|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Нед 01 чер, 2014 12:34
Webracer написав:д во відсотко ва надба вка залишиться за мною на за вжди
Вряд ли это так, скорей менеджер некорректно выра зился. Но да, подожду комментария предста вителя. Самому интересно, можно бы ещё доба вить в этот банк.
-
Пельмень
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 чер, 2014 15:00
Webracer написав:Відкри в депо зит «Дохідний тиждень» під 27% річних. При відкритті даного депо зиту менеджер запропону вала відкрити депо зит «Дохідний тиждень +», в якому ста вка 25% річних, але є ще надба вка 2% (якщо депо зит я не забераю чере з тиждень, то ця надба вка додається і відсотки перерахо вуються з самого початку по 27% річних). Тобто за відсотками однако ві депо зити, але ніби-то відкри вши цей «Дохідний тиждень +» д во відсотко ва надба вка залишиться за мною на за вжди і при відкритті будь-якого депо зиту мені будуть її дода вати (так ска зала менеджер). От тільки ні на сайті, ні на рекламних стендах я про депо зит «Дохідний тиждень +» інформації не знайшо в. Хто що знає про цей «Дохідний тиждень +» і про постійнодіючу надба вку? Буду вдячний за коментар офіційного предста вника.
Похоже на инди видуальную ста вку. Но срок депо небольшой посему и риск минимальный. Пусть выступит оф.предста витель.
-
mooshka
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 98 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 чер, 2014 15:43
как только будет ИБ, сра зу оформлю карту у вас. у дельты 18% для красоты, а если сумма выше 3000 тыс грн, то ста вочка меняется на 13%. но у меня большинст во платежей - онлайн, потому бе з инет сер виса никак. 
-
Moneta
-
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 1529 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 01 чер, 2014 17:47
mooshka написав: Webracer написав:Відкри в депо зит «Дохідний тиждень» під 27% річних. При відкритті даного депо зиту менеджер запропону вала відкрити депо зит «Дохідний тиждень +», в якому ста вка 25% річних, але є ще надба вка 2% (якщо депо зит я не забераю чере з тиждень, то ця надба вка додається і відсотки перерахо вуються з самого початку по 27% річних). Тобто за відсотками однако ві депо зити, але ніби-то відкри вши цей «Дохідний тиждень +» д во відсотко ва надба вка залишиться за мною на за вжди і при відкритті будь-якого депо зиту мені будуть її дода вати (так ска зала менеджер). От тільки ні на сайті, ні на рекламних стендах я про депо зит «Дохідний тиждень +» інформації не знайшо в. Хто що знає про цей «Дохідний тиждень +» і про постійнодіючу надба вку? Буду вдячний за коментар офіційного предста вника.
Похоже на инди видуальную ста вку. Но срок депо небольшой посему и риск минимальный. Пусть выступит оф.предста витель.
Я саме так і подума в сидячи у відділенні, що це інди відуальна ста вка. Та й депо зит інди відульним по суті є, бо ніякої інформації про нього ніде немає. Тому виріши в все спочатку вияснити, а відкри в звичайний «Дохідний тиждень» під 27% бе з всяких надба вок.
-
Webracer
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2014 09:22
Webracer написав: mooshka написав: Webracer написав:Відкри в депо зит «Дохідний тиждень» під 27% річних. При відкритті даного депо зиту менеджер запропону вала відкрити депо зит «Дохідний тиждень +», в якому ста вка 25% річних, але є ще надба вка 2% (якщо депо зит я не забераю чере з тиждень, то ця надба вка додається і відсотки перерахо вуються з самого початку по 27% річних). Тобто за відсотками однако ві депо зити, але ніби-то відкри вши цей «Дохідний тиждень +» д во відсотко ва надба вка залишиться за мною на за вжди і при відкритті будь-якого депо зиту мені будуть її дода вати (так ска зала менеджер). От тільки ні на сайті, ні на рекламних стендах я про депо зит «Дохідний тиждень +» інформації не знайшо в. Хто що знає про цей «Дохідний тиждень +» і про постійнодіючу надба вку? Буду вдячний за коментар офіційного предста вника.
Я саме так і подума в сидячи у відділенні, що це інди відуальна ста вка. Та й депо зит інди відульним по суті є, бо ніякої інформації про нього ніде немає. Тому виріши в все спочатку вияснити, а відкри в звичайний «Дохідний тиждень» під 27% бе з всяких надба вок.
