Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 608609610611612 ... 2381>
Повідомлення Додано: Чет 12 лип, 2012 11:20

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:4 Для очікуючих па300-600 , повідомляю , що навіть у випадку реалізації мого песимістичного варіанту , вам до па 600 - потрібно буде чекати 30 років , до па 300 - 60 років.

Ну, ты какой-то линейный пацанчик. Так нельзя!
turbina

Повідомлення Додано: Чет 12 лип, 2012 11:24

zahar_ написав:
  budivelnik написав:2 Як бачите релігія позволяє вказати і мінусові значення
3 Від значення станом на сьогодні я прогнозую відмінність за 18 місяців від -4% до +8% , так само , в щомісячних коливаннях я допускаю від -0,5 до +2% , для крикливих і емоційно неврівноважених це повинно допомогти зрозуміти , що я в три рази більше ставлю на ріст ніж на падіння.

Что-то большое в лесу сдохло - budivelnik заговорил о падении цен на КРЖН. Всед за ЫкспЭрдами УЭ и Франтом. И по-ленински:шаг вперёд, два шана назад

Значит в реальности динамика падение цен продаж на КРЖН должна ускорится :!:

Они послушали моего совета, чтоб не выглядеть открыто полными олухами, они замаскировались под упадишек.
turbina

Повідомлення Додано: Чет 12 лип, 2012 11:43

budivelnik написав:
  zahar_ написав:
3 Від значення станом на сьогодні я прогнозую відмінність за 18 місяців від -4% до +8% , так само , в щомісячних коливаннях я допускаю від -0,5 до +2% , для крикливих і емоційно неврівноважених це повинно допомогти зрозуміти , що я в три рази більше ставлю на ріст ніж на падіння.

Что-то большое в лесу сдохло - budivelnik заговорил о падении цен на КРЖН. Всед за ЫкспЭрдами УЭ и Франтом. И по-ленински:шаг вперёд, два шана назад

1 Будівельник не заговорив про падіння
2 Будівельник введенням діапазону в 1650-1850 , захистив себе від провокаторів які звинувачують його у всіх смертних гріхах , самі при цьому нічого не прогнозуючи
3 ЫкспЭрду захару , станом на сьогодні нічого предявити будівельнику ( і як я вважаю на протязі 18 місяців ) в нього такої можливості не зявиться
4 Мінусове значення . зявилось тому , що В Коломейко ( розробник індексу доміка ) сказав що індекс переходить тільки на значення хотелок , а значить періодично будуть різкі зміни руху графіка
5 Нехай шукач шаромиг шукає помилки в своїх повідомленнях , а навіть індекси авізо , які він тільки що процитував . показують як ріст так і падіння цін , при чому не показують падіння за весь період цитування.
6 На рахунок леніна
В будівельника -
три кроки вперед ( +2% в місяць , або +130 доларів за 18 місяців) і один назад ( -0,5% в місяць , або мінус 70 доларів за 18 місяців)

Ага. Прогноз не сбылся - "буде дорожчати на 1-3% в місяць" с 2010 по 2011 budivelnik сел в лужу. Он думал что форум не заметит, когда он скрывая следы своего обмишуривания, убрал прогноз из подписи.

Сейчас выставил новый прогноз и трещит - смАтрите какой у меня правильный прАгноз.

В принципе можно смотреть и по домику но по индексу, а не по графику хотелок, куда есть возможность напихать то ли неадекватных хотелок, то ли подтасовать состав предложения с уклоном на дорогие сегменты для того, чтобы показать нужный риелтор результат.

Хотя Котенко на то и Котенко. Он если ему надо и в сезон продаж может "индекс подкрутить (чтобы не сильно резво падал). Придумает побасёнку -нАехали мАсквЫчи скупаютЪ пачЪками, вот продавцы цены и подняли на "сокровища тихой гавани" и индекс чтобы дальше падать тормознётся на 1-2% за сезон.

Интересно узнать почему я у Вас попал в категорию Ыкспэрд - "ЫкспЭрду захару , станом на сьогодні нічого предявити будівельнику".

Я в отличии от Вас "коней не менял" и направление тренда ЦЕН ПРОДАЖ на КРЖН погодично в 2010, 2011, 2012 правильно указал. А так же указал причины относительного медленного падение тренда ЦЕН ПРОДАЖ на КРЖН - это то что шаромыг сараестроителей Киева поддерживают различными бюджетными сиськами. И в связи с этим им пока удаётся удерживать свои неадекватные цены на первичке он до их естественного, более ощутимого падения, по до уровня реального спроса.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 лип, 2012 11:49

_Mykola_ написав:
  SeTh написав:Ага, и объемы сопоставимые... У нас липки разве перекрывают все Святошино/Троещины? Или это котлета из рябчика и конины из анекдота? Которая по составу 1:1 - один рябчик, один конь :D
Соответственно вопрос выше про какгарячиепиражки есть основополагающим в этой каше. Я указал район - это не у Чёрта на рогах, это в 0,5-1 км от метро... И не берут по мин.1100 - макс. 1400, что ниже заявленных "средних 1700"... на 17-35%%??? :shock: Так а по чем тогда РЕАЛЬНО берут? И какая РЕАЛЬНО средняя цена? :roll: Про Липки и коня/рябчика я написал выше.

Оболонь - 1к, серии 96 (не гостинки), 1к, 0,5-1 км от метро...
1600 -1750 у.е.

