Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 502503504505506 ... 2381>
Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 00:24

budivelnik написав:Що хочете ще почути ?

строитель, а смысл здесь распинаться?
перед "франтами"? - так им и хрущ за мечту
перед тем, хто в теме? - глупо

ты лучше ка зайди на какой нибудь форум к новоселам, там и пораспинайся, может сразу и не пошлют :lol:
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 00:25

budivelnik написав:cosjak
Ви знаєте з яких комплектуючих зроблений телевізор ? Ви можете з зовнішнього вигляду сказати як він буде працювати ?
І таких прикладів навколо нас тисячі.

Тому по вашому запитанню
Я , на протязі 20 хвилин перебування в будинку при будівництві якого використовувались стандартні масові технології , зможу дати поверхневий аналіз по питанням
а - як довго простоїть
б - які в нього є вади і як їх можна вирішити в конкретній квартирі.
Для більш повного аналізу мені потрібні будуть креслення , зразки використаних матеріалів , або можливість отримати матеріал виколупавши його з стіни і так далі+час+кошти.
Таким чином способи себе захистити при вкладання від 0,3 млн грн і вище - є ( до речі Ви ж страхуєте свій автомобіль , повне каско 7% і вище , чому ж тоді не запросите мене ( або такого як я )щоб я за 7% від вартості житла яке купуєте :D перевірив його якість ? жаба тисне . чи так само як чебуречник вважаєте що Вам все всі винні ?

Якщо ж тисячі студентів яким всі винні будуть кричати що все навколо погано - це ніяким чином не змінить ні якість цього будинку і не підкаж шляхи які б могли покращити цю якість .

Це зрозуміло ?

Я знаю, що виробники побутової техніки надають гарантії. І у зв'язку з технічним прогресом ці гарантії зараз даються строком на 2-3-5 і більше років. У мене, наприклад, є флешка з життєвою гарантією. Також я знаю, що якщо радіовиріб пропрацював 2 роки, то це означає, що він достатньо якісний і, скоріш за все, працюватиме ще довго.

Чи дають наші забудовники якісь гарантії? Чи дадуть вони мені нову квартиру, якщо стара виявиться неякісною?

Тому ваш приклад абсолютно нічого не доводить.

(До того ж я вивчав і люблю радіотехніку - це сімейне :mrgreen: )

Щодо експертизи. Про зразки викоританих матеріалів можна забути. Де їх брати і де гарантія, що використовували саме їх? Видлубувати з будинку? Зі стін, з фундаменту і.т.? І кожен потенційний покупець це робитиме? То так будівля на голандський сир перетвориться.

Коли я страхую автомобіль, то я знаю за що і скільки грошей я віддаю. Уявімо тепер, що я хочу придбати квартиру і плачу (за вашею пропозицією) 7% від її ціни за експертизу. Експертиза показує, що якість незадовільна. Я переглядаю іншу квартиру і знов плачу? А потім знов? А тоді в мене вже грошей не буде на житло, бо все на експертизу пішло?

Все-таки ви погано знайомі з поняттям асиметрії :) Вона істотно впливає на ціну товару, а отже на рентабельність, а отже і на бажання виробника щось змінити.
cosjak

Подякував: 35 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 00:29

Frant написав:Согласен. Достаточно на орфографию и грамматику посмотреть - и можно сделать выводы.

твоя правда - учителя русского языка и любителя орфографии по постам завсехда можно отличить от предпринимателя-экономиста, любителя физики и математики с детства :lol:
Андрей_В

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 00:32

Андрей_В написав:
  cosjak написав:більшість людей погану їжу не розрізняють...
:

о как :mrgreen:

а я то думал шо понюхал да кусочек попробовал - и ты в курсе :lol:
за редким исключением

Не. В качестве офтопа для увеселения души. Из жизни. Столовая массового питания. Сидит толпа рабочих и с аппетитом уплетает суп, в который попали чудом прокисшие макароны. Все хорошо, все довольны. Но спустя какое-то время находится таки гурман, различающий вкус еды: "Ребята! А суп-то прокисший!" Тут поднимается паника, все начинают орать, что суп прокисший, жрать его невозможно. Разъяренные рабочие штурмуют камбуз, повара отбиваются поварешками :mrgreen:
cosjak

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 00:35

cosjak написав:бажання виробника щось змінити.

какой смысл доказывать человеку, который сам строит (вернее шо то там построил однажды и продает теперь годами) поделки, шо стройотрасль на сегодня у нас вся такая :?:
Андрей_В

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 00:38

Андрей_В написав:

какой смысл доказывать человеку, который сам строит (вернее шо то там построил однажды и продает теперь годами) поделки, шо стройотрасль на сегодня у нас вся такая :?:

Это скорее для случайных прохожих, которые забредут на ветку. Чтобы они ненароком не уверовали, что наш бетон цветет и пахнет :lol:
cosjak

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 00:40

cosjak написав:
  Андрей_В написав:

Это скорее для случайных прохожих, которые забредут на ветку. Чтобы они ненароком не уверовали, что наш бетон цветет и пахнет :lol:

тоже бесполезное занятие - завтра придут "франты" и засыпят ветку флудом аля "чебуречники - нищеброды"
это их тактика - убили ветку - чего от них и требовалось, как от работников АН
Андрей_В

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 00:52

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Андрей_В написав:тоже бесполезное занятие - завтра придут "франты" и засыпят ветку флудом аля "чебуречники - нищеброды" это их тактика - убили ветку - чего от них и требовалось, как от работников АН

Ну, тогда из любви к искусству. И почву прощупать - когда мы там начнем дно копать экскаватором :mrgreen:
cosjak

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 07:15

Смотрю авизо вот и Киевгорстрой перешел на малогабаритные квартиры по стройплощадке Драгоманова сп3 1-к от 37 метров ??? Что интересно на сайте 1-к нет , а в агенствах валом !!!! Но цены пока держат с кризисом решили бороться не снижением цен а снижением метража!!!! В пригороде с.Тарасовка КГС предлагает при 100% оплате цена за 1-к 215 тыс.грн., а кто знает есть ли жизнь в Тарасовке???
olgerd

Подякував: 1503 раз.
Подякували: 986 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лип, 2012 09:04

Андрей_В написав:впрочем уже по умолчанию практически весь сегодняшний новострой с боками
ранее были нормы - щас за взятку все решают

Ха-ха.
А сейчас норм нет?
А те, что есть, сильно от совковых отличаются и в чем, господин эксперт?
А взятки дают только сейчас или при совке тоже давали?
slavek

Заблокований
Подякував: 101 раз.
Подякували: 871 раз.

Профіль

#<1 ... 502503504505506 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей