Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 38763877387838793880 ... 4030>
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2013 01:37

baraka написав:будь-ласка.
просто мова математики така, що її трактувати двояко неможливо (і цим мені подобається дискусія за допомогою математики)
1 Зверніть увагу- я також постійно використовую ряди математичних данних
2 При цьому я можу не знати всіх правил і термінів - по тій простій причині що це не мій хліб
3 При цьому в критичних питаннях - я завжди стараюсь отримати консультацію від фахівця і особливо ціную людей які чітко розбираючись в своїй галузі - пробують пояснити не фахівцю - як можна наглядніше.

Ось наприклад так
Я зацікавився електронним голосуванням і там один з основних аспектів - є анонімність, звідси мене зацікавило питання закритого/відкритого ключа.
Ясно , що я поколупався в довідниках і загальне витягнув ( алгоритм РСА розроблений двома євреями на базі простих чисел....)
Але точно так само ясно що як і що там працює - я не зрозумів
На допомогу прийшов мій знайомий.Пояснив наочно і елементарно просто і всього з допомогою трьох понять
Банки , ключа для закручування банки і ключа для відкривання банки.
Суть проста
В тебе ключ яким ти закриваєш інформацію закручуючи її в банку
Той хто отримує цю банку має ключ з допомогою якого він може тільки відкрити цю банку.

Як бачите все просто і елементарно
А якби мій знайомий почав з азів і з варіантів математичних обгрунтувань ... Як думаєте . скільки б часу йому для цього знадобилось
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2013 01:41

cosjak написав:То ви макроси пишете для ексель, то ви ним не користуєтесь..
1 Я мало користують встроєними функціями екселю
2 Якщо Вас цікавить чи можу я написати макрос - поставте якусь легеньку задачку і я за пару хвилин виложу її рішення тут

Я звичайно можу викласти і на пару сторінок код
А можу й маленький, з цього клаптика явно видно що він використовується в магазині( тобто я сам для себе його написав)
Sub znaiti_cod()
c = 2
d = Worksheets("prodag").Cells(1, 1) - 1
For a = 17380 To d
nazva = Worksheets("prodag").Cells(a, 11)
For b = 2 To 888
If Worksheets("baza_cina").Cells(b, 4) = nazva Then
Worksheets("prodag").Cells(a, 12) = Worksheets("baza_cina").Cells(b, 1)
c = b
b = 900
Else
End If
Next b
Next a
ActiveWorkbook.Save

ПС
Я й в паскалі можу щось написати.... :D
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 11 гру, 2013 01:48, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2013 01:46

cosjak написав:Тепер ви, нарешті, почали розуміти, що в данному випадку масштаб не впливає на результат порівняння. І що кореляція - це не те, що ви думали.
Ви знаєте що я думаю ?
Чи Вам здається що Ви знаєте ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2013 01:48

budivelnik написав:
  cosjak написав:То ви макроси пишете для ексель, то ви ним не користуєтесь..
1 Я мало користують встроєними функціями екселю
2 Якщо Вас цікавить чи можу я написати макрос - поставте якусь легеньку задачку і я за пару хвилин виложу її рішення тут

Ні, дякую. Просто хочеться, щоб всі учасники дискусії, яка стосується кореляції, розуміли, що таке кореляція. А то пишеш кілька вечорів програму для розрахунку кореляції, знаходження періодичностей, спектральної фільтраціі, побудови графіків, а потім ви приходите і стверджуєте, що так робити не можна, бо кореляція - це зовсім інше. Хоча самі уявлення не маєте, що це таке. Якщо ви не математик, то не треба так безапеляційно поводитись з математичними інструментами.
cosjak

Подякував: 35 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2013 01:52

cosjak
1 Ви здається мене з забаненим товаришем переплутали.
2 Не потрібно перекладати все з хворої голови на здорову
а - це ви ще пів-року тому причепились з своїм прикладом і з оповіданнями що я не розумію що таке кореляція
б - це Ви зараз мене звинувачуєте що мої графіки не корелюють один з одним і при цьому ви не зможете знайти жодного мого повідомлення де я в чомусь звинувачую Вас.

Так що
Спочатку нафантазували - а потім образились , але ображатись на себе - не серьозно . то вирішили знайти загальний для цієї гілки громовідвід під ніком будівельник ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2013 02:04

budivelnik написав:б - це Ви зараз мене звинувачуєте що мої графіки не корелюють один з одним і при цьому ви не зможете знайти жодного мого повідомлення де я в чомусь звинувачую Вас.

Я хіба звинувачував, що вони не корелюють? Я навпаки - ще один додав, який корелює. Для повноти картини. А от ви причепилися до масштабу. І знов довелося пояснювати вам, що таке кореляція. Нарешті, ви визнали, що масштаб там ролі не грає. Чудово.
А якщо б ви почитали інші мої повідомлення про кореляцію (в тому числі пів року тому), то, можливо, ще якусь інформацію почерпнули - чого саме і як там корелює.
cosjak

Подякував: 35 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2013 02:13

cosjak написав:А якщо б ви почитали інші мої повідомлення
Давайте так
1 Якщо я правильно зрозумів - то проти графіків побудованих мною в 2009 і модернізованих в 2013 - у вас претензій(зауважень) - не має
2 А тепер спробуйте зрозуміти мене
а - масштаб в графіках ( тобто цифрові шкали з боків) я використовував для того, щоб зміни були наочно видно
б - те що ви математично вірно зобразили графіки які переплітаються один з одним своїми коефіцієнтами кореляції а не реальними значеннями - для 70-80% тут присутніх - китайська грамота.

Таким чином
Я пробував бути простішим а значить старався бути більш зрозумілим для оточуючих
А Ви просто хотіли похизуватись знаннями математики ( при чому рафінованими)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2013 02:27

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

только что сайты посмотрел..............квартирки массово с продажи снимают..... "до выяснения".... видать никто сейчас не хочет с кешем на руках остаться
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2013 03:20

Унуноктий написав:только что сайты посмотрел..............квартирки массово с продажи снимают..... "до выяснения".... видать никто сейчас не хочет с кешем на руках остаться

по авизе 70 тыс. предложений.
turbina

Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2013 10:23

Унуноктий написав:только что сайты посмотрел..............квартирки массово с продажи снимают..... "до выяснения".... видать никто сейчас не хочет с кешем на руках остаться

Что реально снимают исходя из той ситуации что сейчас в Киеве.

А где рылы свои торпеды и черви снимают - чтобы "рост" получить чисто технический.

Будет теперь Коломейко на домике по заказу Котенко из АН Планета Оболонь трындеть как продавцы подымают цены на свой "стратегический" товар.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

#<1 ... 38763877387838793880 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор