|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Нед 01 чер, 2014 12:34
Webracer написав:двовідсоткова надбавка залишиться за мною назавжди
Вряд ли это так, скорей менеджер некорректно выразился. Но да, подожду комментария представителя. Самому интересно, можно бы ещё добавить в этот банк.
-
Пельмень
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 чер, 2014 15:00
Webracer написав:Відкрив депозит «Дохідний тиждень» під 27% річних. При відкритті даного депозиту менеджер запропонувала відкрити депозит «Дохідний тиждень +», в якому ставка 25% річних, але є ще надбавка 2% (якщо депозит я не забераю через тиждень, то ця надбавка додається і відсотки перераховуються з самого початку по 27% річних). Тобто за відсотками однакові депозити, але ніби-то відкривши цей «Дохідний тиждень +» двовідсоткова надбавка залишиться за мною назавжди і при відкритті будь-якого депозиту мені будуть її додавати (так сказала менеджер). От тільки ні на сайті, ні на рекламних стендах я про депозит «Дохідний тиждень +» інформації не знайшов. Хто що знає про цей «Дохідний тиждень +» і про постійнодіючу надбавку? Буду вдячний за коментар офіційного представника.
Похоже на индивидуальную ставку. Но срок депо небольшой посему и риск минимальный. Пусть выступит оф.представитель.
-
mooshka
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 98 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 чер, 2014 15:43
как только будет ИБ, сразу оформлю карту у вас. у дельты 18% для красоты, а если сумма выше 3000 тыс грн, то ставочка меняется на 13%. но у меня большинство платежей - онлайн, потому без инет сервиса никак. 
-
Moneta
-
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 1529 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 01 чер, 2014 17:47
mooshka написав: Webracer написав:Відкрив депозит «Дохідний тиждень» під 27% річних. При відкритті даного депозиту менеджер запропонувала відкрити депозит «Дохідний тиждень +», в якому ставка 25% річних, але є ще надбавка 2% (якщо депозит я не забераю через тиждень, то ця надбавка додається і відсотки перераховуються з самого початку по 27% річних). Тобто за відсотками однакові депозити, але ніби-то відкривши цей «Дохідний тиждень +» двовідсоткова надбавка залишиться за мною назавжди і при відкритті будь-якого депозиту мені будуть її додавати (так сказала менеджер). От тільки ні на сайті, ні на рекламних стендах я про депозит «Дохідний тиждень +» інформації не знайшов. Хто що знає про цей «Дохідний тиждень +» і про постійнодіючу надбавку? Буду вдячний за коментар офіційного представника.
Похоже на индивидуальную ставку. Но срок депо небольшой посему и риск минимальный. Пусть выступит оф.представитель.
Я саме так і подумав сидячи у відділенні, що це індивідуальна ставка. Та й депозит індивідульним по суті є, бо ніякої інформації про нього ніде немає. Тому вирішив все спочатку вияснити, а відкрив звичайний «Дохідний тиждень» під 27% без всяких надбавок.
-
Webracer
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2014 09:22
Webracer написав: mooshka написав: Webracer написав:Відкрив депозит «Дохідний тиждень» під 27% річних. При відкритті даного депозиту менеджер запропонувала відкрити депозит «Дохідний тиждень +», в якому ставка 25% річних, але є ще надбавка 2% (якщо депозит я не забераю через тиждень, то ця надбавка додається і відсотки перераховуються з самого початку по 27% річних). Тобто за відсотками однакові депозити, але ніби-то відкривши цей «Дохідний тиждень +» двовідсоткова надбавка залишиться за мною назавжди і при відкритті будь-якого депозиту мені будуть її додавати (так сказала менеджер). От тільки ні на сайті, ні на рекламних стендах я про депозит «Дохідний тиждень +» інформації не знайшов. Хто що знає про цей «Дохідний тиждень +» і про постійнодіючу надбавку? Буду вдячний за коментар офіційного представника.
Я саме так і подумав сидячи у відділенні, що це індивідуальна ставка. Та й депозит індивідульним по суті є, бо ніякої інформації про нього ніде немає. Тому вирішив все спочатку вияснити, а відкрив звичайний «Дохідний тиждень» під 27% без всяких надбавок.
