lubopytnaya написав:Они пишут, что возмещение налога будет после каждой пролонгации: "Компенсація витрат на сплату податків надається не тільки при пролонгації після 1-го строку вкладу, а й після наступних пролонгацій"
В любом случае, на последний срок компенсации не будет.
Квесторе_поверніться написав:180 днів з чистими 26%, якщо відбулася пролонгація. Якщо вклад пролонгувався, то розривати його вже ніззя, він терміновий. Других 180 днів буде лежати під відсоток який буде на час пролонгації але вже грязними. Розумієте про що я.
Они пишут, что возмещение налога будет после каждой пролонгации: "Компенсація витрат на сплату податків надається не тільки при пролонгації після 1-го строку вкладу, а й після наступних пролонгацій" http://savepic.su/5801278.png http://www.mbank.kiev.ua/ua/vklady/
Так Ви праві. Про другий термін грязними був неправий. Дякую що поправили. Тоді треба буде тримати 540 днів. Але через 180 днів умови вкладу можуть кардинально змінити. Тут є небезпека.
Востаннє редагувалось Квесторе_поверніться в Вів 07 лип, 2015 18:32, всього редагувалось 1 раз.
lubopytnaya написав:Они пишут, что возмещение налога будет после каждой пролонгации: "Компенсація витрат на сплату податків надається не тільки при пролонгації після 1-го строку вкладу, а й після наступних пролонгацій"
В любом случае, на последний срок компенсации не будет.
Все вірно...якщо грошенята забирати, потрібно відмовлятися від автопролонгації. А відмова від пролонгації це відмова від компенсаційнного бонуса за податки по відсотках.
Скупердяй написав:Сьогодні пайку продали, і без страховки ... хотів ще привести друга, щоб поповнив мій депо ... сказали чекати до 14.30, а там уже скажуть, що і до чого
Тихон написав:Особливий прикрыт еще с 30 июня.Наоборот,сказали откроют попiзже.По-видимому когда курс устаканится.
Квесторе_поверніться написав:Поповнювати можна. Ще є.
Просто какая то дискриминация, в одних отделениях продавали вчера и сегодня, в других непродавали. Официальный представитель может прояснить почему так происходит?
Квесторе_поверніться написав:Це гра в гру з невідомими наперед правилами. Я в такі ігри не граю.
Играете, играете.. Вся наша жизнь - это игра с неизвестными наперед правилами. Мы все в эту игру играем и ставка в этой игре гораздо дороже, чем деньги