guntherhouse777 написав:0720, а что скажете за вероятно новое УЛ? "Новый царь" нам поможет и разберется?
не знаю, посмотрим как оно дальше будет
но в истории с банком Михайловский Фонд грабування влез на такую высокую ёлку, что слезть без того чтобы ободрать себе дупу — уже не сможет
так что личность уполномоченного теперь не имеет особого значения
думаю, что Фонд сменил уполномоченного в том числе и для того, чтобы ему потом было проще в судах объяснять свои фaкaпы (хотя это конечно Фонду не поможет — Фонд несёт полную юридическую ответственность за все действия и решения назначенного им уполномоченного)
Но вспомните ССВ. Замена УЛ привела к решению проблем вкладчиков. Я щас только за чистых говорю, так как по капиталистам, ИМХО, решение принято.
в случае с Михайловским любые аналогии неуместны
кстати, в случае с ССВ я получал уведомление о ничтожности от Рязанцева, и оно было оформлено по всем правилам, подписано уполномоченным, содержало реквизиты акта, всё чин чинарём — потом пришла Чернявская и всю эту маячню отменила, но вот по Михайловскому даже капиталисты не получили надлежащих уведомлений, не говоря уже о некапиталистах
так что я не думаю что если Ирклиенко отказался подписывать фуфловые уведомления, то Волков зачем-то на это согласится
думаю и Волков не согласится, он не глупее Ирклиенки, понимает возможные последствия
поэтому прогноз мой примерно такой: ничего замена уполномоченного не решит, это всё просто затягивание времени в надежде на то что оно всё само как-нибудь рассосётся
KIM30 написав:Чоловіче, в чому я шахрай чи інші вкладники? який ми закон порушили?
Так 95% вкладників, що не задіяні у шахрайських операціях виплачено. Якщо Вам не виплачено, то на те є підстави або технічна помилка. Помилки поступово виправляють й на підставі ретельного аналізу додають до списків на відшкодування ту частину, що гарантується ФГВФО.
мали 2 міс. під час ТА на виправлення згідно закону
Протягом дії тимчасової адміністрації Фонд зобов’язаний забезпечити перевірку правочинів (у тому числі договорів), вчинених (укладених) банком протягом одного року до дня запровадження тимчасової адміністрації банку, на предмет виявлення правочинів (у тому числі договорів), що є нікчемними з підстав, визначених частиною третьою цієї статті.
KIM30 написав:Чоловіче, в чому я шахрай чи інші вкладники? який ми закон порушили?
Так 95% вкладників, що не задіяні у шахрайських операціях виплачено. Якщо Вам не виплачено, то на те є підстави або технічна помилка. Помилки поступово виправляють й на підставі ретельного аналізу додають до списків на відшкодування ту частину, що гарантується ФГВФО.
ВВС заплутався у своїх діях. Сам попав у капкан і вважає що дії Фонду правильні. В нормальному світі таких цирків не буває...Люди не винні.
В очередной реестр не включен, чистый вКлад + кредитка... кредитка не погашена так как не дают данных по задолженности. Письмо с запросом получено БМ 22.07 ответа нет. На горячей линии БМ - "ждите ответа на письмо" на возражение что говорили отетят втечении 30 дней ответ тот же. На горячей линии ФГВФО оформили жалобу обещали перезвонить за 3 дня. На вопрос - что делать? ответа не дают.
Оголошення про зміну уповноваженої особи Фонду на здійснення ліквідації ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» Рішенням виконавчої дирекції Фонду № 1702 від 01 вересня 2016 р. змінено уповноважену особу Фонду, якій делегуються повноваження ліквідатора ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ». Згідно з зазначеним рішенням всі повноваження ліквідатора ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ», визначені Законом «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» (далі - Закон), зокрема, статтями 37, 38, 47-52, 521, 53 Закону, в тому числі з підписання всіх договорів, пов’язаних з реалізацією активів банку у порядку, визначеному Законом, окрім повноважень в частині організації реалізації активів банку, делеговано провідному професіоналу з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Волкову Олександру Юрійовичу з 05 вересня 2016 р.
Рішенням виконавчої дирекції Фонду № 1702 від 01 вересня 2016 р. змінено уповноважену особу Фонду, якій делегуються повноваження ліквідатора ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ».
Згідно з зазначеним рішенням всі повноваження ліквідатора ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ», визначені Законом «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» (далі - Закон), зокрема, статтями 37, 38, 47-52, 521, 53 Закону, в тому числі з підписання всіх договорів, пов’язаних з реалізацією активів банку у порядку, визначеному Законом, окрім повноважень в частині організації реалізації активів банку, делеговано провідному професіоналу з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Волкову Олександру Юрійовичу з 05 вересня 2016 р.
KIM30 написав:Оголошення про зміну уповноваженої особи Фонду на здійснення ліквідації ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» Рішенням виконавчої дирекції Фонду № 1702 від 01 вересня 2016 р. змінено уповноважену особу Фонду, якій делегуються повноваження ліквідатора ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ». Згідно з зазначеним рішенням всі повноваження ліквідатора ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ», визначені Законом «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» (далі - Закон), зокрема, статтями 37, 38, 47-52, 521, 53 Закону, в тому числі з підписання всіх договорів, пов’язаних з реалізацією активів банку у порядку, визначеному Законом, окрім повноважень в частині організації реалізації активів банку, делеговано провідному професіоналу з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Волкову Олександру Юрійовичу з 05 вересня 2016 р.