|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 07 лип, 2015 19:17
А сейчас Особливий открывают на 3 мес или уже только на 6 мес. ? Ну по сегодняшнему дню конечно , что будет завтра никто не знает .
-
ALEX66
-
-
- Подякував: 256 раз.
- Подякували: 186 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2015 19:21
Квесторе_поверніться написав:VVB, практика і тільки практика....представник далеко....і йому не все розкажуть. 
Я незнаю о какой практике Вы говорите, может Вы взятку даете? Я для себя просто хочу сделать правильный вывод. Поэтому и жду ответа оф. представителя.
-
VVB
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2015 19:22
Квесторе_поверніться написав:Так тут не фанатка...просто власну вигоду рахуєте.
Простите, какую выгоду? Я напомню, что у меня сейчас проблема не в том, чтобы найти деньги под депозит. У меня, как я написала в самом начале беседы, обратная проблема: скоро выплаты Фонда, а я не знаю, куда их пристроить И открытие СЕЙЧАС депозита в ФИДО эту мою проблему никак не решит. Чем хорош Михалыч, что депозит на 1000 грн можно оформить завтра, а основную сумму положить, например, в сентябре (если выплаты затянутся). Так даже лучше - не 6 месяцев крупная сумма будет лежать до пролонгации, а всего четыре месяца 
-
lubopytnaya
-
-
- Подякував: 1332 раз.
- Подякували: 558 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 07 лип, 2015 19:26
ALEX66 написав:А сейчас Особливий открывают на 3 мес или уже только на 6 мес. ? Ну по сегодняшнему дню конечно , что будет завтра никто не знает .
Вчера и сегодня с 9.00 и до 18.00 в моем отделении Особлывый открыть отказались. Пополнить старый, тоже неразрешили. Две недели назад я заставил открыть мне Особлывый без страховок.
-
VVB
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2015 20:03
VVB написав: Две недели назад я заставил открыть мне Особлывый без страховок.
может в этом причина 
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2015 20:27
lubopytnaya написав:Но ведь Козак-характерник плохого не посоветует? 
Не посоветую...а если и сгублю то любя....))) Мои приключения - не руководство к действию, а лишь история одного отдельного козака...)) Следовать за мной или нет - решение индивидуальное. Я просто озвучиваю своих тарганов в голове...))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2015 20:45
Квесторе_поверніться написав:180 днів з чистими 26%, якщо відбулася пролонгація. Якщо вклад пролонгувався, то розривати його вже ніззя, він терміновий. Других 180 днів буде лежати під відсоток який буде на час пролонгації але вже грязними. Розумієте про що я. 360 днів вклад має пролежати. Своєрідна пастка. Або забирай через 180 днів. Тоді 26% чистими перетворюються в 20,41% чистими, або лонгуй.
Скільки можна цю дурню множити на форумі? Вклади, які заборонено достроково розривати мають пролонговуватися на умовах до запитання. Якщо в договорі інакше, то він суперечить закону і цей пункт є нікчемним.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2015 20:51
Mirax написав: Квесторе_поверніться написав:180 днів з чистими 26%, якщо відбулася пролонгація. Якщо вклад пролонгувався, то розривати його вже ніззя, він терміновий. Других 180 днів буде лежати під відсоток який буде на час пролонгації але вже грязними. Розумієте про що я. 360 днів вклад має пролежати. Своєрідна пастка. Або забирай через 180 днів. Тоді 26% чистими перетворюються в 20,41% чистими, або лонгуй.
Скільки можна цю дурню множити на форумі? Вклади, які заборонено достроково розривати мають пролонговуватися на умовах до запитання. Якщо в договорі інакше, то він суперечить закону і цей пункт є нікчемним.
Ні, Ви не праві. Зміни в ЦК дозволили банкам самостійно договором визначати типи депо з фізиками. Або ті що можна розривати достроково або що не можна. Раніше Згідно ЦК всі вклади можна було достроково розривати.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2015 21:00
Квесторе_поверніться написав:Ні, Ви не праві. Зміни в ЦК дозволили банкам самостійно договором визначати типи депо з фізиками. Або ті що можна розривати достроково або що не можна. Раніше Згідно ЦК всі вклади можна було достроково розривати.
На городі бузина, а у Києві дядько. 
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2015 21:05
Квесторе_поверніться написав: Mirax написав: Квесторе_поверніться написав:180 днів з чистими 26%, якщо відбулася пролонгація. Якщо вклад пролонгувався, то розривати його вже ніззя, він терміновий. Других 180 днів буде лежати під відсоток який буде на час пролонгації але вже грязними. Розумієте про що я. 360 днів вклад має пролежати. Своєрідна пастка. Або забирай через 180 днів. Тоді 26% чистими перетворюються в 20,41% чистими, або лонгуй.
Ні, Ви не праві. Зміни в ЦК дозволили банкам самостійно договором визначати типи депо з фізиками. Або ті що можна розривати достроково або що не можна. Раніше Згідно ЦК всі вклади можна було достроково розривати.
Пункт про вклад на вимогу існував і раніше. От тільки, якщо договором передбачено лонгацію, то, ІМХО, він продовжується на умовах договору. Ст1060-4 ЦК: Якщо вкладник не вимагає повернення суми строкового вкладу зі спливом строку, встановленого договором банківського вкладу, або повернення суми вкладу, внесеного на інших умовах повернення, після настання визначених договором обставин договір вважається продовженим на умовах вкладу на вимогу, якщо інше не встановлено договором.
-
Ромасик
-
-
- Подякував: 1392 раз.
- Подякували: 816 раз.
-
-
Профіль
-
-
|