V2 написав:БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ Я умови читав. Мова була про сорі-бонус за допомогу "Михайлівському" стати краще, але не зважайте.
Зробив для себе два висновки: 1. Представник банку на гілці реально швидко реагує на зауваження - на сайті недолік вже виправили. 2. Представник банку діє виключно в рамках шаблонних відповідей.
Дякуємо за Ваші висновки. Щодо надання сорі-бонусу - такі питання вирішуються відповідним підрозділом. Ми передали інформацію на розгляд та запропонували Вам альтернативний, а також гарантованний варіант отримання квитків на футбол.
V2 написав:БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ Хоча ви й не надіслали давньому клієнту картку МТС+...
сколько раз уже повторяю - не ждите милостей от природы - стучитесь к представителю здесь, в форуме, или идите к начальнику своего отделения... тут вам не ощад какой... все пока решаемо
Alexus999здається, 50К (мене не хвилює) вона ексклюзивна лише як дебетна, і ймовірно відкривалася тим, хто використовував її у плюсі. Сенс щось писав про кредитний ліміт. Ще 30% річних на операції покупки - майже шаровий кредит) КБ у виглядів бонусів МТС. в мене пакетом йшла страховка кредитних коштів 1,5%, але оскільки мій кредитний ліміт=0, то і не розумію, що за фокус