що всі повинні забиратися всі свої депозити. Я написав що коїться у банку, яка ситуація наразі + своє бачення розвитку подій.

Ще один раз спеціально для Вас напишу. Так, ми сюди заходимо, щоб дізнатися ситуацію в банку, уточнити нюанси його продуктів. Не треба брехати - якщо позитиву нема, то вигадувати не потрібно. Ваша "правда" не сильно й комусь потрібна. Але від написання негативу НІКОМУ краще не стане.
Якщо ж вкладники не забиратимуть панічно свої вклади, приходитимуть нові, то й банк вистоїть. А колись і війна в Україні закінчиться, економіка піде на підйом, гривня стабілізується. От тоді банкам пофіг буде на ваш негативний коментар. Та тоді й причин для них, думаю, не буде
Востаннє редагувалось kmm3 в Чет 18 гру, 2014 18:44, всього редагувалось 1 раз.
kmm3

Подякував: 45 раз.
Подякували: 207 раз.

Профіль

#<1 ... 721722723724725 ... 3068>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор