Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Шановний tatop, звертаємо Вашу увагу, що умови даного Тарифного пакету актуальні для нових угод. Дякуємо за звернення.
Шановний Delta official, підкажіть посилання на інформацію про цю зміну тарифу у розділі новин на сайті банку.
Шановний GYV, звертаємо Вашу увагу, що на сайті Банку розміщені умови Тарифного пакету "Новий Класичний 2013" для Договорів, що були оформлені до 28.10.2013 та для Договорів, що оформлені з 28.10.2013: http://deltabank.com.ua/personal/credit-cards/visa/. Дякуємо Вам за звернення!
Миша_Потикана, Представники Дельти вважають що це не мишоловка. Якщо хочете, можу ще раз запитати. Шановні Представники Дельти. Тарифи редакції 15 жовтня 2013 року по Новому Класичному 2013 для договорів оформлених до 15 жовтня будуть діяти з 15 листопада?
Эту тему уже обсуждали. Банк не обязан никого информировать заранее про выпуск новых продуктов или изменение ставок для новых клиентов. Заранее информируют, только если по уже подписанному договору что-то меняется. Это же логично и очевидно.
tatop написав:Миша_Потикана, Представники Дельти вважають що це не мишоловка. Якщо хочете, можу ще раз запитати. Шановні Представники Дельти. Тарифи редакції 15 жовтня 2013 року по Новому Класичному 2013 для договорів оформлених до 15 жовтня будуть діяти з 15 листопада?
nikandra написав:Эту тему уже обсуждали. Банк не обязан никого информировать заранее про выпуск новых продуктов или изменение ставок для новых клиентов. Заранее информируют, только если по уже подписанному договору что-то меняется. Это же логично и очевидно.
В новинах міг Дельта, щось написати. Там на прохання трудящих нові тарифи по продукту будуть діяти з 28 листопада для нових. Для старих все хорощо. В мене таке враження, що тільки я подивився на ті тарифи. А змінювати все згідно ДКБО та договору.
Востаннє редагувалось tatop в Чет 14 лис, 2013 19:51, всього редагувалось 1 раз.