В мене така ж сама історія з депо на 7 дні. Накинули кілька % на валютний депо, і запевнили, що це бонус для "нового клієнта банку". Приємний бонус)
-
nick
-
-
- Подякував: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2014 09:28
Webracer написав: nick написав: Webracer написав:І що тут такого, що Михайлівський використовує відділення ВАБа для видачі своїх кредитів? Це ж добре, що банк заробляє на кредитуванні, тим більльше в такі скрутні часи. Якщо банк кредитує, значить з ним все нормально. Це дуже вагомий показник.
Тільки вибрав він для цього не найкращий банк 
Яка різниця який це банк? Банк Михайлівський використовує просто приміщення ВАБа. Мережа ВАБа велика. Банк переживає скрутний час, тому і ціна за розміщення кредитного продукту напевно підійшла. Кредит можуть вам видати безпосередньо в магазині, спеціальних токах продажу. А Михайлівський пішов шляхом використання чужих відділень (чужої мережі), це дешевше, а ніж створювати власні точки продажу. Яке відношення Михайлівський має чи буде мати до ВАБа, якщо вони просто продають свій продукт? Ніякого! Тому говорячі, що вибрав не найкращий банк — це просто нерозуміння ситуації і змішування мух і котлет між собою.
Повірте, більшість клієнтів не буде вдумуватись в подібні тонкості, а почувши ВАБ зразу буде "відраза"
-
nick
-
-
- Подякував: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2014 09:33
nick
Какой же бред вы несете.......
-
Basta1986
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2014 12:25
nick написав: Webracer написав: nick написав:Тільки вибрав він для цього не найкращий банк 
Яка різниця який це банк? Банк Михайлівський використовує просто приміщення ВАБа. Мережа ВАБа велика. Банк переживає скрутний час, тому і ціна за розміщення кредитного продукту напевно підійшла. Кредит можуть вам видати безпосередньо в магазині, спеціальних токах продажу. А Михайлівський пішов шляхом використання чужих відділень (чужої мережі), це дешевше, а ніж створювати власні точки продажу. Яке відношення Михайлівський має чи буде мати до ВАБа, якщо вони просто продають свій продукт? Ніякого! Тому говорячі, що вибрав не найкращий банк — це просто нерозуміння ситуації і змішування мух і котлет між собою.
Повірте, більшість клієнтів не буде вдумуватись в подібні тонкості, а почувши ВАБ зразу буде "відраза"
А де клієнт має почути про ВАБ? Клієнт почув про ВАБ у відділенні ВАБу  За вашою логікою, якщо на місці відділення ВАБа з’явиться відділення Михайлівського, чи Михайлівський купить ВАБ, то у когось має з’явитися відраза? Михайлівський арендує собі робоче місце у відділеннях ВАБ банку, щоб видавати свої кредити. Фактично переманює клієнтів.
-
Webracer
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2014 15:44
mooshka написав:Представник Михбанку, просьба выразить благодарность экономисту Алёне (на бейжджике Альона), киевское отделение на Воссоединения. Очень старательная.
Там за углом, возле кассы, сидит Анастасия - это реальная бомба. Оформляет без ошибок, тихо, спокойно и быстро. Я такой скорости давно не видел (один депозит и 3 доп соглашения) Предлагаю сравнить и отписаться БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ написав: Добрый день, уважаемый 2XL. Просим Вас в личном сообщении указать в каком отделении Вам предоставили такую информацию, и по-возможности, когда это было. Мы проведем внутреннее расследование и дополнительное обучение с сотрудниками отделения.
Я для себя вопрос с персоналом в Вашем банке уже решил положительно, по этому провинившегося сотрудника предлагаю помиловать 
-
2XL
-
-
- Подякував: 751 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 чер, 2014 16:27
2XL написав:mooshka написав:Представник Михбанку, просьба выразить благодарность экономисту Алёне (на бейжджике Альона), киевское отделение на Воссоединения. Очень старательная.
Там за углом, возле кассы, сидит Анастасия - это реальная бомба. Оформляет без ошибок, тихо, спокойно и быстро. Я такой скорости давно не видел (один депозит и 3 доп соглашения) Предлагаю сравнить и отписаться По-видимому всем нам ского оформлять договора на ИБ, принципиально пойду на прием к Анастасии.
-
mooshka
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 98 раз.
-
-
Профіль
-
-
|