VLADPn написав:Я чего должен ждать??? Ни в каких авантюрах не участвовал (капиталы). Заплатите мне и продолжайте заметать следы дальше.
Ну, якщо на те пішло, те що Ви в Міхаличу тримали монетки - це також авантюра ... і Ваші гроші нічим не кращі від грошей капіталістів, щоб Вам виплачувати, а їм ні. Лодка у нас одна, тому на дно підемо всі разом. Я не капіталіст
От вiдтого i проблеми у нас, що всiх як при совку садять в одну лодку, хоча в цьому випадку як мiнiмум iх повинно бути двi
Ну, якщо на те пішло, те що Ви в Міхаличу тримали монетки - це також авантюра ... і Ваші гроші нічим не кращі від грошей капіталістів, щоб Вам виплачувати, а їм ні. Лодка у нас одна, тому на дно підемо всі разом. Я не капіталіст [/quote] Авантюра, звичайно, але трохи менша...Я не капіталіст. З мого вкладу платились внески в Фонд.[/quote]
VLADPn написав:Я чего должен ждать??? Ни в каких авантюрах не участвовал (капиталы). Заплатите мне и продолжайте заметать следы дальше.
Ну, якщо на те пішло, те що Ви в Міхаличу тримали монетки - це також авантюра ... і Ваші гроші нічим не кращі від грошей капіталістів, щоб Вам виплачувати, а їм ні. Лодка у нас одна, тому на дно підемо всі разом. Я не капіталіст
Авантюра, звичайно, але трохи менша...Я не капіталіст. З мого вкладу платились внески в Фонд.
А если в один прекрасный день вор ушилин не увидит ежеквартальную дань с депо в Фонд от какого либо банка? Пожалуется бабелере, та-неплатежеспособен!, вор ушилин тоже откажется платить через Фонд пересичному? И посоветуют вкладчикам искать бухгатершу, которая мзду не заплатила, попутно обвинив их в этом?
Скупердяй написав:Ну, якщо на те пішло, те що Ви в Міхаличу тримали монетки - це також авантюра ... і Ваші гроші нічим не кращі від грошей капіталістів, щоб Вам виплачувати, а їм ні. Лодка у нас одна, тому на дно підемо всі разом. Я не капіталіст
Авантюра, звичайно, але трохи менша...Я не капіталіст. З мого вкладу платились внески в Фонд.
А если в один прекрасный день вор ушилин не увидит ежеквартальную дань с депо в Фонд от какого либо банка? Пожалуется бабелере, та-неплатежеспособен!, вор ушилин тоже откажется платить через Фонд пересичному? И посоветуют вкладчикам искать бухгатершу, которая мзду не заплатила, попутно обвинив их в этом?
Все буде набагато простіше, тепер вони мають змогу цілий рік розглядати договір на те правочинний він чи ні ... тому тепер кожен з вважаючих себе білим, може стати нікчемою
А насколько там выше, если с учётом страховки? 1% если срок на год? Сейчас трудно отыскать, но тут где-то был скан.[/quote] 27% после вычета налогов.[/quote] =====
zzzzzz написав:НБУ перевел все стрелки на Фонд ( с фейсбука )
Національний банк України 1 ч · В п’ятницю в Національного банку України відбулася чергова зустріч з групою вкладників ПАТ «Банк «Михайлівський». На питання представників громадськості, які входять до компетенції НБУ, відповідала директор департаменту банківського нагляду Наталія Дегтярьова. Представник Національного банку також звернула у вагу, що багато запитань членів ініціативної групи вкладників ПАТ «Банк «Михайлівський» входять до компетенції Фонду гарантування вкладів. Вона нагадала, що відшкодуванням коштів вкладникам неплатоспроможних банків займається виключно Фонд гарантування вкладів фізичних осіб. Згідно законодавства, органи державної влади та Національний банк України не мають права втручатися в діяльність Фонду щодо реалізації законодавчо закріплених за ним функцій і повноважень. Наразі Фонд гарантування вкладів вивчає документи ПАТ «Банк «Михайлівський» та готується до початку виплати вкладникам банку. Водночас, Національний банк згідно законодавства не здійснює банківський нагляд за ПАТ «Банк «Михайлівський» з моменту запровадження тимчасової адміністрації. Зі свого боку Національний банк України звернувся до правоохоронних органів з проханням розслідувати дії власника та керівництва ПАТ «Банк Михайлівський», які можуть свідчити про наявність ознак організованої злочинності
flyman написав:а чому з проханням? це як? в ноги кланялися?
Вот именно, что обратились с устной просьбой, а не с заявлением. Очевидно же как раз для того, чтобы правоохрЕнительные органы отказали в расследовании в связи с отсутствием заявления.