|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Нед 17 лип, 2016 21:59
Нічого я не боюся. Всі до суду давити гнидопадло Іраклія! І не слухайте тих, хто лякає складнощами судового процесу! Правда і закон з нами! Якщо людина логічно мислить і трохи знає законів, то самостіно відбере монетки, що падлогнидо Іраклій прихарлав на ягуар...)) Не бійтеся! Очі бояться, а руки роблять! Всі на штурм Зімнєго! ))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лип, 2016 22:09
Козак-характерник Козаче, при всій повазі, маючи суму претензій до Іраклієнко щось коло 1тис грн можна шаблюкою розмахувати в усю силу, самому в суд, позов робити скоренько. А в кого сумма побільше? Треб зважено підійти до діла, якісно. Щоб не було боляче потім.
-
Alex_Yu
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 67 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лип, 2016 22:10
Козак-характерник написав: guntherhouse777 написав: Oleg_Sa написав:Однозначно, выплатит. И не будет учитывать, на каком этапе идет рассмотрение дела. По кр. мере, Славкина в ВиЭйБи так сделала. Это я точно знаю, кент судился по дроблению.
Правда за нами! Підстав не платити немає. Ота пісулька з причинами мучити кота - хотєлкі падлогнідо Іраклія. Треба гондольєра скинути з гондоли! То не треба гаяти час і садомазолистуванням з бандою займатися!
Разделяю Ваше обурення, сам все выходные матерю их всех, но ЮПИ от лишнего иска ни холодно ни жарко. К сож., ст.37, 2-3 Про систему... дает право УЛ ограничивать любые операции. И в Вашей ситуации (и моей) досудебное решение принесет больший эффект. Вряд ли владельцев депо и кредиток заникчемят. Скорее, хотят выкрутить нам руки и сначала увидеть договора и погашения кредитов, а потом и депо выплатят гарантированные. ЮПИ глянул на таких как Игорь Алек.- неплательщиков, и подумал, что я буду за ними бегать, ща я блокану им депо, они сами прибегут и погасят кредиты. Шоб не было и в мыслях кагору заплатить. Заложники... Как Вам схемка??
-
guntherhouse777
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 346 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лип, 2016 22:11
Козак-характерник написав:І не слухайте тих, хто лякає складнощами судового процесу! Правда і закон з нами!
Лякаю? Зачем...., просто все должно быть подготовлено и осмысленно.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лип, 2016 22:13
guntherhouse777 написав:Как Вам схемка??
Стара как мир , все . что несет дополнительную нагрузку на бюджет не имеет права на жизнь.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лип, 2016 22:14
Alex_Yu написав:Козак-характерник Козаче, при всій повазі, маючи суму претензій до Іраклієнко щось коло 1тис грн можна шаблюкою розмахувати в усю силу, самому в суд, позов робити скоренько. А в кого сумма побільше? Треб зважено підійти до діла, якісно. Щоб не було боляче потім.
Якщо "капіталіст", то може й важку артилерію тре підключити, а "чистим" мона самостійно лупцювати Іраклія! )) Але переписка з бандою - маячня і затягування часу! Пожалійте кота і в понеділок до суду! 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лип, 2016 22:18
Козак-характерник написав: Alex_Yu написав:Козак-характерник Козаче, при всій повазі, маючи суму претензій до Іраклієнко щось коло 1тис грн можна шаблюкою розмахувати в усю силу, самому в суд, позов робити скоренько. А в кого сумма побільше? Треб зважено підійти до діла, якісно. Щоб не було боляче потім.
Якщо "капіталіст", то може й важку артилерію тре підключити, а "чистим" мона самостійно лупцювати Іраклія! )) Але переписка з бандою - маячня і затягування часу! Пожалійте кота і в понеділок до суду! 
Ну чесно кажучи лупцювати оте гівно нема ніякої радості) Тільки якщо по іншому ніяк, то вже доведеться, шо да як в найближчі дні буде видно думаю. п.с. На рахунок капіталів, там без варіантів зразу і серйозно братися треба, бо там все ясно давно.
Востаннє редагувалось Alex_Yu в Нед 17 лип, 2016 22:23, всього редагувалось 1 раз.
-
Alex_Yu
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 67 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лип, 2016 22:18
[/quote] не путайте одно с другим
в банк вы пишете заяву о внесении в реестр выплат
а в фонд вы пишете жалобу на Ирклиенка о его противоправном невнесении вас в реестр выплат
это два разных документа[/quote]Я не путаю...я это понимаю........но эту шапку вы предлагали к жалобе на Ираклия в фонд...поЭтому я и уточняю...
-
vit_bel
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лип, 2016 22:19
guntherhouse777 написав:Разделяю Ваше обурення, сам все выходные матерю их всех, но ЮПИ от лишнего иска ни холодно ни жарко. К сож., ст.37, 2-3 Про систему... дает право УЛ ограничивать любые операции. И в Вашей ситуации (и моей) досудебное решение принесет больший эффект. Вряд ли владельцев депо и кредиток заникчемят. Скорее, хотят выкрутить нам руки и сначала увидеть договора и погашения кредитов, а потом и депо выплатят гарантированные. ЮПИ глянул на таких как Игорь Алек.- неплательщиков, и подумал, что я буду за ними бегать, ща я блокану им депо, они сами прибегут и погасят кредиты. Шоб не было и в мыслях кагору заплатить. Заложники... Как Вам схемка??
Так падлогнидо і задумав! А дулю йому в пику! А сбєркніжку віддасть, нікуди не дінеться.... 
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Нед 17 лип, 2016 22:22, всього редагувалось 3 разів.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лип, 2016 22:19
guntherhouse777 написав: Козак-характерник написав: guntherhouse777 написав:
Правда за нами! Підстав не платити немає. Ота пісулька з причинами мучити кота - хотєлкі падлогнідо Іраклія. Треба гондольєра скинути з гондоли! То не треба гаяти час і садомазолистуванням з бандою займатися!
Разделяю Ваше обурення, сам все выходные матерю их всех, но ЮПИ от лишнего иска ни холодно ни жарко. К сож., ст.37, 2-3 Про систему... дает право УЛ ограничивать любые операции. И в Вашей ситуации (и моей) досудебное решение принесет больший эффект. Вряд ли владельцев депо и кредиток заникчемят. Скорее, хотят выкрутить нам руки и сначала увидеть договора и погашения кредитов, а потом и депо выплатят гарантированные. ЮПИ глянул на таких как Игорь Алек.- неплательщиков, и подумал, что я буду за ними бегать, ща я блокану им депо, они сами прибегут и погасят кредиты. Шоб не было и в мыслях кагору заплатить. Заложники... Как Вам схемка??
хороша схема! У мене вже з"явилося бажання заплатити тих 2000 заборгованості щоб віддали Вклад. Тільки стрьомно платити на 2909. Нехай самі списують з суми вкладу.
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
|