МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 11391140114111421143 ... 5623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ 3.2 5 368
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
19%
70
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
54
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
59
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
32%
118
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
18%
67
Всього голосів : 368
Повідомлення Додано: П'ят 07 сер, 2015 23:51

Скупердяй написав:Правди тут не знайдеш ... у Міхалича іноді персонал такий наче їх з вулиці привели, некомпетентність тут присутня :mrgreen:

Правду можна знайти при бажанні. Чи є то бажання у Михалича? Чекаємо зворотнього звязку! Якщо викладені міркування Виктора підтвердяться у ході службового розслідування... то необхідно зробити дисциплінарні висновки керівництву. Інакше падає пляма на репутацію Михалича. Це шахрайство... або введення в оману...Я наприклад так і не зрозумів як може сама підключитися страховка, від якої клієнт відмовився. І за яку тривалий період часу не брали платню. Михалич! Ми чекаємо прозорості і оприлюднення офіційного розяснення вашої позиції відносно випадку з Виктором. Думаю він не буде проти цього...))
Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 сер, 2015 23:53

-VICTOR- написав:
  Козак-характерник написав:как обьяснить тогда шо до етого страховка не спісівалась? ))

..этим аргументом и бьем..) и выписки то есть у меня )....
в общем не хочу в детали пока вдаваться ))подождем обещанного
а так - то я уже и отделение на уши поставил..правда теперь менеджер мымрит там иногда не внятное , но я правда уже вычитал его за впаривание мне страхови - если бы этого небыло то и ситуации на сейчас не было бы..вобщем разберемся )
у меня еще визитка с региональной дирекции имеется , будут заминки - буду звонить..ну и на всех публичных ресурсах я этого Михалыча так раскатаю...) лучше чем Русский Стандарт..)) за взымание платы за нерабочий продукт...
дешевле будет , пока я не так сильно зол, вернуть все и извиниться ..))

Шкандаль однако... Михаличу нуна шо то решать и сори бонус давать вам...))
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 сер, 2015 23:56

ygn написав:А что за такая фишка - поднять кредитный лимит втихую на 100 гривен. Это - чтобы клиент не заметил при погашении, а потом раскрутить по всем законам на всевозможные проценты за эту непогашенную сотню?

Просмотрел несколько страниц назад. Писали уже об этом. Как-то мелко, подло и некрасиво, Банк Михайловский.

Раскрутить мона тока если страховка подключена...))
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 сер, 2015 10:43

Козак-характерник написав:
  Скупердяй написав:Правди тут не знайдеш ... у Міхалича іноді персонал такий наче їх з вулиці привели, некомпетентність тут присутня :mrgreen:

Правду можна знайти при бажанні. Чи є то бажання у Михалича? Чекаємо зворотнього звязку! Якщо викладені міркування Виктора підтвердяться у ході службового розслідування... то необхідно зробити дисциплінарні висновки керівництву. Інакше падає пляма на репутацію Михалича. Це шахрайство... або введення в оману...Я наприклад так і не зрозумів як може сама підключитися страховка, від якої клієнт відмовився. І за яку тривалий період часу не брали платню. Михалич! Ми чекаємо прозорості і оприлюднення офіційного розяснення вашої позиції відносно випадку з Виктором. Думаю він не буде проти цього...))

Пляма буде коли Міхалич почне депо не віддавати, а так це звичайна халатність, відповідальність за яку на себе ніхто не хоче брати, тому і морочать Віктору голову ... Підтримую принциповість Віктора, але в цьому трагедії для Міхалича в цілому не бачу.
П.С. Хтось же повинен оплачувати наш пікнічок, от видно чесними і нечесними способами Міхалич шукає гроші на частування
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 сер, 2015 11:21

Скупердяй написав:Пляма буде коли Міхалич почне депо не віддавати, а так це звичайна халатність, відповідальність за яку на себе ніхто не хоче брати, тому і морочать Віктору голову ... Підтримую принциповість Віктора, але в цьому трагедії для Міхалича в цілому не бачу.
П.С. Хтось же повинен оплачувати наш пікнічок, от видно чесними і нечесними способами Міхалич шукає гроші на частування

Ні... то не халатність... Халатність то коли по неуважності або розгільдяйству щось трапилося. Ну наприклад , забули відключити страховку і здерли гроші. Виктор одразу це побачив і бігом у відділення. Там: " Семен Семенич! Простіть лоботрясів... працівник стажер забув заявку на відключення страховки відіслати. От вам пляшка шампусіка в компенсацію за нерви! " Тут ситуація не в розгильдяйстві... тому що плату за страховку не брали.... а потім раз і вона підключилася..)) Тобто хтось ввімкнув вимкнений до того рубильник. Хто то є? Михалич повинен вирахувати цього типа... і наказати...

П.С. Я не проти того щоб Михалич заробляв на лохах нам на шампусік... І якщо страховку підсунули на підпис втихаря і клієнт-лох сам її підписав не читаючи... то все по чеснаку... Але Виктор то не є лох... а наш колега по цеху, що розбирається в делікатесних стравах...)) А ми один за всіх і всі на одного Михалича! )) Не можна зобіжати наших! Тому від Михалича чекаємо розяснення і сатисфакції... Інакше лиха слава розлетиться на безкраїх просторах інету... А то сьогодні Виктор.. а завтра я і ви в такій халепі будемо...)) Треба інєкцію від хитропопості Михаличу ввести! ))
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 сер, 2015 11:35

Козак-характерник написав:Треба інєкцію від хитропопості Михаличу ввести! ))

Ну дуже добре, якщо це можливо зробити, якщо вийде, хай Віктор поділиться рецептом цього уколу :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 сер, 2015 14:22

Козак-характерник написав:
  -VICTOR- написав:Козак-характерник какая карта ?

Виза голд для вкладчика

доброго дня!
а в чому перевага віса голд для вкладника? і чрму вона кредитна а не дебетна?
Raymond

Подякував: 220 раз.
Подякували: 109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 сер, 2015 14:25

Raymond написав:доброго дня!
а в чому перевага віса голд для вкладника? і чрму вона кредитна а не дебетна?

Доброго! Спрощена процедура отримання кредитного ліміту. Брати за бажанням. Якщо вам не треба відкриють поточний рахунок для % і тіла. Можна і з дебетною картою.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 сер, 2015 17:48

Re: Михайлівський

есть ли какие подводные камни по конвертационному депо?
Nafnaf

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 сер, 2015 19:30

Re: Михайлівський

Отзыв: потестил карту МТС+ исключительно по ПейПас. Срабатывает почти мгновенно, намного быстрее чипа. В АТБ просто очень удивились, а в аптеке похоже сначала сделали возврат предыдущего чека (случайно, у кого-то возможно получился "кеш-бек" 100% ), а потом провели мою покупку :D
Вобщем всё работает, доволен, но кассиры не в теме (это уже вопрос к Привату и Ощаду, чьи были терминалы)
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
  #<1 ... 11391140114111421143 ... 5623>
Форум:
+ Додати