Артём123 написав:продолжают, кроме будивельника, он уже на розницу свои темы сворачивает)
Будівельник в 2009 році писав , що на період кризи перевів частину грошей в розширення торгівельного бізнесу.
Якщо захочете докази , то як любить казати ДС Пляшка благородного напою позволить Вам їх отримати. ДС віддає перевагу витриманому вину , я спокійно можу споживати і Ужгород.
При цьому доходи будівельника від торгівлі дай бог щоб становили 30% його загальних доходів
Мне доказательств никаких не надо. Я и так вижу, что если бы Вы могли похвастаться свежей продажей бетона, то этим бы Вы засрали весь форум и отсюда бы сделали вывод, что бетон в киеве дешеветь не будет, потому что в брюховичах гребут как горячие пирожки. Но всего этого нет, на основании чего я могу сделать вывод, что доходы только виртуальные, в виде настроенных бетонометров по виртуальным ценникам (как в анекдоте виртуально мы миллионеры, а реально...)
budivelnik написав:до рівня на який медитує хехе . тобто 600-800 ,
подтасовщик 1 800 - окраина дешевый сегмент - это мой проноз 2 хто тебе сказал шо темпы падения будут Линейными тут франт тоже молится на линейный рынок
budivelnik написав:до рівня на який медитує хехе . тобто 600-800 ,
подтасовщик 1 800 - окраина дешевый сегмент - это мой проноз 2 хто тебе сказал шо темпы падения будут Линейными тут франт тоже молится на линейный рынок
Артём123 написав:продолжают, кроме будивельника, он уже на розницу свои темы сворачивает)
Будівельник в 2009 році писав , що на період кризи перевів частину грошей в розширення торгівельного бізнесу.
Якщо захочете докази , то як любить казати ДС Пляшка благородного напою позволить Вам їх отримати. ДС віддає перевагу витриманому вину , я спокійно можу споживати і Ужгород.
При цьому доходи будівельника від торгівлі дай бог щоб становили 30% його загальних доходів
Мне доказательств никаких не надо. Я и так вижу, что если бы Вы могли похвастаться свежей продажей бетона, то этим бы Вы засрали весь форум и отсюда бы сделали вывод, что бетон в киеве дешеветь не будет, потому что в брюховичах гребут как горячие пирожки. Но всего этого нет, на основании чего я могу сделать вывод, что доходы только виртуальные, в виде настроенных бетонометров по виртуальным ценникам (как в анекдоте виртуально мы миллионеры, а реально...)
1 А що таке свіжа продажа бетону ? 2 За 2009-2012 роки , було проведено 9 продаж = 1 продаж за 4 місяці. Остання як Ви памятаєте була в листопаді 2011 , тому з одного боку все по графіку , з другого є затримка в 4 місяці.Я особисто з цього трагедії не роблю , хоча проблеми від затягування в мене зявляються. Найголовніша так це та , що якщо не почну 3-чергу до кінця літа , то отримаю менінгіт у вигляді бетонних робіт взимку.
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 03 лип, 2012 23:03, всього редагувалось 1 раз.
NEMO написав:Однако, юрики приходят и уходят... а недвига дешивеит.)))
Серьозно ? Просто будівельників, юріків і так далі - мало , а турбін,обвалів, і так далі - багато . Тому в 2009 було нормальним повідомлення http://forum.finance.ua/topic34980.html
Crazy_heead 01 мар, 2009 15:00 1. Обьекты взяты с портала domik.net. 1) 1кмн на Оболоне 33-35 кв.м. не первый этаж - 55 k$ 2) 1кмн на Русановке 33 кв.м в кирпичном доме - 62 k$ 3) 1кмн в Печерском районе (бул. Леси Украинки) 31-33 кв.м. - 70 k$ 4) 2кмн на Русановке 45 кв.м - кирпич, не первый этаж - 85 к$
2. Средняя цена квадрата - 1893$.
3. Скорость падения. Не совсем со стели. ((3800-1893)/320) = 6$ в день.
