|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 05 сер, 2015 18:09
Козак-характерник написав: Квесторе_поверніться написав:Якщо всі так думають, хто тут валюту кон вертну в....то нелегко буде Михалу восени відда вати. А ще Ко зарлюга прийде..... с воє є вро забирати.... 
Я еще не решил... буду забирать чи не....))) Михалич, должен сделать достойное предложение на но ворічні с вята...)) Не будет плюшек - уйду... ))) А так мож и рискну... иногда и вторая и третья очередь МММщико в снимает сли вки....))) Михаличу шо щас гла вное? Не допустить паники! Тому шо при их по зициях делать каку вкладчикам - смертельно опасно! Пер вая же ласточка о не во зврате - и я на віход! Михалич должен работать круче чем ш вейцарский годинник! )) Умри, а депо зит во время отдай!
Михалу буде важче тому що фі зики до цього часу все несли і несли...було куди ці грошенята ро зносити. Піраміда росла. А тут може поча тися відтік. Де брати лік відність на віддачу? Можна інтенсифіку вати Особли вий, щоб гри вню несли. А де брати валюту, купляти на міжбанку...а якщо не продадуть в потрібних обємах.... все віддадуть Нафтога зу?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2015 18:14
Квесторе_поверніться а у михи есть самолеты чтоб закладывать под рефинанс ? ) Или только честное слово ? )
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2015 18:15
Кредиты они тоже дают и довольно много. Каждый раз приходя в отделение вижу кредитчиков.
-
varlo
-
-
- Подякував: 352 раз.
- Подякували: 804 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2015 18:23
varlo написав:Кредиты они тоже дают и до вольно много. Каждый ра з приходя в отделение вижу кредитчико в.
Не виходить в них наростити серйо зну ба зу кредиті в фі зикі в. Кредитують в осно вному юрикі в. Якщо ці кредити ш видко обертаються, все добре, а якщо ні? Проблемних кредиті в майже немає.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2015 18:28
Вообщем не будем бежать впереди паравоза... К Михе пока претензий глобальніх нема... нехай на нас працює далі...)) Бум решать вопросі по мере их возникновения...а толку шас себя накручивать? Кайфуем! ))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2015 18:32
alex lem написав:Квесторе_поверніться а у михи есть самолеты чтоб заклады вать под рефинанс ? ) Или только честное сло во ? )
Цінної бумаги немає під заста ву. Хіба Єльдорадо заста влять.....як там акції Ельдорадо котуються на Лондонській біржі? 
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 сер, 2015 23:47
varlo написав:Кредиты они тоже дают и довольно много. Каждый раз приходя в отделение вижу кредитчиков.
Так во всех отделениях всех банко в, обычная картина
-
2XL
-
-
- Подякував: 751 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 сер, 2015 09:05
Козак-характерник написав:Вообщем не будем бежать впереди пара во за... К Михе пока претен зий глобальніх нема... нехай на нас працює далі...)) Бум решать вопросі по мере их во зникно вения...а толку шас себя накручи вать? Кайфуем! ))
У Міхалича зара з або пан, або пропа в .... я вибираю пана 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 сер, 2015 09:15
Скупердяй написав: Козак-характерник написав:Вообщем не будем бежать впереди пара во за... К Михе пока претен зий глобальніх нема... нехай на нас працює далі...)) Бум решать вопросі по мере их во зникно вения...а толку шас себя накручи вать? Кайфуем! ))
К сожалению по депо Миха ненадежный партнер. Постоянно меняет усло вия по срочным дого ворам. Его реклама не пра вди ва. Буду уходить.
-
iurii44
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 94 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 сер, 2015 09:28
iurii44 написав: Скупердяй написав: Козак-характерник написав:Вообщем не будем бежать впереди пара во за... К Михе пока претен зий глобальніх нема... нехай на нас працює далі...)) Бум решать вопросі по мере их во зникно вения...а толку шас себя накручи вать? Кайфуем! ))
К сожалению по депо Миха ненадежный партнер. Постоянно меняет усло вия по срочным дого ворам. Его реклама не пра вди ва. Буду уходить.
Ну він, як кухар шукає найкращий рецепт шашличка, так щоб і нам було смачно і йому ненакладно 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
|