|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 12 кві, 2016 21:53
Квесторе_поверніться написав: novichok написав:так а шо с ним случилось? блоканули навсегда?
Модери образили.....і вибачатись не хочуть. 
Тю, я думал, он в очереди за пайкой в ПИБе ночует...  Посылочку вот собирал... 
-
ruvex
-
-
- Подякував: 855 раз.
- Подякували: 2555 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
2
Додано: Вів 12 кві, 2016 21:57
Вроді в Імпрінтера пайка в ПІПці....на червень прогнозується.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 кві, 2016 22:21
Пляка знає написав:Stringer, Клієнт може оформити не більше двох кредитних карт (різних карткових продуктів) з кредитним лімітом, та по одній карті кожного карткового продукту без кридитних лімітів. Максимальний кредитний ліміт по одній карті - до 50 тис. грн., відповідно по двох можливих картках він буде становити до 100 тис. грн. Зменшувати чи збільшувати ліміти по кредитним карткам можна за допомогою Інтернет-банкінгу, дзвінка до Контакт-центру Банку, або звернувшись до представництва Банку та не частіше, ніж через три місяці після останнього збільшення.
Пане Пляка, а якщо збільшення не було? От наприклад я закрив на днях свою ВПКБ з 5к ліміту в надії підвищити ліміт на Ельдорадо карті з лімітом "0" ... а мені відмовили? То коли я зможу знову подати заявку? І взагалі що за неподбство, у відмові лояльному клієнту? 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 кві, 2016 22:23
Скупердяй написав: Пляка знає написав:Stringer, Клієнт може оформити не більше двох кредитних карт (різних карткових продуктів) з кредитним лімітом, та по одній карті кожного карткового продукту без кридитних лімітів. Максимальний кредитний ліміт по одній карті - до 50 тис. грн., відповідно по двох можливих картках він буде становити до 100 тис. грн. Зменшувати чи збільшувати ліміти по кредитним карткам можна за допомогою Інтернет-банкінгу, дзвінка до Контакт-центру Банку, або звернувшись до представництва Банку та не частіше, ніж через три місяці після останнього збільшення.
Пане Пляка, а якщо збільшення не було? От наприклад я закрив на днях свою ВПКБ з 5к ліміту в надії підвищити ліміт на Ельдорадо карті з лімітом "0" ... а мені відмовили? То коли я зможу знову подати заявку? І взагалі що за неподбство, у відмові лояльному клієнту? 
А що у Вас 3 кредитки? Якщо дві то слід тупо просити збільшення по Ельдорадці.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 кві, 2016 22:39
Квесторе_поверніться написав: Скупердяй написав: Пляка знає написав:Stringer, Клієнт може оформити не більше двох кредитних карт (різних карткових продуктів) з кредитним лімітом, та по одній карті кожного карткового продукту без кридитних лімітів. Максимальний кредитний ліміт по одній карті - до 50 тис. грн., відповідно по двох можливих картках він буде становити до 100 тис. грн. Зменшувати чи збільшувати ліміти по кредитним карткам можна за допомогою Інтернет-банкінгу, дзвінка до Контакт-центру Банку, або звернувшись до представництва Банку та не частіше, ніж через три місяці після останнього збільшення.
А що у Вас 3 кредитки? Якщо дві то слід тупо просити збільшення по Ельдорадці.
Уже одна ... ну так дозволено лише 2 карти з кредитним лімітом, тому з ВПКБ пришлось попрощатися, тому що на ній мінімальний ліміт в 500 грн 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 кві, 2016 22:43
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ написав: emeta написав:Так и не получается со вКладом этим (( горячка не понимает куда ехать, рекомендует прозванивать все отделения связи В отделении Михи тож руками разводят. А что это за Суперкапитал? Кто открывал? Что за зверь? что-то слишко много обещают)
Здравствуйте, emeta! Укажите, пожалуйста, в приватных сообщениях свои контактные данные: номер телефона и ФИО. С Вами свяжется региональный представитель Банка для консультации по оформлению вКлада. С уважением - Банк Михайловский.
Э-э-э.. А это в этом месяце будет? Так никто и не звонил Обошел несколько отделений Укрпочты из списка на сайте Михайловского, в том числе два главпочтамта. Приходите в понедельник.. нет девочки, которая оформляет.. В итоге оказалось, что там вообще не открывают почтовые в Михайловском( Сегодня добрался до отделения на Героев сталинграда, 8 (Днепропетровск) как советовали выше. Зря ехал, там запись аж на послезавтра (( в отделении Михи помочь не могут. Горячая линия также не в курсе.. На той неделе закончилась череда индейских в Привате, думал занести на вКЛАД пресловутый. В итоге психанул, открыл в Фидомаркете и почтовые в Евробанке.
-
emeta
-
-
- Подякував: 170 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 кві, 2016 00:25
BBC написав: sportmercedes написав:guntherhouse777 написав:А ссылочку для полного и всестороннего изучения и для принятия дальнейших решений? Пож.!!
Шини приносити?
ДС чато лезет модерировать в банковскую ветку, хотя это и не его профиль. И меня банил несколько раз за "просто так". А в валютной так тотальный контроль от него. Другие модеры полояльней относятся к форумчанам, но наставляют на путь истиный.
1. В последнюю очередь буду у вас спрашивать где и что мне модерировать.
2. Если вы такой законник, должны помнить, что публичное обсуждение модерирование карается баном.
3. Ваш "обиженный" форумчанин написал похабщину про женщину. За что и получил. В адекватном его посту ключе.
US
-
дядя Caша
-
- Нострадамус Jr
-
- Подякував: 4685 раз.
- Подякували: 8697 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 13 кві, 2016 07:56
Тут в сусідній гілці пишуть що в михи віділеня грпбанули, це так?
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 кві, 2016 08:21
chipmunk написав:Тут в сусідній гілці пишуть що в михи віділеня грпбанули, це так?
В гугле находится без проблем, http://news.finance.ua/ru/news/-/373699/v-kieve-muzhchina-s-oruzhiem-ograbil-bank-mihajlovskijПолиция начала расследовать ограбление отделения банка “Михайловский” на улице Старовокзальной в Киеве. Об этом говорится в сообщении пресс-службы Главного управления Национальной полиции в Киеве. “Предварительно установлено, что в финансовое учреждение вошел неизвестный и, воспользовавшись отсутствием посетителей и угрожая неустановленным короткоствольным оружием, заставил кассира отдать деньги”, – говорится в сообщении. Согласно ему, сведения о событии соответствующим образом зарегистрированы. Следственно-оперативная группа исследует место происшествия, опрашивает возможных свидетелей и очевидцев, проверяет наличие камер видеозаписи в банке и на прилегающей территории. http://news.finance.ua/ru/news/-/373699 ... hajlovskij@БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ, НАШИ СОБОЛЕЗНОВАНИЯ - СТРАДАЕТЕ ВЫ, СТРАДАЕМ МЫ. СКОРЕЙШЕГО РАССЛЕДОВАНИЯ. ДЕРЖИТЕ НАС В КУРСЕ СОБЫТИЙ, ПО ВОЗМОЖНОСТИ. 
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 кві, 2016 09:01
Vorlon написав: чик написав:так входят или не?
Снятие наличных - это снятие наличных. Перевод между картами не является операцией снятия наличных, поэтому не входит. Не думал, что такие очевидные вещи надо разъяснять 
Всім привіт! Vorlon має рацію, перекази коштів не відносяться до операцій зняття тогівки.
-
Пляка знає
-
-
- Заблокований
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-