В общем это говорит о том, что мерять в долларо-днях нельзя. Лучше мерять в процентах в день, которые были получены относительно текущего выбора скорости падения в день. То есть где-то 0.3% в день =)
Тоесть... 1897*(0.997^400)= 570$ за квадрат
або
toschka Вс 08 мар, 2009 23:21 зачем изобретать велосипед, если он уже был изобретен? такую статистику ведет domik.net, ***, blagovest.ua и т.д т.п По всем ним цена 1 м2 (средняя цена) падает на 2-4% в неделю или на ~10% в месяц в зависимости от портала и его баз
Вже давно пройшло 1 квітня 2010 коли повинно було бути 570 за квадрат і на цій самій гілці . в цей самий час . будівельник
09 мар, 2009 00:55 Не все так просто як здається на перший погляд В загальній базі данних включено все І старі ціни по 3000 $ за хрущовку і не існуючі по 874 $ недобудованих будинках і які з них дали збільщення на 25 % пропозиції - ми не знаємо . Тому в будь-який момент кожен видьорнувши цікаві для нього цифри може з піною доказувати що йде дикий обвал або страшенний ріст Наприклад на основі цього графіку взятого якраз з домік.нет я спокійно можу стверджувати про те що ми досягнемо дна приблизно на рівні 1800$ за метр Просто візьміть дві найнижчі точки це приблизно 01/2003 і 01/2005 і проведіть пряму до кінця Все що над цією прямою - це вплив іпотечного кредитування , а сама пряма - графік збільшення доходів населення Изображение Тому хотілось щоб люди які дійсно шукають житло , бачили як міняються ціна і пропозиція тільки на тих 10-100 обєктів без врахування змін на остальних 5000
І хто станом на 1-07-2012 більш правий крезі з його 570 чи будівельник з своїми 1800 ? Нагадаю , на сьогодні графік доміка 1740 , а з того часу пройшло 3 роки і 4 місяці.
Так хто тут смішний ?
Желая показать какой он крутой прогнозист "підрахуй" budivelnik сам себя посадил в лужу.
Внимание на екран: полюбившийся манипулятору график хотелок домика показания которого он нынче приводит как аргумент своего крутого прогнозирования в своём посте в марте 2009 года показывает что средняя городская цена хотелок на 9.03.2012 была 2077 долл за кв.м http://www.radikal.ru
Паталогический брехунец budivelnik даже в цифре нынешней хотелки домика слегка приврал - "Нагадаю , на сьогодні графік доміка 1740"- так как последняя средняя общегородских хотелок показывает отметку 1702 http://www.radikal.ru
Прогноз по дну спЫСЫалЫста budivelnik 1800 -"ми досягнемо дна приблизно на рівні 1800$ за метр"
Как видим прогноз ЫкспЭрда budivelnik не оправдался, так как средний уровень хотелок домика вот-вот пробъёт отметку 1700 долл. за квадратный метр и тренд направлен и дальше исключительно вниз и ни о каком дне речь не идёт.
Ктати график домика показал budivelnik ещё одну дулю, так как он утверждал недавно что уровень цен на КРЖН конца 2011-начала 2012 выше уровня цен на КРЖН марта 2009.
Так что балаболу будивельнык еще один привет от классика- "Поздравляю Вас господин Соврамши."
Востаннє редагувалось zahar_ в Вів 03 лип, 2012 23:09, всього редагувалось 1 раз.
Артём123 написав:budivelnik Я не хочу здесь обсуждать продажи полуфабриката в брюховичах. Мне и без этого понятно что происходит на КРЖН.
1 А ми і не обговорюємо , просто Ви написали свою фантазію по моєму обєкту , я привів інформацію по реальному стану речей. 2 Дивно , якщо мені все ясно в якомусь питанні - я цим питанням не переймаюсь , а Ви чомусь цікавитесь , може Вам просто здається що Вам все ясно ?
zahar_ написав:Прогноз по дну спЫСЫалЫста budivelnik 1800 -"ми досягнемо дна приблизно на рівні 1800$ за метр"
Как видим прогноз ЫкспЭрда budivelnik не оправдался, так как средний уровень хотелок домика вот-вот пробъёт отметку 1700 долл. за квадратный метр и тренд направлен и дальше исключительно вниз и ни о каком дне речь не идёт.
Посипаю голову попелом. Прогноз про дно в 1800 - даний в березні 2009 року - в липні 2012 - не оправдався.
Дулясто-звіздобольний . а де ти був в 2009 ? І чи можеш показати свій прогноз , даний тоді . який точніший від мого ? Якщо не можеш - то йди і не звізди і відпрацьовуй нелегку рилівську похльобку від КГС. Судячи по останнім повідомленням , молоко за шкідливість від спілкування зі мною від замовників ти все таки отримав, зявився напір - але він все одно виглядає пришелепкуватим . як і вся твоя поточна діяльність . Що поробиш - який піп . такий і прихід.
budivelnik написав:1 твердження з вищенаписаного - Турбіна не побіжить 2 твердження з вищенаписаного - лох не побіжить Висновок з пунктів 1 і 2 Турбіна - лох .
У чувака даже тут проблемы ! в логическом мышлении ))) ... Клиника