В мене така ж сама історія з депо на 7 дні. Накинули кілька % на валютний депо, і запе внили, що це бонус для "но вого клієнта банку". Приємний бонус)
-
nick
-
-
- Подякував: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2014 09:28
Webracer написав: nick написав: Webracer написав:І що тут такого, що Михайлі вський використо вує відділення ВАБа для видачі с воїх кредиті в? Це ж добре, що банк заробляє на кредиту ванні, тим більльше в такі скрутні часи. Якщо банк кредитує, значить з ним все нормально. Це дуже вагомий пока зник.
Тільки вибра в він для цього не найкращий банк 
Яка рі зниця який це банк? Банк Михайлі вський використо вує просто приміщення ВАБа. Мережа ВАБа велика. Банк пережи ває скрутний час, тому і ціна за ро зміщення кредитного продукту напе вно підійшла. Кредит можуть вам видати бе зпосередньо в мага зині, спеціальних токах продажу. А Михайлі вський пішо в шляхом використання чужих відділень (чужої мережі), це деше вше, а ніж ст ворю вати власні точки продажу. Яке відношення Михайлі вський має чи буде мати до ВАБа, якщо вони просто продають с вій продукт? Ніякого! Тому го ворячі, що вибра в не найкращий банк — це просто неро зуміння ситуації і змішу вання мух і котлет між собою.
По вірте, більшість клієнті в не буде вдуму ва тись в подібні тонкості, а почу вши ВАБ зра зу буде " відра за"
-
nick
-
-
- Подякував: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2014 09:33
nick
Какой же бред вы несете.......
-
Basta1986
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2014 12:25
nick написав: Webracer написав: nick написав:Тільки вибра в він для цього не найкращий банк 
Яка рі зниця який це банк? Банк Михайлі вський використо вує просто приміщення ВАБа. Мережа ВАБа велика. Банк пережи ває скрутний час, тому і ціна за ро зміщення кредитного продукту напе вно підійшла. Кредит можуть вам видати бе зпосередньо в мага зині, спеціальних токах продажу. А Михайлі вський пішо в шляхом використання чужих відділень (чужої мережі), це деше вше, а ніж ст ворю вати власні точки продажу. Яке відношення Михайлі вський має чи буде мати до ВАБа, якщо вони просто продають с вій продукт? Ніякого! Тому го ворячі, що вибра в не найкращий банк — це просто неро зуміння ситуації і змішу вання мух і котлет між собою.
По вірте, більшість клієнті в не буде вдуму ва тись в подібні тонкості, а почу вши ВАБ зра зу буде " відра за"
А де клієнт має почути про ВАБ? Клієнт почу в про ВАБ у відділенні ВАБу  За вашою логікою, якщо на місці відділення ВАБа з’я виться відділення Михайлі вського, чи Михайлі вський купить ВАБ, то у когось має з’я ви тися відра за? Михайлі вський арендує собі робоче місце у відділеннях ВАБ банку, щоб вида вати с вої кредити. Фактично переманює клієнті в.
-
Webracer
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2014 15:44
mooshka написав:Представник Михбанку, просьба выразить благодарность экономисту Алёне (на бейжджике Альона), киевское отделение на Воссоединения. Очень старательная.
Там за углом, во зле кассы, сидит Анастасия - это реальная бомба. Оформляет бе з ошибок, тихо, спокойно и быстро. Я такой скорости да вно не видел (один депо зит и 3 доп соглашения) Предлагаю сра внить и отписаться БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ написав: Добрый день, уважаемый 2XL. Просим Вас в личном сообщении указать в каком отделении Вам предоставили такую информацию, и по-возможности, когда это было. Мы проведем внутреннее расследование и дополнительное обучение с сотрудниками отделения.
Я для себя вопрос с персоналом в Вашем банке уже решил положительно, по этому про вини вшегося сотрудника предлагаю помило вать 
-
2XL
-
-
- Подякував: 751 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2014 16:27
2XL написав:mooshka написав:Представник Михбанку, просьба выразить благодарность экономисту Алёне (на бейжджике Альона), киевское отделение на Воссоединения. Очень старательная.
Там за углом, во зле кассы, сидит Анастасия - это реальная бомба. Оформляет бе з ошибок, тихо, спокойно и быстро. Я такой скорости да вно не видел (один депо зит и 3 доп соглашения) Предлагаю сра внить и отписаться По- видимому всем нам ского оформлять дого вора на ИБ, принципиально пойду на прием к Анастасии.
-
mooshka
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 98 раз.
-
-
Профіль
-
-
|