|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 11 гру, 2013 01:37
baraka написав:будь-ласка. просто мова математики така, що її трактувати двояко неможливо (і цим мені подобається дискусія за допомогою математики)
1 Зверніть увагу- я також постійно використовую ряди математичних данних 2 При цьому я можу не знати всіх правил і термінів - по тій простій причині що це не мій хліб 3 При цьому в критичних питаннях - я завжди стараюсь отримати консультацію від фахівця і особливо ціную людей які чітко розбираючись в своїй галузі - пробують пояснити не фахівцю - як можна наглядніше. Ось наприклад так Я зацікавився електронним голосуванням і там один з основних аспектів - є анонімність, звідси мене зацікавило питання закритого/відкритого ключа. Ясно , що я поколупався в довідниках і загальне витягнув ( алгоритм РСА розроблений двома євреями на базі простих чисел....) Але точно так само ясно що як і що там працює - я не зрозумів На допомогу прийшов мій знайомий.Пояснив наочно і елементарно просто і всього з допомогою трьох понять Банки , ключа для закручування банки і ключа для відкривання банки. Суть проста В тебе ключ яким ти закриваєш інформацію закручуючи її в банку Той хто отримує цю банку має ключ з допомогою якого він може тільки відкрити цю банку. Як бачите все просто і елементарно А якби мій знайомий почав з азів і з варіантів математичних обгрунтувань ... Як думаєте . скільки б часу йому для цього знадобилось
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 11 гру, 2013 01:41
cosjak написав:То ви макроси пишете для ексель, то ви ним не користуєтесь..
1 Я мало користують встроєними функціями екселю 2 Якщо Вас цікавить чи можу я написати макрос - поставте якусь легеньку задачку і я за пару хвилин виложу її рішення тут Я звичайно можу викласти і на пару сторінок код А можу й маленький, з цього клаптика явно видно що він використовується в магазині( тобто я сам для себе його написав) Sub znaiti_cod() c = 2 d = Worksheets("prodag").Cells(1, 1) - 1 For a = 17380 To d nazva = Worksheets("prodag").Cells(a, 11) For b = 2 To 888 If Worksheets("baza_cina").Cells(b, 4) = nazva Then Worksheets("prodag").Cells(a, 12) = Worksheets("baza_cina").Cells(b, 1) c = b b = 900 Else End If Next b Next a ActiveWorkbook.Save
ПС Я й в паскалі можу щось написати.... 
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 11 гру, 2013 01:48, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 11 гру, 2013 01:46
cosjak написав:Тепер ви, нарешті, почали розуміти, що в данному випадку масштаб не впливає на результат порівняння. І що кореляція - це не те, що ви думали.
Ви знаєте що я думаю ? Чи Вам здається що Ви знаєте ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 11 гру, 2013 01:48
budivelnik написав: cosjak написав:То ви макроси пишете для ексель, то ви ним не користуєтесь..
1 Я мало користують встроєними функціями екселю 2 Якщо Вас цікавить чи можу я написати макрос - поставте якусь легеньку задачку і я за пару хвилин виложу її рішення тут
Ні, дякую. Просто хочеться, щоб всі учасники дискусії, яка стосується кореляції, розуміли, що таке кореляція. А то пишеш кілька вечорів програму для розрахунку кореляції, знаходження періодичностей, спектральної фільтраціі, побудови графіків, а потім ви приходите і стверджуєте, що так робити не можна, бо кореляція - це зовсім інше. Хоча самі уявлення не маєте, що це таке. Якщо ви не математик, то не треба так безапеляційно поводитись з математичними інструментами.
-
cosjak
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 гру, 2013 01:52
cosjak 1 Ви здається мене з забаненим товаришем переплутали. 2 Не потрібно перекладати все з хворої голови на здорову а - це ви ще пів-року тому причепились з своїм прикладом і з оповіданнями що я не розумію що таке кореляція б - це Ви зараз мене звинувачуєте що мої графіки не корелюють один з одним і при цьому ви не зможете знайти жодного мого повідомлення де я в чомусь звинувачую Вас.
Так що Спочатку нафантазували - а потім образились , але ображатись на себе - не серьозно . то вирішили знайти загальний для цієї гілки громовідвід під ніком будівельник ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 11 гру, 2013 02:04
budivelnik написав:б - це Ви зараз мене звинувачуєте що мої графіки не корелюють один з одним і при цьому ви не зможете знайти жодного мого повідомлення де я в чомусь звинувачую Вас.
Я хіба звинувачував, що вони не корелюють? Я навпаки - ще один додав, який корелює. Для повноти картини. А от ви причепилися до масштабу. І знов довелося пояснювати вам, що таке кореляція. Нарешті, ви визнали, що масштаб там ролі не грає. Чудово. А якщо б ви почитали інші мої повідомлення про кореляцію (в тому числі пів року тому), то, можливо, ще якусь інформацію почерпнули - чого саме і як там корелює.
-
cosjak
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 гру, 2013 02:13
cosjak написав:А якщо б ви почитали інші мої повідомлення
Давайте так 1 Якщо я правильно зрозумів - то проти графіків побудованих мною в 2009 і модернізованих в 2013 - у вас претензій(зауважень) - не має 2 А тепер спробуйте зрозуміти мене а - масштаб в графіках ( тобто цифрові шкали з боків) я використовував для того, щоб зміни були наочно видно б - те що ви математично вірно зобразили графіки які переплітаються один з одним своїми коефіцієнтами кореляції а не реальними значеннями - для 70-80% тут присутніх - китайська грамота. Таким чином Я пробував бути простішим а значить старався бути більш зрозумілим для оточуючих А Ви просто хотіли похизуватись знаннями математики ( при чому рафінованими)
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 11 гру, 2013 02:27
только что сайты посмотрел..............квартирки массово с продажи снимают..... "до выяснения".... видать никто сейчас не хочет с кешем на руках остаться
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 гру, 2013 03:20
Унуноктий написав:только что сайты посмотрел..............квартирки массово с продажи снимают..... "до выяснения".... видать никто сейчас не хочет с кешем на руках остаться
по авизе 70 тыс. предложений.
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 11 гру, 2013 10:23
Унуноктий написав:только что сайты посмотрел..............квартирки массово с продажи снимают..... "до выяснения".... видать никто сейчас не хочет с кешем на руках остаться
Что реально снимают исходя из той ситуации что сейчас в Киеве. А где рылы свои торпеды и черви снимают - чтобы "рост" получить чисто технический. Будет теперь Коломейко на домике по заказу Котенко из АН Планета Оболонь трындеть как продавцы подымают цены на свой "стратегический" товар.
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
|