хорошая женщина, как водится, далеко не единсвенная, но пострадавшая гараздо больше всех вкладичиков. Любопытствуете, пожалуйста
|
|
![]() Воffka
хорошая женщина, как водится, далеко не единсвенная, но пострадавшая гараздо больше всех вкладичиков. Любопытствуете, пожалуйста
![]() ДемчакТам же:
РУСЛАН ДЕМЧАК: БІЗНЕСМЕН І ПАТРІОТ PS Я просто проходил мимо! Всі зауваження - не до мене! ![]() bond_007
Хатынка ничего... А насчет кто больше пострадал - семейство демчаков или не в чем не повинные вкладчики - так это еще большой вопрос!
![]() BBC, пролонгувати депозит можна на будь-який термін шляхом укладання додаткової угоди.
Додаткова угода є невід’ємною частиною Договору і в усьому іншому Сторони керуються його положеннями, а в договорі прописано : Банк має право: ініціювати зміну розміру процентної ставки за вкладом, у разі зміни облікової ставки Національного банку України або вартості кредитних ресурсів. Сторони досягли згоди вважати настання таких обставин істотною зміною обставин, якими сторони керувалися при визначенні розміру процентної ставки при укладанні цього Договору. У цьому випадку Сторони досягли взаємної згоди без укладання будь-якого додаткового договору до цього Договору встановити наступний порядок змін умов цього Договору щодо розміру процентної ставки: - письмово повідомити Вкладника, шляхом направлення листа з повідомленням про вручення поштового відправлення, не пізніше, ніж за десять календарних днів до вступу в дію зміненої процентної ставки.
![]() Re: ЕРДЕ БанкХодил сегодня за 200 грн. - терминал в отделении не работает - деньги не выдают. Даже 200 Может хватит нас кормить завтраками? Скажите пожалуйста уважаемые форумчане, кто уже обращался в суд против "ЕРДЕ-банка" что нужно для этого, сколько стоит и сколько займёт времени? Думаю лучше судиться, а то свои 11 000 гривень буду годами забирать.
![]()
Якщо подавати позов, посилаючись на ЗУ "Про захист справ споживачів", то судовий збір не сплачується. Якщо позов скласти самому, то і юристу можна не платити ![]() Суд ви виграєте в кращому разі за місяць. При умові, що Банк не подасть апеляцію,то рішення вступить в законну силу ще через 10днів. Якщо апеляція буде - ще мінімум місяць. Потім виконання за виконавчим листом - теж мінімум місяць... Середні терміни -вдвічі більші, про максимальні казати не буду... Якщо Вам не горить, то на мій погляд, краще пролонгувате і отримувате відсотки. Я в свій час лонгував у Київі, Укрпромі та Родовіді... Ну і сподіваюся, що ЕРДЕ з часом оклигає ![]() ![]()
Это же надо так по жизни на одни и те же грабли наступать? ![]() Везучий Вы вкладчик ![]() ![]() Re: ЕРДЕ БанкЯ думаю, що вже добровільно ніхто нікому не буде виплачувати, якщо вже 200 гривень не можуть виплатити....то що вже говорити про основну суму. Сама по собі така ситуація не вирішиться, треба йти на штурм НБУ, робити пікет. Давайте збиратися й робити позови до суду на банк. До речі НБУ також порушує низку законів в даній ситуації.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|