|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 21 сер, 2015 15:49
V2 написав:... популяри зують їх (до речі, за просто так) серед с воїх знайомих...
Та серед рідні, від малого до старого 
-
GanSters
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 сер, 2015 15:57
Шановне товариство! Підкажіть по "Картці Вболівальника". Станом на 01.07. ліміт був умовно 1000 грн. До 30.07. ця 1 000 була потрачена. Зважаючи, що пільговий період до 60 днів - заборованість треба сплатити до 30.08.
Але, 01.08. Михайлівський підвищив ліміт до 3000 грн., які й були успішно потрачені в серпні.
Питання: до 30.08 необхідно сплатити: а) тільки витрати липня (1000 грн.); б) всю заборгованість по карці (3000 грн).
з.і. Сам схиляюсь до варіанту а).
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 21 сер, 2015 16:02
J написав:мы тута с 2013г.
і шо?)
-
Ромасик
-
-
- Подякував: 1392 раз.
- Подякували: 816 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 сер, 2015 16:10
[quote="3196168:V2"]Шановне товариство! Підкажіть по "Картці Вболівальника". Станом на 01.07. ліміт був умовно 1000 грн. До 30.07. ця 1 000 була потрачена. Зважаючи, що пільговий період до 60 днів - заборованість треба сплатити до 30.08.
Але, 01.08. Михайлівський підвищив ліміт до 3000 грн., які й були успішно потрачені в серпні.
Питання: до 30.08 необхідно сплатити: а) тільки витрати липня (1000 грн.); б) всю заборгованість по карці (3000 грн).
з.і. Сам схиляюсь до варіанту а).[/quote
если не хотите попадать на страховку то нужно оплатить все 3000грн.
-
Fozzik
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 сер, 2015 18:35
mooshka написав: Sashulik написав: jay2004 написав:А какой критерий брался для ограниченного количест ва клиенто в?
Да интересно знать, критерии отбора, для получения этих карт. Предста витель банка, огласите суммы и т. д., а то типа просили дали, а не просили то и не полагается... 
Отбор 100% "от фонаря"!  Кто-то с 6-ти значными не получил, а кому-то дали с сотней баксо в. Кто-то да вненько (кажется clientage)писал на ветке, что департаменты банка (карточный, депо зитный, кредитный и т.п.)ра зрабаты вая каждый с вои напра вления, работают а втономно, и соот ветст венно одни не знаю, что делают другие. Сотрудничест во с Михой дока зы вает, что писа вший пра в, однако усматри ваю в этом бардачке как минусы, так и кучу плюсо в для клиента
Наблюдал шоу в отделении как деду объясняли про карту МТС+. Пришла ему карта с фамилией а простая мтс у него уже была. На нее капали % по депо. Долго дед не понимал (можнт так и не понял - я просто уже ушел) с какой карты теперь ему снимать проценты.Депо зит один а карты д ве.Вот если бы было д ва депо зита-тогда понятно. Также объяснять пришлось что так как карты ра зные то и пин коды тоже ра зные. И еще ряд похожих моменто в. Жребий слеп.  Кому то нормальному не досталось а этому деду которому и нах не надо-получите.
-
VLADPn
-
-
- Подякував: 217 раз.
- Подякували: 336 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 сер, 2015 19:26
mooshka написав: Ромасик написав: jay2004 написав:А какой критерий брался для ограниченного количест ва клиенто в?
не відомо який, але, здається, ті, хто отрима в, знають за що і не зди во вані 
кажется есть " зди во вані" и среди не получи вших.
Наприклад, я дуже зди во ваний, оскільки менш ніж місяць тому на слі зне прохання менеджера "Міхи" погоди вся взяти "Ві зу Голд" (при тому, що кредитними коштами НІКОЛИ не користуюся, оскільки с воїх вистачає і на хліб, і до хліба - спокуси вся на ная вність чипа). Питання: на віщо мені було да вати таке "щастя", якщо у "МТС+" більшість функціоналу однако ва, але є гарні відсотки по залишку і бонуси, а у мене, замість того, - абсолютно непотрібний мені консьєрж-сер віс. Якщо банк наспра вді думає, що у моїй особі таким чином зароби в лояльнішого клієнта, то він глибоко помиляється. Наче "Міха" мені і не винен нічого (крім моїх же грошей), а відчуття таке, ніби в обличчя плюну в... Для до відки: і депо зитний "стаж", і обсяг вкладі в достатні, аби мати БУДЬ-ЯКУ карту.
-
aomelian
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 сер, 2015 19:41
Stringer написав: Логин написав:Скажите, могу ли я открыть на себя больше одной карты "Текущий счёт" или "Сберегательный счёт"?
Теперь же все карты откры ваются платно, какие могут быть ограничения при платной услуге, если их не было и при бесплатном открытии?
"Теперь" это с какого времени? Пересмотрел сегодня тарифы - не у видел никакой платы за простейшие платёжные карты. Полторы недели на зад откры вал карту "Текущий счёт" со вершенно бесплатно как в плане выпуска, так и бе з абонплаты. В процессе подписания документо в спросил у операциониста "могу я открыть ещё пару таких же карт?". Та спросила у коллеги чере з стол и отрицательно покачала голо вой. Хотелось бы услышать от вет официального предста вителя.
-
Логин
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 сер, 2015 21:52
aomelian написав: Наприклад, я дуже зди во ваний, оскільки ... на слі зне прохання менеджера "Міхи" погоди вся взяти "Ві зу Голд" (при тому, що кредитними коштами НІКОЛИ не користуюся, оскільки с воїх вистачає і на хліб, і до хліба - спокуси вся на ная вність чипа). Для до відки: і депо зитний "стаж", і обсяг вкладі в достатні, аби мати БУДЬ-ЯКУ карту.
То Ві зу Голд чи БУДЬ-ЯКУ? Ві за Голд бу ває дебетною, більше того у валюті! Вам не ска зали?) І не переймайтеся сильно, по Ві зі Голд теж дають 25% на залишок  пс. Коли мені парили ВГВК, я теж вимага в ПМТС, та це було технічно неможли во.
-
Ромасик
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 сер, 2015 22:05
VLADPn написав: Кому то нормальному не досталось а этому деду которому и нах не надо-получите.
Може дід нормальніший за усіх "нормальних"?) Йому не треба, але йому ПОЛОЖЕНО, а вам НЕ положено, от і вгамуйтеся! 
-
Ромасик
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 сер, 2015 22:54
мтс+ получил.критерий(на мой взгляд) один-активное использование ранее выпущенными картами(у меня их 2) мтс для безналичных расчетов.
-
потерпевший
-
-
- Подякував: 83 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
|