Рассуждения о хрущах и о том, что это дорого послушаю, но с конструктивным обоснованием, проблемку с "левыми", "стремными" документами и продавцами - не предлагать, район ул. Богатырской (и то что близко к заводу Оболонь тоже, запах солода, знаете ли, тошнотворный. ;)

Только чистые, нормальные варианты. Итак?

Holy war начался... ;) :mrgreen:

Какой еще холивар? Вы почитайте выше - я постил 3 живых объекта, которые вот висят себе в продаже... Нефиг тут вклиниваться со своими конями в вакууме :mrgreen:
SeTh

Повідомлення Додано: Чет 12 лип, 2012 11:51

zahar_ Вот какой смысл излагать свои мысли в таком ракурсе пытаясь кого-то унизить? Давайте все же попробуем общаться с уважением друг к другу. Указать на ошибку можно, а иногда и нужно, но зачем переходить на личности?

С ув.
Модератор
Модератор Форуму

Подякував: 75 раз.
Подякували: 435 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 лип, 2012 11:54

turbina написав:
  zahar_ написав:

Они послушали моего совета, чтоб не выглядеть открыто полными олухами, они замаскировались под упадишек.

1 Брехня в підписі турбіни
У будівельника ніколи не було прогнозів нижче 1600
2 Послухати порад турбіни може тільки турбіна в кубі , я до таких не відношусь
3 Я постійно використовую значення дещо занижені від реальних , для того , щоб кожній турбіні не пояснювати звідки взялась ціна на 5% нижча.
Це було і в першому моєму підписі, при реальному значенні найнижчої ціни в 7990 , я написав В Києві в 95% випадків ціни будуть в межах 7500-20000 - а це було ще в 2009 .
4 По індексам доміка
В 2008 з 2800 до 2200________________________ - 20%
В 2009 падіння індексів було з 2200 до 1800 - - 20%
В 2010 падіння 3 1800 до 1600 -______________ -11%
В 2011 падало з 1600 - допадало до 1420 -_____ 10%
В 2012 впало з 1420 до 1750 -_________________ +23%
Всього з 2008 до 2012 - з 2800 до 1750 -______ -37,5%( для довідки , гривня впала на 60%)
Класне таке прискорення падіння.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 12 лип, 2012 11:56

брехня від шаромигошукача

zahar_ написав:Ага. Прогноз не сбылся - "буде дорожчати на 1-3% в місяць" с 2010 по 2011 budivelnik сел в лужу. Он думал что форум не заметит, когда он скрывая следы своего обмишуривания, убрал прогноз из подписи.

Брехня від захара
Прозноз був всього на 2010 рік , а не забирав до 2011 для того щоб подібні до цього шаромигошукача не вякали .
Тепер написав інший підпис . вже 7 . але його це не влаштовує , то він падіння бачить , то ще десь йому свербить.
Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 12 лип, 2012 12:05, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 12 лип, 2012 12:18

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

zahar_ написав:Интересно узнать почему я у Вас попал в категорию Ыкспэрд - "ЫкспЭрду захару , станом на сьогодні нічого предявити будівельнику".
Я в отличии от Вас "коней не менял" и направление тренда ЦЕН ПРОДАЖ на КРЖН погодично в 2010, 2011, 2012 правильно указал.

Святе слово тренд використовували всі обвалісти очікуючи досягнення па 300 , але так як воно падало -падало з 1600 на 1800 потім на 1750 і на сьогодні зупинилось на 1720 , хоча
2800 х 4,6 / 8,1 = 1590
Тобто , тільки за рахунок девальвації ціна повинна була впасти з 2800 до 1600( і воно так впало до березня 2009) , а станом на сьогодні 1720
Так що виходить ,
або а - нерухомість набагато вигідніше ніж гривня - бо гривня впала на 60% , а нерухомість на 40%
або б - нерухомість впала так само як і гривня на 60% . а потім зросла на 20%.

Таким чином можна як порпандопало міняти шило на мило , але важко доцільність заміни пояснити математично .

ПС
Як неоднократно писав для JDE , те саме можу повторити й захару
Мене не цікавлять віртуальні перемоги , тому якщо захар вважає що він правий і відбулось падіння . а я при цьому заробив на рості . то нехай захар вважає що йде віртуальне падіння . а я й далі буду заробляти на реальному рості.

ППС
З листопада 2011 , я нічого не продав , тому не можу заявити ні про ріст ні про обвал , але це ж довго продовжуватись не буде ...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 12 лип, 2012 12:18

Модератор написав:zahar_ Вот какой смысл излагать свои мысли в таком ракурсе пытаясь кого-то унизить? Давайте все же попробуем общаться с уважением друг к другу. Указать на ошибку можно, а иногда и нужно, но зачем переходить на личности?

С ув.

Извиняюсь. Хотелось бы понять о чём речь?

Будивельнык в очередной раз поменял прогноз и теперь использует его в качестве аргумента - посмотрите я прав. Но к нему то претензии не по новому прогнозу, а то что он со старым ОКАЗАЛСЯ СОВЕРШЕННО НЕ ПРАВ, а ошибку свою признать не хочет, а выкручивается в своём стиле с помощью передёргивания.

Тут же вполне толерантно спросил у него - на каком основании я у него в категорию "Ыксперда" попал? С прогнозом и освещении реальной картины событий вроде особых проколов не было?
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 лип, 2012 12:33

SeTh написав:Какой еще холивар? Вы почитайте выше - я постил 3 живых объекта, которые вот висят себе в продаже... Нефиг тут вклиниваться со своими конями в вакууме :mrgreen:

Так и я о реальных объектах которые продаются и соответственно уходят с рынка из-за продажи. :lol:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

#<1 ... 608609610611612 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор