Лукас Ж написав:Квесторе_поверніться ось тарифи в іб: http://www.ua.unisonbank.com.ua/upload/ ... leson.docx між своїми - 0 по всім карткам (не кредитним. та покажіть мені де по-іншому ?) з картки під депо на свій - 0, на чужий - 0, на двір - 2 грн. Шось Ви наплутали трохи
Переказ коштів з за межі ПАТ «БАНК «ЮНІСОН» (по Україні, виключно для рахунків, відкритих в національній валюті) 0,5%, min 5 грн., max 500 грн. А на свої і чужі через ІБ вірно, без комісії.....помилився....вибачаюсь.
что улучшили
3. ВИДАЧА ГОТІВКИ, ПОПОВНЕННЯ РАХУНКУ, ПРОВЕДЕННЯ ПЛАТЕЖІВ у банкоматах інших банків на території України (без урахування комісій інших банків) 5 грн./0,15$/0.15Є Зарахування за р2р переказом не тарифікується
что усовершенствовали
1. НАДАННЯ ІНФОРМАЦІЇ ПО РАХУНКАМ Надання виписки по рахунку в електронному вигляді за допомогою електронного зв’язку: електронне sms-інформування на мобільний телефон про здійснені операції та/або стан рахунку, щомісячно 3,5 грн. Сплачується шляхом списання з рахунку з 1-го по 25-е число місяця у разі, якщо клієнтом були проведені операції по карті.
по кредитной карте например
Надання виписки по рахунку в електронному вигляді за допомогою електронного зв’язку: електронне sms-інформування на мобільний телефон про здійснені операції та/або стан рахунку, щомісячно6 15 грн. Сплачується шляхом списання з рахунку з 1-го по 25-е число місяця у разі, якщо клієнтом були проведені операції по карті.
Надання виписки по рахунку в електронному вигляді за допомогою електронного зв’язку: електронне sms-інформування на мобільний телефон про здійснені операції та/або стан рахунку, щомісячно 3,5 грн. Сплачується шляхом списання з рахунку з 1-го по 25-е число місяця у разі, якщо клієнтом були проведені операції по картці.
Только что пришла СМС о поступивших на карту процентах. Хотя депо я открывала 8 февраля, а сегодня только 4-е. У них всегда такой аттракцион неслыханной щедрости, если день выплаты приходится на выходной или праздничный день?
lubopytnaya написав:Только что пришла СМС о поступивших на карту процентах. Хотя депо я открывала 8 февраля, а сегодня только 4-е. У них всегда такой аттракцион неслыханной щедрости, если день выплаты приходится на выходной или праздничный день?
lubopytnaya написав:Только что пришла СМС о поступивших на карту процентах. Хотя депо я открывала 8 февраля, а сегодня только 4-е. У них всегда такой аттракцион неслыханной щедрости, если день выплаты приходится на выходной или праздничный день?
с 5 по 8 марта банк, согласно НБУ, отдыхает. мне например зп выплатили вчера, так как понедельник выходной
Так то по депозитке. А мне по предновогодней акции выдали при оформлении депозита карту не "К депозиту", а какой-то "Универсальный гаманец". Там 3,50 за СМС-инфо. Но при этом 15% на остаток и ежемесячно эти проценты капитализируются. Т.е. 3,50 грн за месяц отбиваются
lubopytnaya написав:Так то по депозитке. А мне по предновогодней акции выдали при оформлении депозита карту не "К депозиту", а какой-то "Универсальный гаманец". Там 3,50 за СМС-инфо. Но при этом 15% на остаток и ежемесячно эти проценты капитализируются. Т.е. 3,50 грн за месяц отбиваются