МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 24982499250025012502 ... 5623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ 3.2 5 368
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
19%
70
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
54
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
59
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
32%
118
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
18%
67
Всього голосів : 368
Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 15:39

Легендарный Пляка!

Пляка знає написав:Привіт!
Для Вас я просто Пляка :)
Хочу стати на форумі порадником та другом для кожного Клієнта. Якщо не знаєте, що робити з грошима під матрацом, яку картку оформити, як користуватися банківськими продуктами, щоб не вскочити в халепу - це до мене :)

Євген, це Ви? О це таке буває, дива трапляються!
А от скажіть будь ласка таку річ, навіщо Ви нам відсотки рубаєте? :wink:
rufius
34

Форумчанин року

Подякував: 100 раз.
Подякували: 1145 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 15:39

J написав:Пляка знає
як безкоштовно перевести гроші з моєї картки на картку іншого кліента банка Михайлівський?

Ніяк, тільки через ІБ 0,25%
melkh

Подякував: 7 раз.
Подякували: 87 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 15:42

melkh написав:
як безкоштовно перевести гроші з моєї картки на картку іншого кліента банка Михайлівський?

Ніяк, тільки через ІБ 0,25%

Є способи....але Пляка слідкує за нами. :wink:
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 15:49

Легко!
Безкоштовно перевести гроші з власної картки на картку іншого Клієнта Банку Михайлівський можна через банкомат Банку за допомогою меню «Переказ з картки на картку». Але це можливо тільки при переказі власних коштів.
Востаннє редагувалось Пляка знає в Пон 11 кві, 2016 16:27, всього редагувалось 1 раз.
Пляка знає

Заблокований
Подякував: 27 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 15:55

rufius написав:
  Пляка знає написав:Привіт!
Для Вас я просто Пляка :)
Хочу стати на форумі порадником та другом для кожного Клієнта. Якщо не знаєте, що робити з грошима під матрацом, яку картку оформити, як користуватися банківськими продуктами, щоб не вскочити в халепу - це до мене :)

Євген, це Ви? О це таке буває, дива трапляються!
А от скажіть будь ласка таку річ, навіщо Ви нам відсотки рубаєте? :wink:

Пане, rufius!
Ви ж самі все знаєте :lol: Весна квітне, гривня кріпне!
Пляка знає

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 15:56

Re: Михайлівський

подскажите подарунок 50грн(0,25% от суммы) за пополнение в укрпочту можно каждый месяц до конца года получать?
Ascetic

Подякував: 19 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 15:59

Ascetic написав:подскажите подарунок 50грн(0,25% от суммы) за пополнение в укрпочту можно каждый месяц до конца года получать?

Нет, он разовый.
rufius
34

Форумчанин року

Подякував: 100 раз.
Подякували: 1145 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 16:02

Квесторе_поверніться написав:Пляка знає, тоді розкажіть що це за розтрочка на карту яку Ви придумали?
Як ця розтрочка працює з картами де є кредитний ліміт і де його немає?

Доброго дня!
Сервіс «Розстрочка» доступний тільки для власників платіжних карток Банку Михайлівський із встановленим кредитним лімітом.
На даний момент клієнти-держателі кредитних карток Банку Михайлівський можуть скористатися Сервісом «Розстрочка» в мережі магазинів Ельдорадо* по всій території України.
Оплативши товар кредитною карткою, Клієнт отримує можливість погашати кредит рівними частинами, при цьому самостійно визначити кількість платежів.
В рамках продукту «Розстрочка карткою 0%» - можлива оплата за товар в розстрочку без оплати відсотків за користування кредитом при погашенні щомісячного платежу за рахунок власних коштів на рахунку картки. Сервіс «Розстрочка» для власників кредитних карток Банку Михайлівський надається безпосередньо на торговій точці та без пред’явлення будь-яких додаткових документів.
Для зручності Клієнтів на сайті Банку запущено спеціальну сторінку, де кожен бажаючий може залишити заявку на оформлення Розстрочки, з отриманням картки Банку Михайлівський на зручній для нього Торговій точці Ельдорадо. У цьому ж розділі можливо замовити встановлення ліміту «Розстрочка» на існуючу кредитну картку з револьверним лімітом, без особистого звернення до представництва Банку.

*Перелік Магазинів Ельдорадо по всій території України, де доступний Сервіс Розстрочка можна дізнатися за посиланням: http://www.eldorado.com.ua/shops_addresses/ ,
Більш детальну інформацію про Сервіс Розстрочка шукайте на сайті Банку у відповідному розділі, або запитуйте в Контакт-центрі Банку Михайлівський 0 800 30 40 40 (дзвінки у межах України безкоштовні).
Я сам користуюся цією послугою, і Вам раджу спробувати :)
Пляка знає

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 16:03

rufius судя из условий то раз в месяц до конца года
подарунок від Банку Михайлівський за друге та наступні поповнення рахунку поштовим переказом у відділенні Укрпошти2 (до 50 грн. на місяць);
Ascetic

Подякував: 19 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 кві, 2016 16:16

unlock написав:
  БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ написав:
  unlock написав:Water"Фух, оформил.
Кто будет оформлять, заранее напечатайте ваше место работы, должность, доход, е-мейл, телефон, кодовое слово. Чтобы потом все это не писать на бумажке среди толпы желающих оплатить на почте коммуналку.
--------------------------------------
Если Вы уже являетесь клиентом банка, то это все вышеперечисленное можно не заполнять, все равно эта инфа никуда не подтянется.

Здравствуйте, unlock!
Не совсем так, в данный момент работники почты не имеют доступа к общей банковской базе. Поэтому заполнять данную информацию необходимо.
Получите детальную консультацию по продуктам и услугам у Онлайн Консультанта на сайте Банка.
С уважением - Банк Михайловский.

Здравствуйте, БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ!
Я не спорю, что данная информация должна быть заполнена, но, если человек, открывающий вКлад, уже является, на момент оформления вКлада, клиентом банка Михайловский, то вся вышеописанная информация, хоть и будет внесена в анкету, но в общебанковскую базу данных не пойдет, а будет использована информация о клиенте, внесенная в базу банка при открытии клиентом первого продукта в банке Михайловский. Посему эту инфу можно заполнять любыми данными.
С ув.
[/quote][/quote][/quote]
ну вот один "клиент" заполнил поле "телефон" любыми данными, теперь ему смс идут на этот номер, а звонить в кул-центр просят со старого номера :D
J

Подякував: 24 раз.
Подякували: 329 раз.

Профіль

#<1 ... 24982499250025012502 ... 5623>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор