Дельта 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 10111012101310141015 ... 3136>
Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 19:09

Жерминаль написав:Перевела тільки що кошти по ІБ з кредитки на ощадну карту. Можна одразу знімати кошти через банкомат дельти?

Шановна Жерминаль,
після здійснення операції перерахування коштів, сума одразу доступна для використання.
Дякуємо за запитання.
Delta official

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 19:17

Велике переселення клієнтів КПБ у Дельту

Як виявилось, я потрапив у число щасливих клієнтів КПБ, котрим запропонували (рекомендованим листом) переоформити свої депозити у Дельту. Хочу поділитись деякими думками.

1. Не зовсім зрозуміло, навіщо це переоформлення взагалі потрібно. Чи дійсно варто було гнати народ переукладати нові договори і розривати старі? Чи не було можливості провести перенесення бази в автоматичному, чи напів-автоматичному режимі, і підв'язати до Дельти? Навіщо весь цей клопіт?
2. В отриманому листі було зазначено, що, якщо депо не буде переоформлено до 20 травня, то його переведуть у Київ. В моєму місті є чимало відділень КПБ, як також і відділень Дельти. Який резон переводити депо в Київ? Якщо людина не встигла, була у відрядженні, ще з якихось причин не переоформила депо, то потім що, в Київ за ним їхати через пів України?
3. В листі зазначено, що відділення, де я обслуговувався, буде з 01 липня закрите. Був сьогодні там за відсотками. Стоїть величезна черга людей на переоформлення, як у воєнні роки за хлібом. Працівники відділення ахають і плачуть, що такої маси переоформити не встигають ніяк (по своєму досвіду пам'ятаю, що менше 40 хвилин в КПБ депо не оформляють -- такий там темп роботи). Я був біля обіду, то мені сказали, що люди займали чергу ще за світанку і хто прийшов з ранку лише зараз підходять по черзі.
4. Питаю працівника відділення, в яке відділення Дельти мене переведуть на обслуговування. Це питання ставить працівницю у ступор, і, подумавши, вона відповідає, що мені дадуть карточку, з котрої можна отримувати гроші... Додає також, що насправді їх відділення закривати не будуть, і це просто в листі неправильно написано. Кому вірити -- невідомо.
5. Дзвоню декілька раз (ще з 03 травня) на гарячу лінію Дельти, телефон котрої рекомендують використовувати в отриманому листі. Там також мало хто щось конкретно знає. На питання:
* де можна ознайомитись з детальними умовами нових вкладів, які будуть перезаключені? -- Інформації немає;
* чи зможу я вибрати відділення, в котре мене переведуть при переоформленні? -- Питайте у відділеннях КПБ (а там також нічого не знають, вже питав)
* чи можна при переоформленні внести на новий вклад більшу або меншу в порівнянні з депо в КПБ суму? -- гаряча лінія Дельти від 03 травня роздумує над цим питанням. Обіцяють, що передзвонять з години на годину, з дня на день...
NazarK

Подякував: 35 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 19:26

Вже зняла,дякую. Тільки грошей в банкоматі як завжди мало))
Жерминаль

Подякував: 4 раз.
Подякували: 41 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 19:27

NazarK написав:Як виявилось, я потрапив у число щасливих клієнтів КПБ, котрим запропонували (рекомендованим листом) переоформити свої депозити у Дельту. Хочу поділитись деякими думками.

1. Не зовсім зрозуміло, навіщо це переоформлення взагалі потрібно. Чи дійсно варто було гнати народ переукладати нові договори і розривати старі? Чи не було можливості провести перенесення бази в автоматичному, чи напів-автоматичному режимі, і підв'язати до Дельти? Навіщо весь цей клопіт?
2. В отриманому листі було зазначено, що, якщо депо не буде переоформлено до 20 травня, то його переведуть у Київ. В моєму місті є чимало відділень КПБ, як також і відділень Дельти. Який резон переводити депо в Київ? Якщо людина не встигла, була у відрядженні, ще з якихось причин не переоформила депо, то потім що, в Київ за ним їхати через пів України?
3. В листі зазначено, що відділення, де я обслуговувався, буде з 01 липня закрите. Був сьогодні там за відсотками. Стоїть величезна черга людей на переоформлення, як у воєнні роки за хлібом. Працівники відділення ахають і плачуть, що такої маси переоформити не встигають ніяк (по своєму досвіду пам'ятаю, що менше 40 хвилин в КПБ депо не оформляють -- такий там темп роботи). Я був біля обіду, то мені сказали, що люди займали чергу ще за світанку і хто прийшов з ранку лише зараз підходять по черзі.
4. Питаю працівника відділення, в яке відділення Дельти мене переведуть на обслуговування. Це питання ставить працівницю у ступор, і, подумавши, вона відповідає, що мені дадуть карточку, з котрої можна отримувати гроші... Додає також, що насправді їх відділення закривати не будуть, і це просто в листі неправильно написано. Кому вірити -- невідомо.
5. Дзвоню декілька раз (ще з 03 травня) на гарячу лінію Дельти, телефон котрої рекомендують використовувати в отриманому листі. Там також мало хто щось конкретно знає. На питання:
* де можна ознайомитись з детальними умовами нових вкладів, які будуть перезаключені? -- Інформації немає;
* чи зможу я вибрати відділення, в котре мене переведуть при переоформленні? -- Питайте у відділеннях КПБ (а там також нічого не знають, вже питав)
* чи можна при переоформленні внести на новий вклад більшу або меншу в порівнянні з депо в КПБ суму? -- гаряча лінія Дельти від 03 травня роздумує над цим питанням. Обіцяють, що передзвонять з години на годину, з дня на день...

