Чи може, ближче до діла було б спочатку мобілізувати оті найбільш здорові і підготовлені категорії, про які я пишу?
|
|
![]() Коротше, давайте на чистоту, хтось підтримує отакий підхід?
Чи може, ближче до діла було б спочатку мобілізувати оті найбільш здорові і підготовлені категорії, про які я пишу? ![]()
Схоже, що ніхто... ![]() Re: Южаніна: кожен силовик має повоюватиНе підтримую порушення закону, тому не розумію, чому до 5 червня не пройдено ВЛК? 😅
![]()
Формальні? Чувак у системі світиться як ухилянт чи щось таке -- і це формально? 🤔 А як ще могло бути? ТЦК мало вирішити в перші хвилини “хоч дурбецел, але красівий, хай гуляє...” 🤔 Далі читати нема сенсу. Бо є відчуття, що писав ухильнт з ухилянтським птср... Ми ж не Ізраїль. У нас не так як у них. У нас навпаки -- ухилянтів шанують, а на тцк гавкають... і ще от: ![]()
Ну, навіщо висмикувати одне речення зі всієї статті з масою подробиць і прикладів.. Тоді вже й оце можна обговорити.
ВЛК зобов'язана дослідити стан здоров'я, не дивлячись на те, чи у людини з собою є довідки, і чи проходив він сам якісь обстеження (ніякий закон не зобов'язує нікого це робити як і ніякий добрий дядя не дає на це гроші, до того ж, зовсім безглуздо вимагати цього ще й від зовсім неадекватних людей, про яких там йдеться), якщо є сумніви, відправити людину на додаткове обстеження до профільних лікарів, а не визнавати всіх придатними, а потів катати їх місяцями по частинам (он спитайте у Прома з фупа, як це відбувається), витрачати на це купу ресурсів, принижувати людей, а в підсумку частини їх навіть не беруть. Також мають дотримуватись санітарні умови, гідність і елементарні людські права - право на лікарську допомогу, гідне ставлення без принижень, побоїв і т.д. А все це тому, що влада ставить план по мобілізації, а офіцери, силовики, відставники і т.д. хочуть, щоб за них воювали хворі люди. А так не буває, недарма існує розклад хвороб і є придатні, а є непридатні... Стосовно фейсбучної сторінки, я не зрозумів, чого саме відстрочки? Порушник закону - це той, хто порушив якийсь конкретний закон, а не зі стелі.. ![]() От по радіо розказували, на Сумщині оті бетонні загородження просто покидали посеред поля. Тому що цим мають займатись не корупційні обласні адміністрації, а інженерні війська. А вони, мабуть, теж вважають, що в них "не той ВОС" або, що вони в 43 роки вже дремучі пенсіонери?
![]() hxbbgaf
Це типові «тилові криси» , які пʼють каву посеред Сум (а не в окопі), їх ненавидять тут всі, тому їх нема. Абирвалг міг би пройти влк нарешті і облаштовувати позиції. Всіх вже розподілив по окопам, себе сховав за протухлою справкою про психічне нездоровʼя
«Твій вирок» ![]() Re: Южаніна: кожен силовик має повоюватиГигиги... 😁 Це повний капець. Вважати, що вигляд як у безхатька, сп`яніння, і розмови з самим собою -- можуть бути підставою бля ухилення. Завтра всі мільйони ухилянтів почнуть активно всі оці циркові номери виконувати. Всюди....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор |
|