з цим згоден на 100%
|
|
![]() На жаль певна категорія інтернет-теоретиків , а також категорія донів-безгрошових + рієлторів замаскованих - не мають ні достатнього рівня знань , ні бажання ці знання отримати .
Тому спеціально для тих хто уважно перевіряє соті після коми і не в стані побачити глобальні речі 1 Ні для кого не секрет , що досить суттєва частина нашої економіки знаходиться поза межами уваги держкомстату , тому наприклад розмір ВВП в 2008 році в сумі приблизно 1000 млрд грн - є явно заниженим 2 Так само ні для кого не секрет ( правда крім вище перечислених) , що розмір ВВП=розміру трат+заощаджень населення держави 3 Таким чином , знаючи обєми ( в фізичних м2)10,4 млн м2 в 2008 році , а також те що ціна продажу в Україні в 2008 році новобудов знаходилась в діапазоні 4000-20000 грн/м2 і памятаючи що я періодично викладав рівняння з допомогою якого можна визначити середню ціну продажу , а це приблизно 6000 грн/м2 , то вклад новобудов в ВВП = 62,4 млрд грн , або 6,25% 4 Таким чином витрати на житло ( вторинний ринок можна не рахувати , по зрозумілим причинам , адже там якщо один витратив то другий отримав ) становили 6,2,4%. 5 Знаючи що деповкладення в 2008 році були в розмірі приблизно 100 млрд грн , то можна констатувати слідуюче а - втрати населення від девальвації національної грошової одиниці від гривневих вкладень на депозити в банках були в приблизно 2 рази більшими ніж втрати від купівлі житла б - враховуючи що частина житла купувалась за гривню або гривневі кредити + враховуючи що суттєва частина житла купувалась для власного використання , то : Я можу спокійно стверджувати , що втрати населення від депозитів в гривні , були на порядок більшими ніж втрати спекулянтів , а також втрати інвесторів які вклали в житло в валюті
![]() Це тільки чебуреки встигають зіпсуватись швидше ніж їх приготували , або будиночки з пінопласту чи металічних конструкцій будуються за 10 днів , а нормальний будинок який повинен простояти до першого капремонту як мінімум років 50 - швидко не створюються. ПС Ти ще можеш на хліборобів наїхати , що в якійсь Африці два рази урожай знімають , а в нас раз в рік. І на підставі цього заявити що селяни - криворукі. Але заявити то зможеш , і в очах якогось обвала/сеска навіть будеш виглядати героєм, а в очах інших - будеш виглядати пришелепкуватим дурником і як не дивно буде для тебе це читати , але тих хто буде вважати тебе пришелепкуватим навіть на цих сторінках буде більше.
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Граждане-инвесторы смогут забирать недострои у застройщиков-банкротов
Конкретно люди попали ! будивэльныкы обокрали ![]()
![]()
Ну, попали-не попали, но таки - инвестировали! Так им и надо. Если голова не думает - то пусть думают нервы. ![]() ![]()
Да. может и 100 депозитов быть в 8 банках, в каком-то только по одной депозитной программе, а где-то и четыре могу захватить. А по депозитной программе несколько депозитов. И постоянно ходить в банк не нужно, много чего по интернет-банкингу можно сделать, но конечно не все и не во всех банках. Перечень банков в которых размещаю деньги постоянно меняю. Я даже летом 2008 в Родовид на "Авансовый" внесла, а спустя несколько недель НБУ досрочно закрыл межбанк . Я на следующий день побежала депозит снимать, так как если НБУ закрылся, то обычно такое (ЧП) и перед предыдущим мораторием на досрочное снятие происходило. ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Ребят, глянул авизу, в соломенском районе 1к 50...55, 2к 60...65, 3к 70...75 в хрущиках эконом-варианты. почему такой маленький разбег???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|