Артем-Банк БАНКРОТ?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 1112131415 ... 77>
Повідомлення Додано: Вів 07 чер, 2016 10:19

АРТЕМ-БАНК
http://finclub.net/analytics/melkie-banki-nagradyat-problemnym-statusom.html
Непонятная ситуация в Артем-банке. Он больше года назад объявил допэмиссию на 34 млн грн, и в декабре 2015-го сообщил клиентам, что «увеличил уставный капитал до 120 млн грн». Впрочем, согласно данным Минюста, его уставный капитал по-прежнему составляет всего «86 млн грн».
J

Подякував: 24 раз.
Подякували: 329 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 чер, 2016 11:48

сафари начинается

J написав:АРТЕМ-БАНК
http://finclub.net/analytics/melkie-banki-nagradyat-problemnym-statusom.html
Непонятная ситуация в Артем-банке. Он больше года назад объявил допэмиссию на 34 млн грн, и в декабре 2015-го сообщил клиентам, что «увеличил уставный капитал до 120 млн грн». Впрочем, согласно данным Минюста, его уставный капитал по-прежнему составляет всего «86 млн грн».

Кредит Оптима Банк
"Траст-капитал"
Регион-банк
Ситибанк
"Фамильный"
Поликомбанк
Артем-банк
Инвестбанк
"Украинский капитал"
Аккордбанк
Кредитвест Банк
"Земельный капитал"
МетаБанк
КИБ
УБРР ... :mrgreen:
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 15 чер, 2016 09:59

Повідомлення щодо збільшення статутного капіталу.

Шановні клієнти!

10.06.2016 року Національний Банк України погодив статут АТ «АРТЕМ-БАНК» в новій редакції з розміром статутного капіталу 120 мільйонів гривень.

Найближчим часом дані зміни статуту будуть зареєстровані Державним реєстратором відділу з питань державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.
АРТЕМ-БАНК

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 чер, 2016 10:02

АТ «АРТЕМ-БАНК» став переможцем у номінації «Банк, що зберіг високий рівень довіри клієнтів»

8 червня 2016 року відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів V Всеукраїнського конкурсу «Банк, якому довіряють - 2016» за версією міжнародного фінансового клубу «БАНКИРЪ».

Основний критерій роботи АТ «АРТЕМ-БАНК» - це індивідуальний підхід до клієнтів, глибоке розуміння потреб і особливостей їх бізнесу, що дає можливість гарантувати високу якість обслуговування, надійність вкладів та надавати повний і сучасний банківський сервіс. Позитивний аспект діяльності банку останнім часом - відкриття нових відділень по Україні, що стало можливим завдяки продуманій стратегії поведінки банку на фінансовому ринку і залучення нових клієнтів. Для збереження довіри клієнтів і мотивування нових АРТЕМ-БАНК розробив програму лояльності «Prime club», перевагою якої є вигідні індивідуальні тарифи для власників дисконтних карт і постійних клієнтів, а також участь в акційних пропозиціях від учасників цієї програми.

Організаторами конкурсу виступили міжнародний фінансовий клуб «Банкиръ», журнал «Банкиръ», а партнерами - IBI RATING, Mайкрософт УКРАЇНА, інформаційними партнерами - «IT Education Academy», Finance.ua, Banker.ua, Ділова столиця, Payspacemagazine.com.

Конкурс проводився для визначення кращих банків, яким довіряють відповідно до аналізу якості професійної діяльності фінансово-кредитних установ і рівня довіри клієнтів. Комплексна система оцінки, врахування думок експертів, помножені на прозорість, об'єктивність і достовірність аналізу фінансових результатів, забезпечили репрезентативність дослідження і цінність результатів конкурсу для широкого банківського загалу. Враховувалася оцінка НБУ, регуляторних органів, рейтингових агентств. Все це дозволило максимально об'єктивно підійти до оцінки фінансово-кредитних установ і підсумовувати не тільки кількісні, але і якісні характеристики кращих представників банківської галузі з урахуванням тенденції розвитку фінансово-кредитних інститутів в найближчому майбутньому.
АРТЕМ-БАНК

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 лип, 2016 22:32

Як цей банк повертає кошти клієнтів (гривні, долари)? Тягнуть чи без проблем? На чому банк заробляє крім спекуляції на валютному ринку, в тому числі на чорному валютному ринку?
Webracer

Подякував: 177 раз.
Подякували: 337 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 лип, 2016 22:51

Webracer написав:Як цей банк повертає кошти клієнтів (гривні, долари)? Тягнуть чи без проблем? На чому банк заробляє крім спекуляції на валютному ринку, в тому числі на чорному валютному ринку?

так наче і в будіництво вкладається ... :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 лип, 2016 22:54

Скупердяй написав:
  Webracer написав:Як цей банк повертає кошти клієнтів (гривні, долари)? Тягнуть чи без проблем? На чому банк заробляє крім спекуляції на валютному ринку, в тому числі на чорному валютному ринку?

Ви про те будівництво де людей кинули?
Webracer

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 лип, 2016 23:08

Webracer написав:
  Скупердяй написав:

Ви про те будівництво де людей кинули?

Я не вникав, бачив повідомлення на форумі, мені його вистачило, щоб скласти думку про цього лихваря :mrgreen:
Скупердяй

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 лип, 2016 23:15

Скупердяй написав:Я не вникав, бачив повідомлення на форумі, мені його вистачило, щоб скласти думку про цього лихваря :mrgreen:

Так поділіться думкою. Я ж мисливець на думки :lol:
Webracer

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 лип, 2016 08:34

Webracer написав:
  Скупердяй написав:Я не вникав, бачив повідомлення на форумі, мені його вистачило, щоб скласти думку про цього лихваря :mrgreen:

Так поділіться думкою. Я ж мисливець на думки :lol:

Ну я не надто аналізував цього банкстера, але свої монетки я тут не тримаю і тримати найближчим часом не збираюсь :mrgreen:
Скупердяй

Профіль

#<1 ... 1112131415 ... 77>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор