Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
tatop написав:Так є хто відкрив депо через Укрпошту в Дельті? Нє, ну слід самому відкрити, чи що? Ну щоб тут описати все в деталях.
а что не ясно ? ))) .. идешь в отделение укрпочты с деньгами ... девочка (точнее бабушка) оформляет и раз в мес. к ней же за процентами и за телом (не бабушки, а вклада) в конце срока ))))))))))
tatop написав:Так є хто відкрив депо через Укрпошту в Дельті? Нє, ну слід самому відкрити, чи що? Ну щоб тут описати все в деталях.
а что не ясно ? ))) .. идешь в отделение укрпочты с деньгами ... девочка (точнее бабушка) оформляет и раз в мес. к ней же за процентами и за телом (не бабушки, а вклада) в конце срока ))))))))))
IMPRINTER написав:ну что с появление новых ставок в БРС с завтрашнего дня http://www.rsb.ua/f/1/deposits/client_deposit.pdf куда тут многие грозились уйти ... и введением "7 лет вместе" со стороны Дельты - позиции Дельты по борьбе с "перебизчыками" укрепились )))
Правильно пишеться "з пэрэбижчыкамы".
Востаннє редагувалось Mirax в Чет 11 кві, 2013 22:22, всього редагувалось 1 раз.
А в ІБ Дельти я буду бачити це тіло (не бабушки) і відсотки?
tatop это вопрос из серии пытливого ума или вы на полном серьезе на этот вклад позарились? ))) какой ИБ ... потенциальные вкладчики и комп не знают как тот включается и до ближайшего инета 200 км пешком идти )))) ну а если серьезно думаю подвязывается - по ИНН все подвязывается там )
А в ІБ Дельти я буду бачити це тіло (не бабушки) і відсотки?
Шановний tatop, в системі "Інтернет-банк Дельта" у Вас буде відображатися депозитний вклад "Найкращий Поштовий". Дякуємо за питання!
Так, зараз в Дельти з щомісячною виплатою 22%. Руський Стандарт понизив до 20,5% (з лояльністю). Але в РС можна поповнювати. В Дельті можна поповнювати під 19,5% (не більше 5 кратно початкової суми), виплата щомісячно. Але гривню слід віддати мінімум на 2 роки.(Багаторічний). Тут Надра серйозну конкуренцію Дельті створює в доларі зі своїми 10,5%, виплата в кінці. Я би так на відсоток в доларі ставки в Дельті також підняв.
Востаннє редагувалось tatop в Чет 11 кві, 2013 22:39, всього редагувалось 1 раз.
Delta official Дельта...скажи пожалуйста... Ты игнорируешь мой вопрос относительно магнитофона?
Козак-характерник написав:Delta official Дельта...скажи пожалуйста... В целях общей образованности... Так все же почему нельзя клиенту определить счет выплаты % по депозиту по своему усмотрению?Ведь это не противоречит законодательству?Разве собственник не может свободно распоряжаться своей собственностью?(%) Еврогаз разрешает выплату % куда угодно...даже на счет в другой банк...Вы не нарушаете закон? Или вы боретесь за количество открытых ОК №1? Какая вам разница куда перечислять %?
tatop написав:Так, зараз в Дельти з щомісячною виплатою 22%. Руський Стандарт понизив до 20,5% (з лояльністю). Але в РС можна поповнювати. В Дельті можна поповнювати під 19,5% (не більше 5 кратно початкової суми), виплата щомісячно. Але гривню слід віддати мінімум на 2 роки.(Багаторічний). Тут Надра серйозну конкуренцію Дельті створює в доларі зі своїми 10,5%, виплата в кінці. Я би так на відсоток в доларі ставки в Дельті також піднявби.
В УФС под 22% на 1,5 года....пополняй сколько хош...