|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Нед 12 чер, 2016 11:57
Proofy написав: Webracer написав:В чому НБУ пролошив? Заставив вас договір підписати з невідомо ким? НБУ це не приватна органі зація, щоб мати чисто свої гроші. Це державна структура і вимагаючи гроші у НБУ, ви вимагаєте гроші з ре зервів України, а це наші спільні гроші. Коли банк залучає депо зит, він платить у Фонд внесок, що і дає можливість Фонду потім відшкодовувати у випадку банкрутства кошти вкладникам. Тому я не готовий, як громадянин, дати до звіл НБУ виплачувати вам гроші за мій рахунок.
Сейчас в привате подобный продукт. Это и значально ра звод? И потом, как я понимаю, если банк проблемный, то должны быть лимиты по привлечению средств. А перед схлопыванием была раскручена депо зитная акция 3 в 1. Роль куратора и я мог бы выполнить с таким успехом.
Що там в Приваті? Так були ліміти на залучення депо зитів у Михайлівському, тому вони й оформляли на ліву контору. Ви все не можете зрозуміти ніяк, що депозит ви тримали не у Михайлівському!
-
Webracer
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 чер, 2016 11:59
spostyka написав:Может кого-то и предупреждали о том, что эти договора не гарантируются фондом. В моем отделении сотрудники банка ни словом.
А вы читаете то, что подписываете?
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 12 чер, 2016 12:04
vano80 написав:В чому НБУ пролошив? Заставив вас договір підписати з невідомо ким? НБУ це не приватна організація, щоб мати чисто свої гроші. Це державна структура і вимагаючи гроші у НБУ, ви вимагаєте гроші з резервів України, а це наші спільні гроші. Коли банк залучає депозит, він платить у Фонд внесок, що і дає можливість Фонду потім відшкодовувати у випадку банкрутства кошти вкладникам. Тому я не готовий, як громадянин, дати дозвіл НБУ виплачувати вам гроші за мій рахунок.
Вопрос о проценте в фонд обсуждался уже неоднократно. Капиталисты не требуют деньги ос тавшиеся у ИРЦ, они хотят забрать со своего текущего счета. Ра зница понятна? Когда НБУ ра здает рефинансирование и потом эти деньги уходят налево, ты кричишь об этом, или это ничего? Есть закон или его нет? Прошляпили? Куратор получил свою долю? Отвечайте.
Твої перекинуті в останній день гроші в Михайлівський з лівої контори підкріплені реальними грошима? Там просто домалювали в балансі 1 мільярд, який нічим не підкріплений, тих грошей насправді в банк не заходило. А куратору вимкнули програму, щоб той не бачив цих махінацій. Хто тобі винен, що ти зв'я зався і з шахраями, спокусившись на більший відсоток? Ну чим не лох?
-
Webracer
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 чер, 2016 12:07
spostyka написав:Может кого-то и предупреждали о том, что эти договора не гарантируются фондом. В моем отделении сотрудники банка ни словом.
Попередили! Мені пропонували і попереджали! Іншим пропонували і попереджали (особисто чув)! А ви побачили більший відсоток і вже очі загорілися, думати перестали перед примарною можливістю отримати більше. Може вам і договір не пока зали, за вас підписалися?
-
Webracer
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 чер, 2016 12:08
Webracer написав: Proofy написав: Webracer написав:В чому НБУ пролошив? Заставив вас договір підписати з невідомо ким? НБУ це не приватна органі зація, щоб мати чисто свої гроші. Це державна структура і вимагаючи гроші у НБУ, ви вимагаєте гроші з ре зервів України, а це наші спільні гроші. Коли банк залучає депо зит, він платить у Фонд внесок, що і дає можливість Фонду потім відшкодовувати у випадку банкрутства кошти вкладникам. Тому я не готовий, як громадянин, дати до звіл НБУ виплачувати вам гроші за мій рахунок.
Сейчас в привате подобный продукт. Это и значально ра звод? И потом, как я понимаю, если банк проблемный, то должны быть лимиты по привлечению средств. А перед схлопыванием была раскручена депо зитная акция 3 в 1. Роль куратора и я мог бы выполнить с таким успехом.
Що там в Приваті? Так були ліміти на залучення депо зитів у Михайлівському, тому вони й оформляли на ліву контору. Ви все не можете зрозуміти ніяк, що депозит ви тримали не у Михайлівському!
а поточний рахунок 2620?
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 чер, 2016 12:08
Webracer написав:Твої перекинуті в останній день гроші в Михайлівський з лівої контори підкріплені реальними грошима? Там просто домалювали в балансі 1 мільярд, який нічим не підкріплений, тих грошей насправді в банк не заходило. А куратору вимкнули програму, щоб той не бачив цих махінацій. Хто тобі винен, що ти зв'я зався і з шахраями, спокусившись на більший відсоток? Ну чим не лох?
Его как вкладника это не должно заботить что там внутри банка за проводки. Может в большинстве банков малюють и что теперь оставаться бе з денег.
Востаннє редагувалось Proofy в Нед 12 чер, 2016 12:11, всього редагувалось 1 раз.
-
Proofy
-
-
- Подякував: 62 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 чер, 2016 12:11
Webracer написав:Твої перекинуті в останній день гроші в Михайлівський з лівої контори підкріплені реальними грошима? Там просто домалювали в балансі 1 мільярд, який нічим не підкріплений, тих грошей насправді в банк не заходило. А куратору вимкнули програму, щоб той не бачив цих махінацій.
Це вам бабалєра ро зска зала таке? Звідки такі кумедні картини?
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 чер, 2016 12:11
Proofy написав: Webracer написав:Твої перекинуті в останній день гроші в Михайлівський з лівої контори підкріплені реальними грошима? Там просто домалювали в балансі 1 мільярд, який нічим не підкріплений, тих грошей насправді в банк не заходило. А куратору вимкнули програму, щоб той не бачив цих махінацій. Хто тобі винен, що ти зв'я зався і з шахраями, спокусившись на більший відсоток? Ну чим не лох?
Его как вкладника это не должно заботить что там внутри банка происходит. Может в большинстве банков малюють и что теперь оставаться бе з денег.
Зро зумійте нарешті, що у нього договір не з банком!
-
Webracer
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 чер, 2016 12:13
0720 написав: Webracer написав:Твої перекинуті в останній день гроші в Михайлівський з лівої контори підкріплені реальними грошима? Там просто домалювали в балансі 1 мільярд, який нічим не підкріплений, тих грошей насправді в банк не заходило. А куратору вимкнули програму, щоб той не бачив цих махінацій.
Це вам бабалєра ро зска зала таке? Звідки такі кумедні картини?
Ні, у відділенні Михайлівського ска зали, коли вони майже цілодобово в п'ятницю, суботу, неділю  не закривали операційний день. Тепер зро зуміло, чому не закривали.
Востаннє редагувалось Webracer в Нед 12 чер, 2016 12:20, всього редагувалось 3 разів.
-
Webracer
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 чер, 2016 12:19
0720 написав: Webracer написав:Так були ліміти на залучення депо зитів у Михайлівському, тому вони й оформляли на ліву контору. Ви все не можете зрозуміти ніяк, що депозит ви тримали не у Михайлівському!
а поточний рахунок 2620?
З таким успіхом на банкрутуючий банк можна скинути всі обов'я зки з будь-якої компанії, щоб умити руки. Тому цей перерахунок коштів і буде ви знаний недійсним, так як реального надходження коштів у банк не було! Будете вимагати гроші у контори, з якою договір підписали або страховою, яка все це ніби застрахувала!
-
Webracer
-
-
-
-
Профіль
-
-
|