ishvara написав:В понедельник заканчивается небольшой долларовый депо, сумма до ежедневной пайки. Кроме этого есть еще много других депо. Кто как думает, если сказать, что в случае невыдачи заберу все и напишу на форуме, это произведет на менеджера впечатление? А в случае выдачи - оставлю все и тоже напишу на форуме?
Из моего опыта. Слова менеджера "Пишите - нам все равно. Можете еще и в суд подать."
Meridian написав:Похоже всі долари у Львів перевезли, ближче до Західного кордону.
Тепер важливі запитання до представника банку! 1. Чи можна на сторінці сайту Пл. банку подивитись курси валют? 2. Чи можна подивитися андреси відділень Пл. банку списком? Якщо Ваша відповідь НІ, може варто розробникам сайту допрацювати домашню сторінку!
Друге питання знімається, проблема вирішина! Перше питання на сьогодні актуальне! Чи можна на сайті подивитись курси валют?
Скупердяй написав:Ізя ... ой Платнум уже всьо? Затримка з виплатою вкладів?
не знаю в кого там яка затримка, а мені все виплатили в доларах згідно лімітів НБУ і лише один день був "нульовим" (пояснили що інкасація пізно приїхала, але на другий день поновили виплату) І на вчора повністю розрахувались.
ishvara написав:В понедельник заканчивается небольшой долларовый депо, сумма до ежедневной пайки. Кроме этого есть еще много других депо. Кто как думает, если сказать, что в случае невыдачи заберу все и напишу на форуме, это произведет на менеджера впечатление? А в случае выдачи - оставлю все и тоже напишу на форуме?
Из моего опыта. Слова менеджера "Пишите - нам все равно. Можете еще и в суд подать."