не стоит уповать , что судья боится.
все зависит от аргументов сторон и процедуры.
|
|
![]() Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТДавайте зробимо свої прогнози по боргу козака, чим все закінчиться: Варіанти: 1) Козак нікому нічого платити не буде ( бо козак нікому нічого не винен, або строк 3 роки пройде) 2) Козак заплатить лише тіло кредиту з дисконтм ( не зрозуміло поки кому, але це таке ) 3) Козак заплатить лише тіло кредиту в повному обсязі ( не зрозуміло поки кому, але це таке ) 4) Козак заплатить тіло кредиту і відсотки по кредиту ( здається 46% річних ) 5) Козак заплатить тіло кредиту, відсотки по кредиту, а також пені і штрафи. 6) Козака зловлять злі колектори, вивалюять в мазуті і пірї, і в кайданках відправлять новою почтою на малу батьківщину в Донецьк що в Лугандоні, будувати (або знищувати) банківську систему фейкової ДНРії 7) Козаку заблокують всі рахунки у всіх банках України в тому числі і депозити до вирішення питання по боргу. ![]() ![]()
а який сенс у цих прогнозах? це що гра така? ![]()
А будет ли Фонд спрашивать ту мокрую печать, или просто вычтет кредитную задолженность из суммы вкладов? ![]() Выписка по депозитным счетамК своему удивлению получил вчера запрашиваемые у Михи по Укрпочте довидки по Вкладу и ДН. Все сошлось до копейки. Процентов за май нет. Внизу приписка о блокировке данных счетов на 6 месяцев со дня ликвидации...
Выписок по кредиткам не запрашивал, т.к. точно знал сумму для погашения кредита. ![]() Козак-характерник
А мені було сумно і огидно дивитись, як в державі, за яку люди віддавали життя, а зараз гинуть діти цих пенсіонерів та пенсіонерок, над цими літніми людьми знущаються такі гниди. Яких поставив президент, за якого я голосував (доречі, щоб не було війни), а тепер жалкую за це.
Щодо коментів, то ця гнида, яка застидалась назвати свою заробітну платню в 50 000 грн, яку йому виплачують з грошей, вкрадених у вкладників, і у якої може колись і було трохи совісті, але зараз її замінили гроші, за які він готовий на все, розпатякав деякі секрети (як на мене, то Полішинеля) щодо роботи ФГВ. З його відповідей очевидно, що ніякі перевірки ніким не проводяться, а всі рішення (які нібито повинні прийматись за наслідками цих перевірок) насправді приймаються лише на верху (в ФГВ) без ніякого зв'язку з цими (неіснуючими) перевірками. Від цих перевірок є тільки накази щодо їх проведення і більше нічого. Ну, можливо, ще декілька смажених фактів (скажімо, щодо того, що люди по ночах лізли через вікна в банк (як в Дельті), щоб покласти або роздробити вклади). Взагалі, майже все, що казав цей ціпний пацюк ФГВ, було брехнею. Тому і такою була реакція людей. Але здоров'ю літніх людей таке до них ставлення не корисне (шкодить). І деякі з них можуть цього знущання не пережити (в Дельті до отримання грошей, вкрадених ФГВ, не дожило близько 10 вкладників). Тому дивно, де добробати, чому вони не підтримують цих людей? А чи знають бійці, які зараз на фронті, як в Києві над їх батьками знущається брехлистий комуняка ворушлий (якого, як не прикро, поставив на цю посаду президент, за якого я голосував) разом з його поплічниками? І взагалі, хіба для того народ робив Революцію Гідності, щоб терпіти знущання від таких пацюків? У мене є пропозиція до ІГ вкладників Міхи. В Дельті застосовувався дієвий (ефективний) прийом - нескладні театралізовані вистави (про гонтареву, лагуна, ворушлого та інших). Мені здається, що вони не зовсім подобались зазначеним персонажам і мали на них немалий вплив. В Михайлівському ФГВ та НБУ наломали стільки дрів, а їх (в т.ч. навищі) посадові особи напатякали стільки дурниць, що вистави з їх висловлюваннями можуть з аншлагами пройти навіть по центральних (або не зовсім) телеканалах. Про одного тільки волкова та його перли можна цілий акт (або п'єсу)зняти. Хай народ знає, кого ставить президент захищати права вкладників. І як його обранець та його поплічники їх захищають. Інформаційна війна, так інформаційна війна. Більше ніколи не буду голосувати за президентів, які заробляють, скажімо, більше 10 (а в подальшому 20) тисяч баксів на місяць. Людям, які заробляють більше, не зрозуміти народ цієї країни. Навіть якщо вони і будуть віддавати свою офіційну зарплатню у 28 тис грн на благочинність. При цьому електронну декларацію про доходи (або статки), чомусь не поспішаючи заповняти. Вважав також, що фондотроляки від сорому за дії та висловлювання цього пацюка ФГВ волкова кріз землю проваляться, або поприкусують свої язики. Однак цього, нажаль, не сталось. Але нарешті всім стало очевидно, що базікають вони разом з офіційними особами (та пацюками) ФГВ одними й тими ж словами (з однакових методичних вказівок). Тобто для мене, скажімо, ВВС еквівалентний (конгруентний) Волкову. І це майже абсолютно ідентичі особи, які не мають ніякої власної думки, а є просто базікаючими (проголошуючими офіційну позицію) головами ФГВ. "Сумно, сумно аж за край"... Але все одно перемога за нами. Слава Україні! Востаннє редагувалось newbie в Чет 13 жов, 2016 13:12, всього редагувалось 5 разів.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|