|
Горячие новости по драгоценным металлам 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви форуму банківські метали.
Додано: Вів 12 чер, 2012 17:38
Ukr_Ec написав:renaid Ви щось на себе багато берете))) Судячи з Вашого рівня, я глибоко сумніваюсь, що Ви належите до еліти України, навіть більше до числа уважаємих громадян хутора Ринаїди. Ви можливо, не зрозуміли про, що мова? Так пекрепитайте, це безкоштовно. Мова була про еліту США. А Ви в цьому житті, у її склад точно неувійдете. А відносно, "інформаційних потоків", - дуже смішно, розсмішили з того свого хутора... Змови, у групах еліт, мають високо латентну форму, і якщо справді буде щось запущене, то коли буде процес іти на всі 100%, Ви і далі тут сидітимете, і думатимете, що контролюєте ситуацію. Хоча Ви не контролюєте нічого. Лапух б*я!
ахаха... элита?????.... а кто єто????...дай угадаю - єлита размером кошелька определяется?)))) А ти певно бага "Эліта" США, до того про що йшла мова вище відношення ніякого не має. що до мене, по крайній мірі в мене хватає совісті мати свою позицію і висловлювати її, і не потакати в своїх твердженням тому, що несе негатив моєму роду і це вже є початком моїх дій. А ти як раз сидиш, як хробак.
-
renaid
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 чер, 2012 17:38
-
Ukr_Ec
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 чер, 2012 17:45
renaid написав:ахаха... элита?????.... а кто єто????...дай угадаю - єлита размером кошелька определяется?)))) А ти певно бага"Эліта" США, до того про що йшла мова вище відношення ніякого не має.що до мене, по крайній мірі в мене хватає совісті мати свою позицію і висловлювати її, і не потакати в своїх твердженням тому, що несе негатив моєму роду і це вже є початком моїх дій. А ти як раз сидиш, як хробак.
Перш ніж мати позицію, потрібно почитати книги, щоб, та сама позиція сформувалась Ригоут ти не правий, еліта розміром гаманця не визначається. основною ознакою, відрізняючою еліту є, інтегральне поняття впливу на колектив, населення, народ або людсьво.Ніхто незаборонює твій анан*зм розцінювати як дії. Анан*зуй і далі в свому екстазі... Анан*ст галімий 
-
Ukr_Ec
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 чер, 2012 17:51
ау, притормозить бы не мешало...
-
Артур
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 31 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 чер, 2012 17:52
Ну, во-первых, попрошу не тыкать, мы коров всместе не пасли, во-вторых, я длительное время работал за границей и имел возможность выбирать в какой валюте получать и свой выбор сделал! Все понятно сально-картофельный магнат?!
-
Aleksei30
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 чер, 2012 17:57
Aleksei30 написав:Ну, во-первых, попрошу не тыкать, мы коров всместе не пасли, во-вторых, я длительное время работал за границей и имел возможность выбирать в какой валюте получать и свой выбор сделал! Все понятно сально-картофельный магнат?!  перебування на цьому сайті явно піднімає настрій
-
Ukr_Ec
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 чер, 2012 18:05
Ой, элиты сейчас драться начнут. ))) Один из признаков элиты - не читать ветку о банковских металах, где люди меряются...))) кто умнее и искрометней ударить софорумника.... О золоте давайте, о горячем..)
-
Prostak
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 чер, 2012 18:16
Prostak написав:Ой, элиты сейчас драться начнут. ))) Один из признаков элиты - не читать ветку о банковских металах, где люди меряются...))) кто умнее и искрометней ударить софорумника.... О золоте давайте, о горячем..)
1610, Артур был прав 
-
Артур
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 31 раз.
-
-
Профіль
-
-