А може Дельте проще поступить с клиентами КПБ? Например, клиент КПБ сам открывает ОК1 в своем любимом отд. Дельты. Пишет заяву-просьбу о переподключении своих депо-договоров КПБ в ИБ Дельты. А дальше сам клиент и решает,шо делать с этими депо, юзая средства ИБ Дельты.

ПС. Но вот у меня такое чувство, шо Дельта решила повставлять палки в колёса клиентов КПБ... с их повышенными то ставочками...всеми правдами и неправдами :(
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 19:54

Re: Дельта

А что это у нас Дельта стал так долго платежи проводить через ИБ?
Раньше помню на Платинум перечислял -за пару часов доходили.А сегодня в 11-20 отправил, до сих висит на обработке и денег не видать.Знал бы , наликом втрое быстрее отвез бы...
Заверьте меня, что сегодня просто магнитные бури, а не новые подходы экономии денег банком, а то я начну в Вас разочаровываться...
Rentier

Подякував: 17 раз.
Подякували: 116 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 20:11

Rentier написав:А что это у нас Дельта стал так долго платежи проводить через ИБ?
Раньше помню на Платинум перечислял -за пару часов доходили.А сегодня в 11-20 отправил, до сих висит на обработке и денег не видать.Знал бы , наликом втрое быстрее отвез бы...
Заверьте меня, что сегодня просто магнитные бури, а не новые подходы экономии денег банком, а то я начну в Вас разочаровываться...

Уважаемый Rentier,
в случае, если Вы переводите средства на счет, оформленный в другом банке, через систему «Интернет-Банк Дельта» в операционное время, Дельта Банк отправляет средства через систему электронных платежей НБУ в этот же рабочий день. Спасибо за вопрос!
Delta official

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 20:18

Delta official написав:
  Rentier написав:А что это у нас Дельта стал так долго платежи проводить через ИБ?

Уважаемый Rentier,
в случае, если Вы переводите средства на счет, оформленный в другом банке, через систему «Интернет-Банк Дельта» в операционное время, Дельта Банк отправляет средства через систему электронных платежей НБУ в этот же рабочий день. Спасибо за вопрос!

Сьогодні зранку (орієнтовно в 9-30) відправив гроші з іншого банку в Дельту.
Раніше до 13-00 вже заходили - сьогодні 20-16 а там пусто... Проблеми таки є.
Viz

Подякував: 21 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 20:21

Delta official написав:
  loum написав:Delta official, правильно ли я понимаю, что при оформлении "Платіжна картка №1 VIP" можно оформить сразу две карты: одну Голд, а другую Ворлд с ПейПасс?

Уважаемый loum,
при оформлении "Платіжна картка №1 VIP" есть возможность выбрать карту только одного класса: MasterCard World с чипом и бесконтактной технологией PayPass или MasterCard Gold с чипом.
Спасибо за вопрос.

однако в тарифах есть пункт "Оформлення додаткової картки" (не тарифікується). Не тарифицируется также и ежемесячное обслуживание дополнительной карты. Отсюда вопрос - какую именно дополнительную карту можно оформить при подключении к "Платіжна картка №1 VIP"?
loum

Подякував: 30 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 20:26

Delta official
Спасибо, я знаком с Вашим регламентом платежей. Но , во-первых, рабочий день уже давно закончен и если деньги отправлены в операционное время, то они должны были бы уже давно зачислиться, а статус платежа в ИБ должен изменится на "проведен" , например.
А , во-вторых, я не первый раз перечисляю платежи с помощью Вашего ИБ (а также ИБ других банков) и прекрасно знаю за сколько времени они доходят до получателя, если проблем нет.
Rentier

Подякував: 17 раз.
Подякували: 116 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 тра, 2013 20:35

NazarK написав:Як виявилось, я потрапив у число щасливих клієнтів КПБ, котрим запропонували (рекомендованим листом) переоформити свої депозити у Дельту. Хочу поділитись деякими думками.

Шановний NazarK,
перш за все дякуємо Вам за викладену інформацію. Важливо зазначити, що Банк намагається створити максимально зручні умови для всіх Клієнтів з метою комфортного переходу на нові умови.
У зв'язку з об'єднанням АТ «Дельта Банк» та ПАТ «Кредитромбанк» в єдину банківську групу, відділення Кредитпромбанку припиняють свою діяльність. Клієнтам ПАТ «Кредитромбанк» пропонується на лояльних умовах перейти на обслуговування у АТ «Дельта Банк».
Якщо Вас зацікавила пропозиція Дельта Банку, Вам необхідно звернутися у відділення ПАТ "Кредитпромбанк", в якому оформлений Ваш депозит, до зазначеної дати, в іншому випадку, у Вас є можливість продовжувати обслуговуватися у відділенні ПАТ "Кредитпромбанк" до планової дати закриття відділення, зазначеної в листі, направленому Вам ПАТ "Кредитпромбанк".
За день до дати закриття відділення / філії, у випадку не переоформлення вкладу, Ваш депозит буде переведений на обслуговування в головний офіс ПАТ "Кредипромбанк". Також звертаємо увагу, що сума вкладу при переоформлені, повинна бути рівною сумі попереднього депозитного вкладу (у випадку якщо сума відповідає умовам мінімальної суми вкладу у АТ "Дельта Банк").
Відносно відділення, в якому Ви будете обслуговуватися в подальшому, ми обов’язково Вам повідомимо завтра у робочий час.
Дякуємо за Ваше звернення.
Delta official

Профіль

#<1 ... 10111012101310141015 ... 3136>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей